@RonaldOlsthoorn
Ben je op doorreis en wil je Reims voor één of twee daagje ontdekken dan is dit de ideale plek om te staan, geen voorzieningen maar je staat er wel veilig Voor de echte Reims experiens moet je in de avond aan de Place Drouet d’Erlon zijn. Alleen maar terrassen. 20 minuten lopen
Een van de mooiste plekjes aan de Costa Brava is wel cadaques. En dan de beste camping is wel We camp. Mooi zwembad en dicht bij de boulevard met al haar eettentjes. Camping is deftig, schoon en niet duur. Na 15 september 10 euro korting met de ACSI kaart. Nou dan blijven we toch nog een nachie…🥳
Prima plek als je geen camping in de buurt kan vinden. Hier is altijd wel plek en je loopt zo de oude binnenstad in. Ennnn, gratis !!! Plek genoeg voor die zuinige Hollanders. Verdergeen eisen stellen, overal is er wel wat van te vinden. Het blijft camperen hé, je ben een Marco Polo of niet, toch??? Kwartier lopen en je zit bij een hypermarkt van Carrefour. Ook daar koop je de camper vol voor weinig😜.
Dichter bij Besalu kun je niet vinden. Goeie plek om te overnachten maar meer moet je er niet van verwachten. Schoon drinkwater aanwezig via muntjes bij de infobalie
Wat een heerlijke plek, hier beleef je het echte campinggevoel. Op het hoge gedeelte staan veel buitenlanders 😜. Op het lage gedeelte staan de Hollanders met hun Bourgondische inslag. Op loopafstand zit je aan het strand in een baai van de middellandse zee. Dit is Costa Brava op zijn best!!! Zon, zee en al het lekkers wat daarbij hoort.
Prima camping om als doorreis plek te staan, op loopafstand naar het dorpje Sant Vallier. Oud maar netjes en hele lieve dames bij het ontvangst.
Wat een fantastische plek. Vader Klaas en zoon Sem zijn de Nederlandse gastheren die voor iedereen vriendelijk klaarstaan. Toppie, ze regelen zelfs een transfer naar het Dali museum
top plek, langs de rijn fiets je in tien minuutjes naar het centrum. ik wou dat elke stad zo’n plek had om te overnachten. en nee het is geen camping en er is geen winkel waar je verse broodjes kunt halen. dan fiets je toch ff naar de stad. daar ben je zo.