@Rondeoude
- 1985
Dit is een van de fraaiste en best onderhouden camping die ik ken. De staf is uitermate vriendelijk en behulpzaam, zij fietsen met je mee naar je plek. De toiletten en douches zijn keurig en schoon, en het park ligt in Sandrinham Estate, dus rondom zie je een groot landgoed. De plekken zijn groot en flexibel, overal zit minimaal 6 m. tussen. Eigenlijk verblijf je in een goed onderhouden park..Wel een mindere internet/ wifi verbinding.
Prachtige plek, met mooi uitzicht over de zee. leuk havenplaatsje met geweldige fotolocaties. Helaas jammer dat ik ter plekke een account moest aanmaken en dit direct door een malafide site overgenomen werd en ik onbedoeld lid werd van een spelletjes site ipv Tripstop en mijn creditcard belast werd.... Ergo creditcard geblokkeerd etc wat een ellende. Dus kijk goed uit bij het downloaden van Tripplans. oja, prachtige plek hier!
Uitstekende overnachtingsplek met duidelijke eigen plaatsen gescheiden door klimop. loosplekken , vers waterpunt aanwezig. En, vlakbij een weegbrug! Jaja.. Geen 5 sterren vanwege naastgelegen dorpsweg. .
Fantastische plek, vlak bij de A2, rustig dank zij de buren op het kerkhof. Aan de grens vannhet dorp, je loopt zo de landerijen in. cafe tabac vlakbij. Hoort bij mij in het favourite lijstje.
Uitstekende camping, met verschillende plaatsen en prijzen. Direct aan zee, betaal je de hoofdprijs maar voor 24 e en 2 pers zit je op de goedkoopste ecoplaats. Jammer van de drukke weg naast de camping. oja, zeer hulpvaardige staf, want je kan alleen electronisch bespreken en inchecken...Daar heb je een cursus voor nodig. Sanitair is schoon, ruim en voldoende. De strandbar aan zee heerlijk met een aperol spitsz!
prima cp, met inderdaad betonnen en rechte vloer, voor 15 euro. sanizuil en vuilwater afvoer aanwezig. Vuilcontainers even verderop langs de weg.Uitstekende hulp van de beheerder die 2x langskomt voor de pegels. Eenvoudig restaurantje aan het strand. Fotogeniek dorpje aan her water. Fantastisch uitzicht op de baai. let op, toegangsweg is smal en bochtig, Niet zo geschikt voor grote campers.
Lekker rustige camping op loopafstand van haven en centrum Calvi. kom op tijd want er zijn slechts 7 plaatsen, rest is stacaravans en chalets, wij betaalden 22,50 zonder stroom. prima schone toilet groep.
Aangezien de camping vol was stonden wij aan de overkant, op een smal veldje, op 5 m. van de weg. Helaas was de weg zeer druk, voor ons geen 2e keer daar. De camping zelf ziet er goed uit. Wel keurig schoon sanitair en warm water. En, op loop afstand van het schitterende Bonifacio met de bijzondere citadel!
Prima camping, met moderne en schone sanitaire voorzieningen, inclusief gratis douches. Zelfs de camping wordt aangeharkt! Fijn dat je zelf een plek kan uitzoeken, leuk winkeltje, bar en restaurantje. Wij betaalden 24 E voor 2 pers, zonder electrisch. Pal aan de schitterende zee is 15E. meer.
Uitstekend plek voor de nacht en de dag als je de fantastische resten van de Romeinse thermen wilt bezoeken. Rechts voor de plekis een bassin waar altijd heet stromend water uit de bronnen komt. Er tegenover ligt een ouderwetse wasplaats waar je nog steeds je kleding kan wassen. In de rivier bij de opgraving kan je badderen omdat deze ook opgewarmd wordt door 54 graden heet bronwater. 500 m verder is een echt badhuis, 5 euro voor een bad.
Sfeervolle camping met gedateerd sanitair. Wel schoon. Schaduwrijk. Zeer aardige beheerders die mee gaan om alles aan te wijzen. In het laagseizoen 20 euro inclusief alles. Ook gmratis warme douches.
Dit is een prima plek om een nachtje te staan, er zijn geen faciliteiten maar ook geen kosten. Wel jammer dat er geen vuilnisbak is. Veel restaurantjes op loopafstand. En inderdaad de politie reed 2 x langs vanavond. Prima toch.
Een onverharde plek tussen de dennenbomen. Niets meer of minder. Half mei waren we de enigen. Schitterende wandeling naar en langs de kust over goed begaanbare paden, wij vonden het top. En inderdaad, het onverharde weggetje om er te komen is hobbelig, zeer hobbelig, meer als in 2019... Advies, alleen voor buscampers.
Prima plek om de nacht door te brengen, of nog een dagje aan het fraaie strand door te brengen. Zeer rustige plaats als het geen juni, juli of augustus is. Elke keer zijn we weer blij met de Italiaanse regels dat je 24 uur op een gewone parkeerplaats mag verblijven. Hulde Italië!
Prachtige plek aan her strand bij de Rode Rotsen van Arbatax. Nu, half mei, is er voldoende ruimte op deze openbare parkeerplaats. Er zijn geen faciliteiten, maar die hebben wij toch zelf. Schitterend uitzicht, maar nietszeggend dorpje. Wel met uitstekende barretjes en eettentjes aan de boulevard. Geen caribiniere gezien...Kortom aanrader.
Prachtige rustige plek aan het strand, gratis tot 1 juni. Dan geen faciliteiten. Slechts 15 min van de ferry vandaan dus ideaal als je savonds aankomt. Heerlijke wandelingen langs strand en kreken te maken. Politie kwam savonds controleren of alles goed was met ons. Chapeau.
Eenvoudige, maar schone camping met hier en daar een konijntje, en koffie voor 1 euro 20 aan het strand. De plaatsen zij n wat smal, en de douche muntjes kregen wij gratis. Gratis is ook de kijk op hoe de vaste gasten hier hun caravantent hebben opgeleukt. Top!
Heerlijk rustige en schone c.p. praktisch aan de A2 naar Italië zonder dat je daar last van hebt. Ook prima stop op weg naar Italië, kosten mag je overmaken of in enveloppe doen, alles gebaseerd op vertrouwen..
Erg drukke mixed parking, als het waait moet je alle ramen en deuren dicht houden wegens stofhappen ivm onverhard terrein. Op 100m van de prachtige vuurtoren met werkelijk fabuleus uitzicht. Het geheel is een museum. Met overnachting krijg je korting maar na zessen konden wij nog eens gratis her terrein oplopen. De toiletten bij slagboom van museum ook na sluitingstijd open. Verder geen faciliteiten.
keurig schone en goed onderhouden stads c.p. met douche en toilet op loopafstand. Op mixed parking en dat merk je door veel verkeersbewegingen. ook langs zeer drukke weg. alleen parkeren is 30 kronen per uur...Wel ff 3 euro... Pluspunt, op 200 m. van oud centrum van Egersund met leuke houten huizen en schitterende houten kerk uit 1672.
Heerlijke cp met goed onderhouden toiletten, overdag is verkeer van nabij gelegen drukke weg 44, goed hoorbaar, s,nachts, juist zonder de vrachtwagens is het erg rustig.
Prima, zeer rustige plek om volgens de borden max 2 nachtjes door te brengen met uitzicht op het fjord. Op 16 autominuten van centrum Stavanger. Er schijnt ook een bus te gaan, maar die vonden wij nog niet.
Eigenlijk geen cp maar zeer drukke saniplek met picknickplaats op 2 m. afstand van een gierend drukke weg. Automobilisten die een stop willen maken vinden geen plek vanwege de campers en kijken niet blij. Na 2 uurtjes aanzien zijn we weggevlucht naar een grote parkeerplaats 12 km verderop. Botshei tunnelen 1.
Prima rustige plek voor een nachtje aan de rivier, aan de historische route naar het kerkje van Borgund.
Prima plek om te staan, erg rustig, verkeer nauwelijks hoorbaar. Beschutting aan drie kanten. Gravel of asfalt je kan nog kiezen ook. Stookplaats vlakbij dus als het niet regent kan je ook nog fikkie stoken.
Perfecte plek aan de waterkant om Alesund te verkennen. Groot pluspunt is dat naast de camper lege gestreepte vakken zijn zodat er altijd voldoende ruimte is tussen de campers.
Prima camping, eigen pitch uitzoeken en ruime plaatsen. Wel even zoeken naar een vlakke plaats. En...het sanitair is recentelijk vernieuwd. Gratis douchen, aardige receptie, en prachtig uitzicht over het water. Veerboten? Welke...?
Er zijn weinig CP,s die een schoon toilet hebben met papier en fonteintje, en een losplaats hebben voor chemisch toilet en grijs water en nog gratis zijn ook. Dit is er zo eentje, voeg daarbij een natuurzwembad en vaste bbq plaatsen. Wil je nog meer? Dan zou ik een camping zoeken. Ron
leuke camperplaats met fantastisch uitzicht over het dal. En inderdaad, met creatief parkeren kan je zeker 8 campers kwijt zonder commentaar. als je durft, en vlekkeloos Frans spreekt mag je meedoen met Jeu de Boules met de plaatselijk mannen... jetons zijn verkrijgbaar bij de kruidenier op het plein, die tussen 1300 en 1500 gesloten is. En er is prima koffie bij het café.
lawaaig, door het verkeer van de doorgaande weg, snikheet als de zon op het asfalt heeft staan te bakken en nul voorzieningen. tsja, er is wel altijd ruimte als je wat later komt, het is gratis en rond de wijngaarden is het prachtig wandelen...Oja, het plaatselijke bakkertje heeft ook op zondag heerlijk brood!
Prima CP, ik onderschrijf alle bevindingen, had van mij 5 sterren gekregen al er niet heel veel verkeer langs kwam, op zondag overdag merk je zeker dat mensen hun motor of sportwagen uitlaten op zes meter van je stoeltje...
Erg prettige, rustige camping om te verblijven, de receptionistes zijn allen erg vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen zijn niet erg groot, maar zowiezo kan je hier beter niet met een 7m camper komen ivm de smalle straatjes. Trein en bus naar Genua, wat erg de moeite waard is, op loopafstand. Kaartjes bij receptie. Fietsen is lastig hier, maar Italianen houden meer rekening met je als landgenoten.
Uitstekende camperplaats aan het meer waar je via een strandje met grasveld, uitsluitend voor campergasten kunt zwemmen. De langerekte keurig onderhouden camping heeft een zo'n en schaduwzijde, je kunt zelf je plek kiezen. Er is ook een algemene bbqplek en een prima restaurantje. Een plek om heerlijk tot rust te komen. Ron
Deze camperplaats ligt fraai aan het riviertje, en bijna in het centrum van het leuke stadje Limburg. Er zijn krappe plaatsen en je mag er niks, de zeer onvriendelijk eigenaar heeft absoluut geen begrip voor je als je iets niet goed doet. Ik had niet begrepen dat je het toilet van de camping er naast, ook van de zelfde eigenaar, niet mocht gebruiken en werd bevolen 2euro 50 te betalen. Tip, even daarvoor bijna gratis staan op aan de rivier! Ron
Rustige, landelijk gelegen camping tussen Slenaken en Heijenrath. Zeer goed onderhouden. Naast terras en café van hotel. Op de top van een heuvel. Veldjes omzoomd met hoge hagen, prima sanitair, broodjes service, goede wifi. Douchmuntjes. Goed uitgangspunt voor talloze wandelingen en fietsroutes, de AmstelGoldrace passeert hier. Schoonmaakosten a €2, 70 per verblijf..... tsja. Toch zou ik hier weer komen.
Tsja, 5 sterren geef ik. Alle voorgaande loftuitingen kloppen. Daarbij komt dat Ruben, de eigenaar ons eerst een biertje aanbood omdat hij nog een stukje moet maaien, dat is gastvrijheid! En, er is een jeu de boules baan met een koelkast met drankjes. Ook zijn er gratis eitjes voor de kampeerders en bracht de eigenaresse tijdens de hittegolf gratis ijsjes voor de gasten. Hulde! Nu nog een infostandje en beter wordt het niet. Ron O.
Prima camperplaats om Noord Friesland te ontdekken. Zonder meer de schoonste en best onderhouden camperplaats die wij kennen. Perfect onderhouden sanitair. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Je staat op verharde rijbanen met stukjes gras er bij. Het fraaie Dokkum ligt op 7 km fietsafstand, tip, we hebben er een fluisterboot gehuurd en zijn er mee door de grachten gevaren, doen!
Heerlijke minicamping met aardige gastvrouw, prima en voldoende sanitair, opgevrolijkt met hier en daar wat bloemetjes. En dan zijn er ook nog gratis kruiden om te koken, een uiterst vriendelijk, lieve huis hond die pendelt tussen huis en camping, en wandel en fietsroutes . En de ondergaande zon, te zien vanuit de hangmat. Wat wil een mens nog meer? Ron O.
Heerlijk rustige natuurcamping, met ruime plaatsen, waterkranen op veel plaatsen beschikbaar . Helaas nog geen grijswaarden loosplaats. Camping is een onderdeel van camping de Eelerberg. Hier kan je ook, na de coronaperikelen, een daghap gebruiken, nu is er een maaltijd en broodjes service. En, een welkomst kopje koffie bij de vriendelijke eigenaars! in de omgeving prachtige wandel en fiets routes vanuit de camping. Wij komen zeker terug!
Uitstekende camperplaats met vlakke, ruime plaatsen tegen zeer schappelijke prijs. Alle voorzieningen aanwezig al moet je voor het toiletgebouw wel je wandelschoenen aan trekken. Fijne wandel en fietstochten te doen in omgeving. Zelfs de WiFi werkt goed!
Rustige camping, schoon sanitair, al zal bij drukte op de camping dit wat krap zijn. S avonds is het werkelijk doodstil. Mooie fietstochten te maken in het stroomgebied van de Rijn. Jammer van het ontbreken watertappunt en loosput. Ron.
Een camperplaats zoals elke gemeente zou moeten hebben. Ruime nette, en meest horizontale plekken, stroom naar behoefte voor 1 euro, winkels op loop afstand, toilet met code. Ron
Camping Robersum is een heerlijke natuurcamping. Met ruime plaatsen, op 1 groot veld en 5 kleinere veldjes , sommigen eindeloos uitzicht op het weidse groningse. land. Sanitair is schoon, douches gratis. electrisch 3 euro. Wifi voor ons niet te ontvangen op achteraf veldje. Zeer aardige beheerder.Veel fietspaden in omgeving , 10 min fietsen naar Zoutkamp voor de Spar let op, campers meer dan zes m. Ron
Rustige plek zonder facaliteiten aan de rivier. Er is op de grote parkeerplaats 100 m. terug een goed onderhouden openbaar toilet. Volgens bewoners daar kan er in he weekend overlast van de plaatselijke nachtclub zijn.
Ik onderschrijf alle ervaringen...echter toen wij arriveerden om 1500 uur op zaterdagmiddag 14 september was alles vol. Wij parkeerden, en met ons 4 anderen, op de gewone parkeerplaats er voor. Dat kost dan wel 14euro zonder iets.... Maar ja, wel vlakbij het centrum...8 plaatsen is wat weinig tegenwoordig.
mooie camping met ruime plaatsen en privé omdat bijna elke plaats afgeschut is van de ander. Ondanks de grootte van de camping merk je door de kronkelige maantjes niets van drukte. Eigen waterkraan per plaats, wasserette aanwezig en behulpzame receptie. minpuntje, grijswater lozen moet op een centrale plek in het dorp op 5 km afstand. Ron O.
Voldoet prima als Cp zonder faciliteiten. aangezien je langs de weg staat , en paralel aan zee, kan het overdag druk zijn met boulevard verkeer. Savonds rustig. Prima horeca op loopafstand.
Sitecode: 20958
Prima Cp zonder voorzieningen maar met nachtelijke rust en uitstekend, niet duur restaurant op kruip afstand. Omgeving indrukwekkend. De parkeerplaats iets verder aan de weg heeft een openbaar toilet. Er staat geen overnachtings verbod bord.
Dit is een simpele, maar doeltreffende c.p. voor wie Newgrange en alles er om heen wil bezoeken. prijs gestegen tot 20€ zonder elektrisch. Op 200 m. lopen van het bezoekercentrum. Ron O.
Sitecode: 41932
Prima camping zoals eerder omschreven. Helaas was de cam p ing vol maar we mochten wel op het parkeerterrein overnachten. Dat kost echter hetzelfde, met alle faciliteiten als een gewone campingplek. Dat vind ik te duur omdat je er gratis alle steeds af en aan rijdende autos bij krijgt. Ron
Leuke CP. Aardige beheerders. Sanitair op orde. Gebruiker betaald is goede methode. Echter na regenbuien veel blubber en plassen. Ron
Als je van reuring houd moet je hier niet zijn. Als je van rust houd wel. En de auto's accepteert die op de brug 50 m. verder langs je rijden. Verder zijn er geen faciliteiten behalve bramen plukken eind augustus. En een fenomenaal uitzicht over riviertje en het tamelijk lege landschap. Ron
Prachtig camperplaats aan de Shannon. erg rustig na 1800 omdat dan de public toilets sluiten. als onverwachts extra gaat de zon onder boven de rivier... Ron
leuke camping met erg vriendelijke beheerders. Bij een volle camping is er te weinig sanitair. Ruime plekken. Hiervandaan wandel je fantastisch langs de kust, ( niet over de weg gaan!) naar en langs de Clifs of Moher. 14 km. Shuttle bus terug. Lopend naar de Pier voor ferry Aran islands is half uurtje. erg drukke weg, weinig voetpad. Ron.
prima plek voor een nachtje Dingle . 5 euro. Overdag is het bijna altijd vol maar na vijf is er plaats genoeg. tot dan kan je op een parkeerplaats aan de haven staan. Let op er is maar 1 parkeer terrein zonder hoogte balk ook geschikt voor campers en bussen. 1 euro per uur. Na 1800 gratis. En...in veel cafés elke avond muziek!
Een 300 m. onverharde weg brengt je naar de camping met fantastische ligging aan het water. Grote pits, aardige eigenaar en schoon sanitair. Als extra's leuke lounge in de serre en een echte huiskamer. fantastisch fietsen op nabij gelegen Valencia eiland.
Dit is een prima plek om te overnachten. Centrum Kinsale op 5 minuten loop afstand. openbare toiletten ook. Uitzicht op stad en haven erg mooi. Veel leuke pubs en restaurants. overal live muziek.
Prachtige Cp direct aan zee. Iets verderop in de duinen is ook een parkeeplek. Met 10 plaatsen.Erg rustig 1 medecamperaar
Prima camping aan de rand van Brighton. zeer ruime plaatsen, 1 pers 18,50£ incl elektriciteit, incl NKC kaart korting. modern, schoon sanitair. Je mag zelf een beschikbare plek uitzoeken. Vriendelijk personeel. Lopend langs de boulevard is eenvhalf uur tot centrum. er gaat ook een electrish treintje van de marina, waar je instapt, tot de pier, en terug. Ook met dubbeldekker kan je, zelfde haltes.
Rustige camping, vriendelijke eigenaar, prijs 21 pond met electrisch. Geen Wi-F. Camping bestaat in feite uit 2 grote, vlakke grasvelden. Dus met wind is er geen beschutting in het midden. En geen privicy Als de camping vol is, zijn er te weing toiletten en douches. Sanitair is schoon en goed onderhouden. En, hoera, geen muntjes nodig.
leuke kleine camping, met aardige beheerder , ik betaalde 10 pond per nacht 1 pers. zoals eerder gezegd, via Linmouth 25% helling! schoon, sanitair, pub en goed restaurant om de hoek. lopend naar benrfen naar Lymouth en erg leuke havenplaatsje Lynton is te doen, kost 1,5 uur. Terug met taxi voor 8 pond.
superdeluxe camping, met grote plaatsen, verhard met gras ernaast, of graspitches met stroom. meer dan geweldig sanitair, winkeltje bij de receptie en op diverse dagen is er een mobiele keuken, voor pizza, fish en chips etc. Fiets en wandelroutes voor de kust en omgeving zijn er te leen Zelfs electrische fietsen ook te huur. receptie zeer behulpzaam, 17.50 1 pers met nkc korting.
Fantastische camping met vriendelijke gastvrije eigenaar. Er zijn ruime redelijk vlakke plekken, gescheiden door heggen, dus voldoende prive. Het sanitair etc is prima, schoon en ruim. De axiekaart maakt de prijs acceptabel, 15.50 incl. in juni. De natuur staat hier in hoog aanzien, en mag tot op zekere hoogte zijn gang gaan, er wordt niet gespoten.
Om op de camping te komen moet je spoorzoeker zijn want er zijn wat bordjes verdwenen.. Ook de navigatie raakt van slag. Camping was over vol, maar als je zelf een plekje vind is het prima. nadeel, erg druk bij het sanitair! Ander nadeel, je staat op zwart steenslag/ gruis. Voordeel, je zakt niet weg. Leuk haventje in de buurt en knus museumpje van de 1 e echte beeldhouwer op IJsland.
Sitecode: 19346
Zeer drukke( 700 gasten) stadscamping, waar tot laat in de nacht mensen aan komen. Met een beetje pech wordt je wakker met een camper of auto voor je deur... Prima schone en voldoende sanitair, gratis douche. Vers water voorhanden, maar voor lozen toilet en afval water moet je naar het enige sanitair station in de stad op 4 km afstand. Bus naar de stad, kaartjes bij receptie.
Dit is een goeie overnachtingsplaats, ook voor grote campers, 7m +. Zodra de horeca aan de overkant gesloten is, is er geen toilet meer beschikbaar. Daar is wel gratis WiFi... prachtig uitzicht op omringende heuvels en een meertje waar je mag vissen. Minpuntje, nergens schaduw.
Keurige cp aan de rand van het centrum. 8 min lopen. gratis faciliteiten, drukke weg savonds rustig. Centrum zeer de moeite waard. prachtige met indrukwekkende fresco,'s beschilderde kerk uit 1340. bijzonder palazzo en beschilderde huizen en arcades. Zeer de moeite waard. o ja, weinig eetgelegenheden. veel bars..
prima camping zonder al te veel regels. 9 e p.p en camper 8 euro. WiFi en douchen is nu gratis, uitstekend sanitair. stroom 2 euro per dag. Langs de rivier kan je prachtig fietsen. Voor half juni slechts enkele skiliften open, daarna meer om fantastische wandelingen met o.o. uitzichten op de besneeuwde alpen.
Deze camperplaats is onderdeel van campingvillage Dolomiti, geen schaduw, wel prima vlakke plaatsen, alles inclusief, op WiFi na, en meer dan schitterend uitzicht aan alle kanten over de, in juni nog, besneeuwde bergen. via een fietspad langs de rivier loop of fiets je zo naar het dorp Dimaro, wat of verder.. Prima pizzeria aan overzijde weg. minpuntje, 100 m verder is een wat lawaaiigeweg.
Eind augustus 2015 bleek dat aan de overkant van de camperplaats een tamelijk hellend parkeerterrein ook in gebruik was door campers. Mogelijk ivm een festival n het dorp. Ik stond er heerlijk rustig 2 nachten.