@RonnieS
- 2018
Wij zijn voor het eerst in deze streek, Noord Limburg. Wat een fijne camping met zeer vriendelijke eigenaren. De camping is prachtig onderhouden met super schoon sanitair, dat hebben wij wel anders meegemaakt. Heerlijk rustig, je hoort alleen het gefluit van de vogels en je bent omringt door veel groen. Op fiets afstand van Duitsland en het centrum Maasbree met een Jumbo en eetgelegenheden is makkelijk aan te lopen. Wij komen op zeker terug.
Aardige eigenaar en dito uitbater van het restaurant. Op fiets- en loopafstand van het mooie Sestri Levante. Openbare stranden helaas overvol. Op camping links, rechts en achter ons Italiaanse jeugd die mega harde muziek aan heeft en meezingt (dit zijn vaste gasten dus regelmatig dit probleem). Voor 2 nachtjes om cinque terra te bezoeken prima.

Wij kwamen gisteren aan, zeer welkom en warm onthaal door Stefan. Camper plaatsen, de nieuwe safaritenten, lodges en niet te vergeten het zwembad, allemaal goed en netjes verzorgd. De nieuwe eigenaren timmeren goed aan de weg. Avignon ca. 10 min. met de elektrische fiets. Wij komen graag weer terug.

Eigenlijk moeten we een slechte review schrijven, zodat niemand hier heen gaat en er altijd plek voor ons is. Gewoon super mooie plek, fantastische eigenaren Jutta en Marcus, heerlijke betaalbare wijn. Restaurants in de buurt en supermarkt ook vlakbij (zondag gesloten) 6 Sterren als ze ook wc loosplek zouden hebben. We komen snel terug in deze prachtige, voor ons onbekende streek!

Mooie plek aan de Sauer. Gemeentelijke Terrascamping. Aardige Nederlandse beheerder Gerrit. Naast het openlucht zwembad. Romeinse Villa en leerpad te bezoeken. Lekker en betaalbaar eten bij hotel Hauer en Hotel Burg Bollendorf. Super goede slager in het dorp. Broodjes halen aan de overkant van de brug . Met de bus in 8 minuten in mooie stad Echternach.

mailadres blijkt niet meer te werken.

Ons laatste 2 dagen vakantie eindigde hier. Fijne camping, vriendelijk personeel zowel bij de receptie als in het restaurant waar je lekker kunt eten. Terrascamping (met ook vaste plaatsen ) waarbij alleen beneden honden zijn toegestaan. Camping wordt goed verzorgd en toiletten worden dagelijks schoongemaakt. Mooie fietsroutes, je zit zo in Valkenburg of Maastricht! Wij komen terug!!!!! Ron en Karin
Prachtige camping. Sluit mij aan bij vorige reviews. Mooie fietsroute over oude spoorbaan. Asfalt en geheel vrij van auto’s. Vanaf camping 800 meter naar links tot aan stopbord daar linksaf en dan 1e straat weer links. Let op het is geen rondje. Dus zelfde weg weer terug. Weinig schaduw. Onderweg geen gelegenheid om iets te drinken. eerstvolgende plaatsje is 20km. Maar zeer de moeite waard. Vraag bij receptie. Route ook in Nederlandse taal.
Warm ontvangst, je voelt je zeer welkom. Mooi natuurlijke omgeving zowel voor wandelaars als fietsers. Ruime plaatsen, net en schoon sanitair, afwassen met goed warmwater. Fietsenstalling met meerdere oplaadpunten en alleen toegankelijk m.b.v. code, ideaal. Niels en Karin weten goed waar zij mee bezig zijn, wij komen terug!
Wat een heerlijke plek. Stonden hier half november op het camperveldje aan de rand van de heide en het bos, helemaal alleen op t veld! prachtig nieuw sanitairgebouwtje. S-avonds hoor je de wilde zwijnen buiten het hek. Camping was ook heel rustig. waarschijnlijk in het seizoen wel erg druk. fijne fietspaden door de bossen en over de geide. Prachtig! AH en Lidl in Ermelo op 10 minuten fietsen.Harderwijk ook goed bereikbaar, leuke boulevard!

Heerlijke douches. Lekker warm en prima straal! In de binnenkeuken fijn en gezellig afwassen. Waren hier omdat we naar Shinga/Lacros gingen voor servicebeurt van onze fietsen maar komen zeker terug! Wat een heerlijke plek, lekker zonnig en vooral stil. Af en toe hoor je de ezel balken, wat een geweldig gehoor. zeer aardige eigenaresse Monique. Goede servicemogelijkheden bij de ingang. Aldi 5 minuten fietsen. Kortom een TOPPER! 🙋🏻♀️🙋🏽♂️

wat een heerlijke plek! geweldig aardige familie. alles gedecoreerd met vondsten van het strand, zeer sfeervol! kleinschalig tussen de olijfbomen. klein restaurantje met dagschotel, perfect. broodjes kan je bestellen en verkopen allerlei locale groenten en andere producten (jam, pesto etc) zee op 500 meter en stadje Sperlonga op 1 km. stadje erg leuk veel restaurantjes.
Fijne cp, ontspannen sfeer, wel reserveren! Wij waren hier 1 en 2 sept. Overdag ook een zomerkamp voor (lokale) kinderen, leeftijd 6-10 waar je echt geen last van hebt, spelen verderop op het terrein en houden zich af en toe met de dieren bezig. Verona makkelijk aan te fietsen ca. 10min. Zoals eerder aangegeven 1 douche en 1 toilet in 1 ruimte, dames en heren apart. Wij komen zeker terug!
einde van seizoen al heerlijk rustig. alles netjes aangeveegd en schoongemaakt. allen en koudwater om af te wassen. douches heerlijk. super aardig personeel. via apart fietspad helemaal naar Ravenna, erg leuk plaatsje. -/- standtenten draaien knalharde muziek! nu maar 1 maar in seizoen hele rij huis aan huis. echt overlast. komen buiten seizoen hier zeker terug (vanaf 2e week september) in seizoen niet onze plek!

Waren hier eind augustus, vriendelijk ontvangst , was rustig en konden eigen plekje uitkiezen. Plekjes zijn ruim en camping heeft eigen strandje. Lekker gegeten in restaurant, wel van te voren reserveren. In campingwinkeltje broodjes bestellen voor de volgende dag bij de zeer vriendelijke Marco. Coop 3 minuten en het leuke stadje Bolsena 10min. fietsen. Wandelen naar Bolsena kan ook, langs het water.

wat een tegenvaller, strook gras tussen hek en parkeerplaats en muur van huis. alle mooie fotos zijn van de B&B om de hoek van zelfde eigenaar. mag wel gebruikmaken van hun zwembad en restaurant maar is echt geen onderdeel v cp. veel lawaai van de weg en parkeerders. met de fiets naar opgraving volgens “wandelen” op googlemaps helemaal binnendoor. kon niet volgens receptie. echte italianen , 😜doen alles met de auto. 1 douche en niet fris.

Fijne plek, en alles is al zo’n beetje hierover gezegd en geschreven. Echter toen wij hier waren (18 augustus) werd er niet meer s’ avonds voor de gasten gekookt. Tip! Als wij in Lucca zijn eten wij altijd een keertje bij Trattoria Da Leo in Lucca.

Wat een fijne, rustige, knusse cp en een vriendelijk ontvangst door de eigenaresse. Schoon en in alles voorzien. Mooi uitzicht op de Dolomieten en het groen eromheen. Wij komen zeker terug!
Zeer prettige ontvangst. Wij hadden niet gereserveerd, ondanks de drukte toch een plekje voor 2 nachten kunnen krijgen. Plekjes niet ruim maar prima. Centrum 5 min. fietsen. Op zondag winkels en supermarkten gesloten! Camping wordt tegenwoordig gerund door een vriendelijke behulpzame familie waarvan de zoon de “eigenaar” is. Je ziet dat hij er alles aan doet om deze verouderde camping nieuw leven in te blazen, wij komen zeker terug!
mooie verzorgde camping. achterin het bos lijkt het of je alleen staat. veel vogels en lekker stil. helaas bij afwasplek maar 1 met heet water. voor de prijs van 50€ per nacht voor 2 personen encamper mag je wel wat meer verwachten. stonden hier eerder in september en februari voor 14,50! fijne omgeving om te fietsen bv Apeldoorn en Garderen.

Thuiskomen! Verse kruiden om te gebruiken hoe natuurkamperen wil je hebben. Mochten van Coen geen hoog cijfer geven. Anders denkt men dat het doorgestoken kaart is. Jammer Coen we geven toch een 9! En de complimenten aan de dame van de schoonmaak!
Voor de 2e keer hier. Wat een heerlijke plek. Op de fiets naar Boppard of met pontje naar overkant St Goarshausen. Cash betalen. Heerlijke broodjesservice. Wifi is ronduit slecht. Afvalstraat is aan modernisering toe. Heerlijke douches. 10% korting bij restaurant aan overkant vd weg. Heerlijk gegeten!!
In principe een prima plaats met geweldig uitzicht. Alleen door negatieve berichten over inbraken en constante rumoer voelt t niet veilig. Hebben niet best geslapen daardoor. Plek is 10 en als je geen spoken ziet een 8! Voor ons een 6.

Heerlijke rustige plek. Camperplaats was vol, maar mochten voor zelfde tarief op de camping staan. Zeer grote plekken wij stonden op w4 een aanrader! Ivm coronacrisis waren de sanitairgebouwen gesloten dus daar geen oordeel over. Restaurant was daarom ook gesloten maar je kan (voor 15.00 uur besteld)om 16.30 een heerlijk gebraden kippetje afhalen. Per fiets In 3 km in Beekbergen, ah ook op zondag!

Wat attent kreeg vandaag een verjaardagskaart met de beste wensen voor 2020!
Deze zomer aangelegde Ruime slim opgezette camperplaats.Bevlogen beheerders! Staan open voor ideeën. Nu heerlijk rustig. Door de bomen zie je het meer, lijkt wel Zweden.Stroom wat je niet gebruikt wordt terug gestort 👍.Recreatiegebied en Oldenzaal op korte afstand. Lidl, ah en jumbo in Oldenzaal op 3km,Enschede iets verder maar goede fietspaden er naar toe Toppertje komen zeker weer🙋🏻♀️🙋🏽♂️
Prachtige plek ad Rijn. St Goar wel vergane glorie. Supermarkt in Oberwesel en St Goarhausen (met pont naar overkant). Heerlijke Broodjesservice voor 1800 doorgeven. Personeel onpersoonlijk. In winkeltje ook technische artikelen te koop. Heel veel geluidsoverlast van spoor zowel achter als aan de overkant gaan om 10 minuten vrachttreinen. Dag en nacht. Dus weinig geslapen. Maar moeite waard!
Dit is wat wij van Zweden hadden verwacht. Rust groen en prachtig uitzicht. Geen overvolle camping en mooi sfeervol sanitair. Inmiddels is alles gerenoveerd en mooi aangelegd. Hier begrijpt men waarom je naar Zweden komt! Leuke gastvrije gastheren die ziel en zaligheid in deze camping hebben gestopt. Heerlijke ruime badkamers. I.p.v. 1 nachtje hier 3 gestaan en nooit was de toilet bezet😜
Helaas bij aankomst was haven cp vol. Konden op werf achter enkele viswerwerkingsloodsen staan. Beetje smoezelig. Lag wc papier op grond etc. Alleen stroom geen sanitair ed. Maar je betaald hetzelfde als aan de haven. Uitzicht op natuurgebied en kerncentrale🤨.
Zeer grote maar nette camping. Personeel vriendelijk maar weet niet veel. Konden ons niet helpen met vragen over oa fietsroute naar Emporia winkelcentrum. Douche proper maar zeer korte douchetijd als je knop indrukt. In keuken zelfs snelvaatwasser. Fijn op de fiets naar Malmo e mooi uitzicht op The Bridge.
Prachtig nieuw aangelegde cp. Schoon en goede vlakke ondergrond. Kregen als dank voor ons bezoek aan de cp van de aangrenzende supermarkt Citti flesje rode wijn. Aardig gebaar. Helaas geen stroom anders voor cp een10.
Zeer smoezelige plek. Je staat in de berm tussen afval en hondendrollen. Zijn door gereden naar de parkeerplaats bij de Citti Supermarkt. 👍
Heerlijk schone groene camping. Alles wordt onderhouden door vrijwilligers met een kampeerhart. Lekker ruim opgezet. Veel vaste caravans maar keurig net zonder hele kermis er om heen. Achter de camping een wandeling naar uitzichtpunt over de archipel. Prachtig. Per fiets in 3 km in Fjällbacka. Heerlijke plek. Super schoon. We komen hier zeker terug. 👍👍
Beetje jammer hadden 15 minuten van te voren gebeld of er plek was. Geen probleem plek genoeg. Toen we aan kwamen alleen nog plek in de berm. Als er wat gebeurd kan je geen kant op. Beheerder zei dat die grote campers zo maar ergens gaan staan, daardoor geen plek. Deze campers stonden daar niet pas een kwartier. Waren compleet geïnstalleerd. Jammer van t ritje er heen.
Prima plek voor overnachting en bezoek aan stad. Supermarkt (geopend van 6 -23 uur) op 5 minuten lopen. Nette schone parkeerplaats. Wij waren hier op vrijdag 18.00 uur en waren de eerste na enige tijd nog 2 campers. Verder gehele nacht stil. Niet erg romantisch maar in de buurt weinig andere mogelijkheden.
Op industrieterreintje. Erg smalle plekken maar gratis en op loopafstand van het leuke plaatsje. Langs de weg maar snachts weinig verkeer. Prima voor een nachtje.
Wat een heerlijke plek, wat een uitzicht! Grote plaatsen. Aan het strand kan je ook staan maar dan zonder stroom. Ned eigenaar en zn Zweedse vrouw runnen voor 2e seizoen deze camping en hebben grootse plannen. Oland zeer de moeite waard. Komen hier zeker terug.
Als je van havens houdt een leuk plekje.Snachts lekker stil. Toiletten naast havenkantoor zijn de openbare toiletten.Die van de Camperplaats bevinden zich in groene gebouwtje in de jachthaven. Wij stonden to het havengebied maar dit is eigenlijk mixparking. Niet voor de boot gaan staan dan krijg je zure gezichten van de bootsmannen. Op loopafstand van centrum Stege.
Op zich prachtige plek. Veel vaste caravans beetje armoedig. Zeer aardige beheerder. Toiletten en douches nog steeds uit jaar kruik. Ook niet heel fris. Restaurant was dit jaar gesloten, volgens uitbater omdat het weer te wisselvallig is deze zomer en gebrek aan personeel. strandje was behoorlijk druk dus wij snappen zijn verhaal niet erg. Voor tussenstop wel te doen, maar niet voor langere tijd.
Goedkoop en heerlijk rustig. Alleen niet zo fraai. Erg rommelig. Beetje zompige ondergrond waardoor de camper leek te dansen bij iedere beweging. Helaas maar 1 stroomkast waardoor je op bepaalde plekken wel een heeeeeel lang snoer nodig had.
Heerlijk rustige plek met prachtig uitzicht over weiland. Coen is een geweldige gastheer. Heerlijke douches. Prachtige boerderij met geschiedenis. In boerderij ook vakantiewoning te huur. Winterswijk op 5 fietsen. Natuurreservaat met Flamingo’s ook op ongeveer 5 km. Heerlijk boerenijs gegeten bij Boerderij Tewinkel Clarabella. Ook eieren en aardappelen uit “automaat” . In de buurt ook wijngaard.
Hartelijk welkom door Joep de beheerder.Prachtig sanitairgebouw en grote sfeervolle hippe huiskamer waar je kan zitten op regenachtige dagen. Camping heeft allerlei leuke plekjes. Mooie vennetjes waar zomers kan worden gezwommen. Tarieven in weekend iets hoger dan op de NKC app.Raadpleeg de website voor juiste tarief. Plekken zijn prachtig groot en oorverdovend vogelgefluit, heerlijk! Komen terug!
Twee nachtjes hier gestaan 19/20 januari heerlijk rustig. Net sanitair. Het water was afgesloten ivm vorst maar verder prima. Ontmoeting met havenhond Piet, wat een schatje. Zeer sympathieke havenmeester Paul. Komen zeker van de zomer terug!