@RonaldvanAssen
- 2011
- Fiat ducato Burstner Time 741
heerlijk gestaan met hottub echt genieten en alles dik in orde komen graag weer terug
hele mooie plek hele fijne eigenaars en het eten is ook echt goed top
super plek voor doorreis overnachting
prima camping net sanitair grote plekken en heel vriendelijk personeel dikke prima
wij hebben hier heerlijk gestaan aardige eigenaar en behulpzaam net sanitair
fantastisch deze plek 2 nachten gestaan een aanrader
Sitecode: 20142
plekken zijn mooi ruim restaurant super lekker sanitair pico bello maar de receptie daar mag wel ander personeel staan wat een onvriendelijke vrouw bij aankomst in de bloedhete zon 36 gr een uur buiten de poort moeten wachten om dat ze pauze had we wilden op een plek gaan staan en dan inchecken maar dat mocht niet onze hond was helemaal van de kook het is dat het zo heet was anders waren we verder gegaan
prijs klopt niet 24 euro 2 pers en camper douche 10 kr extra maar totaal geen privacy verder voor door reis prima
echt een prachtplaats rust en vriendelijke gastvrije eigenaars wij hebben genoten en komen zeker terug
geweldige plek gastvrij en gelijk een vakantie gevoel echt top
we stonden hier altijd graag maar met dit nieuwe systeem is het leuke staan gedaan krappe plaatsen en uitchecken voor 13 uur vinden wij ook niet eerlijk je betaald voor een hele dag maar als je s'avonds om 20 uur komt betaal je ook tot 13 uur volle prijs jammer hoor want verder is het een prachtige plek
hele mooie cp en hele gastvrije en vriendelijke mensen. En heerlijke schapevachten gekocht voor onze nieuwe camper waar we heerlijk van genieten. We komen zeker weer
wat een super mooie plek rust natuur alles was perfect komen zeker nog een keer weer en ook zo vriendelijk welkom geheten door de eigenares Olga groetjes Ronald en Bianca en onze vier hondjes
een hele mooie plek super netjes en ideaal als je met meerdere hondjes bent ruime plekken en prachtig sanitair echt een aanrader
mooie grote camperplaats vriendelijke eigenaar en stonden vlakbij het grote blauwe meer echt een aanrader ook heerlijk om daar in de bossen te fietsen
leuke gezellige kleine camping alles is er wat je nodig hebt. eigenaresse heel vriendelijk en lekker dicht bij het strand zeker de moeite waard
Betaalde voor 2 pers 31 euro, sanitair minimaal, Wi-Fi moet je kopen 2 euro per uur en totaal niet rolstoel vriendelijk. Geen aanrader
Super plek, rust, groen, gewoon héérlijk mooi en schoon sanitair, alles wat je nodig hebt is er en buitengewoon aardige eigenaars, die weten wat en camperaar nodig heeft top komen hier gauw weer eens terug.