@Rondeoude
- 1985
Mei 2026
7 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Uitstekende camping in een prachtige omgeving waar u kunt genieten van fietsen en wandelen over rustige wegen. De beheerder is zeer vriendelijk, de staanplaatsen zijn ruim en er zijn verschillende velden, waarvan sommige een prachtig uitzicht bieden. Veel plaatsen hebben eigen elektriciteit, drinkwater en afvoer voor grijs water. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon, en er is zelfs een gezellige woonkamer met tv en boeken. Er is een fietsenstalling. Winterswijk, 5 km. 9
6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Dit is een van de fraaiste en best onderhouden camping die ik ken. De staf is uitermate vriendelijk en behulpzaam, zij fietsen met je mee naar je plek. De toiletten en douches zijn keurig en schoon, en het park ligt in Sandrinham Estate, dus rondom zie je een groot landgoed. De plekken zijn groot en flexibel, overal zit minimaal 6 m. tussen. Eigenlijk verblijf je in een goed onderhouden park..Wel een mindere internet/ wifi verbinding.
Prachtige plek, met mooi uitzicht over de zee. leuk havenplaatsje met geweldige fotolocaties. Helaas jammer dat ik ter plekke een account moest aanmaken en dit direct door een malafide site overgenomen werd en ik onbedoeld lid werd van een spelletjes site ipv Tripstop en mijn creditcard belast werd.... Ergo creditcard geblokkeerd etc wat een ellende. Dus kijk goed uit bij het downloaden van Tripplans. oja, prachtige plek hier!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Uitstekende overnachtingsplek met duidelijke eigen plaatsen gescheiden door klimop. loosplekken , vers waterpunt aanwezig. En, vlakbij een weegbrug! Jaja.. Geen 5 sterren vanwege naastgelegen dorpsweg. .
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Fantastische plek, vlak bij de A2, rustig dank zij de buren op het kerkhof. Aan de grens vannhet dorp, je loopt zo de landerijen in. cafe tabac vlakbij. Hoort bij mij in het favourite lijstje.
2023
Uitstekende camping, met verschillende plaatsen en prijzen. Direct aan zee, betaal je de hoofdprijs maar voor 24 e en 2 pers zit je op de goedkoopste ecoplaats. Jammer van de drukke weg naast de camping. oja, zeer hulpvaardige staf, want je kan alleen electronisch bespreken en inchecken...Daar heb je een cursus voor nodig. Sanitair is schoon, ruim en voldoende. De strandbar aan zee heerlijk met een aperol spitsz!