@RonnyV
- 2018
- Mc Louis Sovereign 473
- 2018
En bij campercontact blijven ze maar slapen!!!
Deze staat nu bij mijn favorieten.
Ruime plaatsen. Sanitair verouderd.
Rustige plaats maar helaas worden er 3 plaatsen bezet door bestelwagens.
Het zou nuttig moesten ze hier de plaatsen eens updaten!! Blijkbaar is dit moeilijk.
Sitecode: 12047
Smalle plaatsen. Beter smal dan geen! Vlug volzet. Oud centrum San S. een bezoek waard.
Kleine plaats en enkel geschikt voor campers tot 6 m.
Er zijn zoveel zaken die niet juist zijn in campercontact. Kies voor park4night of camperstop.
Ondertussen 23€ en 3€ toeristenbelasting p/p. Mogelijkheid om ontbijt te nemen en combineren met lift. Komt dan op 28.5€ p/p.
Geen aanrader tenzij je graag vroeg gewekt wil worden door lawaai van een nabij gelegen bedrijf. Om 7 uur. Was op maandag 5 juni 23.
Hier geweest op vrijdag 2 juni. Troosteloze camping. Geen receptie. Nog steeds geen loosplaats. Wij terug vertrokken.
OPGELET. Controle van de flikken gehad en ze gaan boeten uitschrijven. Sta dus enkel op de voorziene plaatsen. 18/04/23
Dit is geen camperplaats. Enkel een winkel.
Sitecode: 20306
De foto's geven een verkeerd beeld van de cp! Wij waren er 26/10/22. Parking stond vol met gewone auto's en aan de rechterzijde 4 campers. Achteraan stonden er vaste bewoners die mij geen veilig gevoel gaven.
Vriendelijke dame, verzorgde camping maar wel een van de duurdere. 1 nacht gestaan voor 38€ . Camper met 2 pers.
Mooie en verzorgde camping. WC en douche zeer proper. Acsi kaart is geldig ook wanneer je minder dan 7 nachten verblijft maar dan moet je "zoals de hollanders het zeggen" op de bonnenfooi gaan. Dus niets reserveren en hopen dat er plaats is.
Weinig vlakke plaatsen maar daarvoor bestaan er dus oprijblokken. De parkings in de omgeving hebben allemaal een verbod om te overnachten sinds mei 2021.
Ruime plaatsen. Slechts 2 kranen om vers water te nemen.
Sitecode: 1985
Goede ruime cp maar de kerkklokken doen ook s'nachts hun werk. En om 7 uur doen ze nog wat extra zodat je zeker wakker bent.
Mooie cp. Rustig wandelen in het bos vlakbij en een fietsroute oppikken aan de abdijhoeve. De abdijhoeve is helaas niet meer open.
06-04-18. Gesprek gehad met havenmeester. Er moet betaald worden vanaf 01-04. 1 nacht is 7.50€. Voor electriciteit en water moet je eerst een kaart kopen van 5€. 2€ ter plaatse besteden; rest 3€ is eenmalig voor de kaart die je in gans Nederland kan gebruiken maar dan moet je er wel nog geld op zetten via de betaalautomaat ter plaatse.