@RonaldvanLunteren
- 1985
- Adria Matrix 650
- 2018
Een prachtige plek ,de eigenaars hebben er wat moois van gemaakt . Je voelt je hier gelijk thuis . Mooi sanitair zelfs een regendouche . De plekken zijn ruim en vlak De plek is heel rustig ,geen last van verkeer. Om de Peel te bezoeken is dit,, de plek om te overnachten ,, Soms kom je een pareltje tegen ,deze plek valt daaronder . In een woord .fantastisch . Bedankt voor jullie gastvrijheid .
Een camping met 2 douches en 2 toiletten voor te veel mensen En voor een te hoge prijs Jammer van deze leuke plek
prima buurt camping nette plaatsen,met zwembad sanitair netjes wel gedateerd veel locale campeerders vriendelijke beheerder
voor mij een topper alles netjes en schoon goede douche ,afwasmogelijkheid en ruime plaatsen ene kant geheel op graffel andere kant een stukje gras uitermate vriendelijke beheerders Lieve en Hans in een woord een top camperplaats voor gehandicapten minder geschikt ruimte toilet en douche is te krap verder geen voorzieningen bedankt voor jullie ontvangst reserveren via website gaat top snel goed en direct een plaats reserveren
als je ergens welkom bent dan is het hier wel super schoon ruime plaatsen en vooral gastvrije ontvangst aanrader
prima plek ,fijne beheerders. alles schoon ,gezellig en goed verzorgd zeker een aanrader om ff langs te gaan en alles voor een fijne prijs
top locatie fijne eigenaar lekker schoon sanitair schone plaatsen water en afvoer bij je plaats lekker rustig ruime plaatsen goede fiets routes eigenlijk niets te klagen zou zeggen ga een paar nachten langs
een heerlijke camping mooi sanitair helaas geen schaduw bij 30 graden wel warm vriendelijke eigenaar zowel de oude als jonge garde met beide gesproken hele maal top
mooie plek op 4 km van de weg het is even klimmen maar dan heb je ook wat top plek super aardige mensen fantastisch uitzicht alles voorhanden als je het durft een stijging van 12 % te nemen ,uitdaging ,mooi hoor
helaas geen plaats meer wij werden op een parkeerplaats gezet wel met stroom ,water, en een afvoer put heel druk met op en afgaand verkeer sanitair schoon en ruim voorhanden voor een nacht en een dagje wassen prima

top plek ,wordt goed gebruikt . helaas geen zon vandaag , mischien morgen voor de hond een heerlijkheid zeker heen gaan voor een nacht
camping is netjes maar pas op.achteraf betalen en dan super duur betalen 2 pers camper plus elektra 60 euro 3 min douchen heel druk ik zou deze camping mijden ff doorrijden dan sta je voor de helft wat een oplichters pas op met achteraf betalen vraag eerst wat de kosten zijn je wordt zo genaaid
prima camping 330 all-in zelf plaat uitzoeken schoon sanitair
mooie plek om te bezoeken loopt in de avond helemaal vol wees op tijd een plek aan het meer is fantastisch zeker een aanrader
prima plekke zelf een plek zoeken , maar voldoende keus vriendelijke gastheer douchen kost geld wij stonden er prima
als je echt nergens aan stoort moet je hier gaan staan wat een slechte camping douches 2 stuks voor de hele camping en koud ,logies iedereen gaat douchen sanitair oud ,te weinig elektra aansluitingen het enige wat goed is het ligt aan de zee verder rij lekker door en zoek een betere stek dat vind je snel want slechter als deze vind je nergens en je betaald er nog 35 euro voor ook voor niets .
een prima plek voor een overnachting wij betaalde 35 euro wc douche sauna schoon en keurig wel wat gedateerd , maar dat geeft niet ik kom slechtere campings tegen
dit is echt een top plek wel langs de weg maar die hoor je niet meer ‘s avonds de weg is vlak of je kan kiezen voor onder de bomen wat je wil eventueel kan je een hengel uitgooien je mag hier 2 dagen staan kan ik aanraden
prima plek jammer dat je voor alle extra moet betalen stroom betalen en douchen betalen verder voor 1 overnachting prima te doen

super aardig ontvangst , wel wat duurder als normaal maar van alle gemakken voorzien wij hebben een mindervalide bij ons hiervoor een eigen zeer schone sanitaire voorziening ontvangen staan op een pracht plek voorlopig blijven we hier
eten was verschrikkelijk slechte bediening plaats kon nog net voor een nacht was te doen daarna snel weer weg
grote camping plaatsen dicht op elkaar leuk zwembad sanitair slecht onderhouden elektra ver uit elkaar geplaatst invallide toilet zeer smerig wordt gebruikt als opslag zou toch iets verderop kijken