@Ronita_Knaus_19
- 2024
Superlocatie met zicht op de heuvels gelegen aan de Ourthe! Zeer vriendelijk personeel. Eerdere reviews (2021) kloppen niet meer. € 54,00, 2 nachten, 2 pers (10A stroom!) en water inclusief d.d. 10-7-25. Fijne sfeer, mooie verzorgde afgebakende plekken. Sanitair in de basis oké gerenoveerd echter schoonmaak, vooral in de douches verdient wat meer aandacht. Lekker gegeten in restaurant Lohan!
Graag op deze camping willen staan met onze camper vanwege de goed reviews. Aanrijroute vanaf D906 heeft maximale doorrijhoogte van 2.80 m. Dat lukt met onze camper niet.
Erg mooi gelegen, natuurstenen paden, mooie volgroeide bomen. Keurig sanitair, minder nieuw maar prima functioneel en superschoon. Mooi zwembad met kleine ligweide en een aantal ligbedden Vriendelijke ontvangst, jammer dat we 'door' moesten. Terecht ANWB nominatie 2025.
Fijne uitvalsplek om Parijs per fiets te ontdekken. Mooi terrein, veel bomen, ligt ook in Bois de Boulogne. Sanitair kan schoner, gemixt (m/v), wordt goed schoongemaakt maar mensen laten niet altijd schoon achter, relatief weinig toiletten tov hoeveelheid douches per gebouw. Mooi verzorgd restaurant.
Wat een fijne camping!! Zeer vriendelijke ontvangst, mooie plek mogen uitzoeken voor onze camper, veel schaduw wat erg fijn is bij 37 graden! Perfect sanitair wel gemixt (m/v). Mooi zwembad en leuk restaurant. Op fietsafstand van Domme 20 min. met de e-bike (middeleeuwse bastide) en Sarlat 45 min. met de e-bike.
Kleurrijke terrassencamping met deels verhard en deels onverharde wegen. Diverse mooie grote bomen zorgen voor benodigde schaduw. Betrokken eigenaren. Lekkere maaltijden (hamburger menu's en pizza's). Leuk stadje met leuk kasteel en verschillende wandelmogelijkheden. Met de bus (30 min.) Grenoble bezoeken.