@Ronnie41
- Knaus VanTi Vansation
- 2025
- Integraal
Juli 2026
Op het bollenveld gestaan, ruim en mooi in een prachtige omgeving. Met je hond direct het bos inwandelen is mega. Fietspaden sluiten aan op de camping. Sanitair gebouw gloednieuw (juni 2026) alles in de buurt en Den Burg om de hoek. Je wandelt zo naar de Catharinahoeve voor een heerlijke pannenkoek. Mensen die hier nog over zeuren en klagen zijn niet goed. Heerlijke plek voor een ontspannen verblijf.
Top locatie, gezeur over sanitair is onzin. Ja het is aan de datum maar het word 2x per dag schoongemaakt en aan water geen gebrek. Lekker warm en een zeer zeer goede straal. Camping doet idd wel wat Nederlands aan maar onthoud..! Spanjaarden zijn daar de baas en niet een of andere pensionado. De locatie t.o.v Benidorm is prima, kun je goed naar toe fietsen. Alles in de buurt supermarkten/horeca/zorg Top plek A+++
Met de CC kaart van de ACSI in het voor en na seizoen €17 inclusief stroom. Top plek om Valencia te bezoeken. Plekken niet erg groot, sanitair oké. Vriendelijk personeel.
Met de CC kaart van ACSI, 2 nachten voor €48 inclusief alle faciliteiten, ik zeg fantastisch. Gezellig Salou en Cambrils kunnen bezoeken. Prachtig weer op de koop toe. Heerlijk rustig en lopend naar de zee. Top A+++ super vriendelijke mensen hier.
Dit heeft niks meer met kamperen te maken. Leuk vlakbij het strand! Maar domme prijzen, gewoon harken harken en nog eens harken. Boek dan gewoon een vliegvakantie en geniet daarvan. Hier betaal je veel en moet je nog zelf afwassen ook. Gekkigheid.
Prachtige plek, zeer eenvoudig maar gewoon fijn vertoeven. Plekjes met en plekjes zonder stroom. Voldoende bomen voor schaduw en niet zo stoffig. In de buurt op loopafstand vind je 2 goede restaurants. Brood bestel je aan de receptie en een drankje kun je er kopen/nuttigen. Je kunt je verblijf niet pinnen maar betaalt er cash (juni 2025) Vanuit hier kort naar Bastia voor de boot terug naar bv Livorno. Top 👍🏻
Ja….de plek is mooi maar typisch Corsicaans dus verwacht er niet al teveel van. Ik vond (en dat is echt voor het eerst) de dame (er waren er 2) die mij hielp niet echt klantvriendelijk. Maar dat is waarschijnlijk een moment geweest. Douchegebruik is omslachtig met een pasje aan/uit/aan/uit enz enz. Schoonmaak twijfelachtig. Muggen in overvloed. Klein restaurant doet gezellig aan in de avond. Kleine supermarkt op de camping aanwezig. Prijs €42 p/n
Netjes aangelegd maar het heeft nog wat werk nodig. Slagbomen gaan dicht in de avond. De plek kost €20 (22-6-2025) er komt een oudere baas langs en je krijgt een rood reçu. Vlakbij zit een restaurant. Prima plek voor de nacht.
Top camping voor Corsicaanse begrippen. Met de CC kaart van de ASCI betaal je in het voorseizoen €21 per nacht. Nieuw restaurant met kleine kaart, winkeltje voor boodschappen en Calvi niet ver weg. Wel af en toe een trein en/of vliegtuig. Maar niet hinderlijk. Leuke plek en strand dichtbij.
Gestaan tegen het ACSI tarief in het voorseizoen. Perfecte camping. Op 100 meter vanaf de camping lekker kip aan’t spit op de camping pizza’s en een bar. Top 👍🏻👍🏻