@RonaldSpek
- Hymer B-Klasse 534
- 1995
- Integraal

mei/jun 26: ruimte voor 2 - 4 campers, totale parkeerplaats misschien 20 auto's. Toiletten overdag open.
21 feb.'25: het lijkt erop dat deze camperplaats is komen te vervallen. Er wordt gebouwd op deze parkeerplaats en de plek waar de camperplaatsen waren was opgebroken en met hekken afgezet. Jammer, dit was een mooie camperplaats in hartje Fayence.
Nu gbp11 voor een overnachting. Rustig, lange plekken, niet ver van zee. Bij zee ook toiletten en prullenbakken.
Er zijn inderdaad vier camperparkeerplaatsen, maar het is niet de bedoeling dat je langer dan drie uur op de parkeerplaats blijft staan. Valt dus af als overnachtingsplek. Wij zijn maar verhuisd naar de camping een kleine kilometer verderop, net voorbij de Tesco.
GBP 22 voor camper, twee personen zonder electriciteit. Ongewoon sanitair, met zes gecombineerde toiletten/douches plus één voor mindervaliden.
Schuin, overdag vrij druk, 's avonds rustig. Net buiten het hek van het station gestaan met uitzicht op de stationsgebouwen en het materieel .
Openbare parkeerplaats net buiten het dorp, net vóór de breedtebeperking. Toiletten simpel maar schoon, plaatsen bij de muur naast de brandweer garage zijn vlak. Late aankomst goed mogelijk, dan zijn er amper nog personenauto's. Dorp is schilderachtig, maar buiten twee pubs, een tearoom en een minuscuul postkantoortje is er niets.
We zijn er eerst voorbijgereden: toegang via het paadje tegenover de parkeerstrook langs de weg. Mooi uitzicht, je hoort de weg een beetje. Wel veel kuilen en gaten, maar verder redelijk horizontaal.
Krap, druk en vol. Toegang via High Street 92 erg smal.

overnachten niet (meer) toegestaan.
4 tim: je mag hier maximaal vier uur staan, zie foto. Jammer want het leek een mooi plekje.

Let op: wordt per 1 november 2024 opgeheven. April '24: erg druk, overvol.
Prachtige plek, heerlijk rustig. Wel wat zwerfvuil bij de picknickplek.
Camperplaats zelf was vol. Iets verderop kon je ook staan, ruimer zelfs. Mooie rustige plek.
tegenwoordig een terrein van een wegenbouwer, zag er niet meer uit als camperplek. we zijn er dan ook niet gebleven.
Sitecode: 19299
Erg ongezellig, midden tussen de bussen maar wel voorzien van alles wat een camperaar nodig heeft. Langs een drukke weg waar het 's nachts rustig was. Soms wat herrie van in- of uitgaande bussen.