@RonnyenIngrid
- 2015
met een groep campers als sardientjes in een doos geen plaats om luifel uit te draaien zeer vuil sanitair enz... we zijn daar gevlucht
heel mooie rustige plaats wel de weg er naar toe vol putten. We stonden alleen wat wel beetje bangelijk was.Geen stroom,geen water en lozen put dichtgeslipt. Chemisch toilet mogelijk maar geen water om te spoelen.2 ☆voor de mooie plaats.
Heerlijke rustige plaats in een mooie natuur . wijndomein Hoevenveld bezocht en mooie fietstocht. Zeer veel informatie in infokiosk te verkrijgen . broodjesservice
super plaats ,rustig mooi uitzicht proxy winkel en bar op wandelafstand. alle voorzieningen gratis Bedankt aan de gemeente
mooie nette camperplaats. Enige moeite gehad om via de betaalautomaat de plaats op te rijden. vers water 2 euro betalend. voor 10min. chemisch toilet kan geledigd worden maar geen water om te spoelen tenzij je 2 € betaald wat wel spijtig is. 16 amp.stroom inbegrepen in de 10€. dichtbij een carrefour en leuk cafeetje en restaurent en vele knooppunten om te fietsen rond de meren.
wat een prachtige plaats en wat een ontvangst. 4 nachten gestaan prachtige fietsroutes liggen klaar ,kraaknet sanitair ,en super WiFi. jullie krijgen een 10/10 we komen zeker terug
plaats is niet gratis zoals vermeld enkel de eerste 4 uur. dan voor 20 uur 5,9€. en zo verder 48u. ticket nemen bij het oprijden afrekenen bij verlaten camperplaats. op 5 min. van gezellig centrum
Prachtige cp met super vriendelijke eigenaars Melanie en Piet. Op zaterdagavond gratis koffie,thee,vlaai en gezellig samenzijn met andere camperaars. Heel mooie fietsroutes in de omgeving. komen zeker terug.
Gabrielle en Carl jullie krijgen een dikke 9.5 op 10 heel mooie rustige camperplaats. Gabrielle bedankt voor het warme onthaal met alle uitleg. fantastische mooie fietsroutes ter beschikking gesteld in de ontvangstruimte. zelfs de zandweg word nat gesproeid voor het stof. gemakkelijk inrijden met camper door de schuine plaatsen. Bedankt we komen zeker terug .