@RonaldenEvelien

2022

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een prachtig terrein aan de achterkant van een voormalig boerderij met verharde grond waar de campers op staan en er achter mooi gras waar je heerlijk kan ontspannen. De voorzieningen zijn tiptop in orde. Douches( zelfs met handicapvoorzieningen), toiletten, een huiskamer voorzien van keuken, bankstellen en tafels. Latrinelozing en water tanken . Zeer vriendelijke eigenaar. Erg behulpzaam. Prijs/kwaliteit goed.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een kleine camperplaats op een veldje bij de boerderij. Voor wie geniet van alle rust en stilte een hele goede plek. Vriendelijke eigenaar. Zeer geschikt voor een overnachting op doortocht naar Kopenhagen en Zweden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een eenvoudige camping met alle nodige voorzieningen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, In de ochtend verse broodjes bij de receptie met een klein winkeltje. Sanitair is weliswaar oud, maar goed onderhouden. Camping ligt strak aan de zee met een klein duintje er tussen. Op fietsafstand van Ystad.

Zeer nette camping met grote ruime plaatsen. Eigen stroom- en watervoorziening. Hele mooie douchecabines met eigen wc, föhn en wastafel. Alles keurig en schoon. Niet voor gezinnen met kinderen. prijs is wel wat hoger, maar wel waard. Rond £45,- incl Electra.

GEEN OVERNACHTINGSPARKING !!!!!!