@Ronschep
- 2021
Mooie over het algemeen rustige camping. Onze Engelse buurvrouw heeft echter haar muziek wat hard staan en heeft net een kwartier luidkeels gebeld voor de rest alleen vogeltjes en boerderij geluiden heerlijk. Sanitair prima en netjes zeer ruime plekken voor één nacht £33,- met stroom.
Mooie camping met goede voorzieningen, één nacht gestaan £35 zonder stroom mochten plekje uitzoeken op groot grasveld. Wel bijzonder in de “dagkamer” alle apparaten toaster kookplaatje magnetron werken op tokens, kosten £1,-
Plaats bij een kasteel vlak bij het water en sportclub. Plek voor twee grote campers en 6 kleinere. Helaas was onze overnachting minder rustig de leden van de bowling vereniging hadden een avondje tot 12 uur ‘s nachts ook liepen er tot laat nog mensen langs. Dit was op donderdagavond en als klap op de vuurpijl om 7:30 vrachtwagen die de glasbakken kwam legen. Denk gewoon pech. Loopt een pad langs het loch, stukje verder een vuurplaats
Het restaurant is in andere handen overgegaan de naam klopt niet meer en ook geen vrij parkeren. Binnen ziet het er gezellig uit en het personeel was allervriendelijkst mij werd uitgelegd dat een parkeerplaats voor de nacht alleen maar op de site kon worden geregeld en betaald. Kosten £10,- Omdat de plek echt pal naast de weg lag zijn wij doorgereden. kirkothelochs.com

Fijne rustige camping, met plezier hier gestaan. Zeer ruime plekken met picknick tafel ruim sanitair fijne douchecabine met regendouche gewone douche en massagejets. Mevrouw aller vriendelijkst legt alles rustig uit. Grote wasmachine en droger wassen £5 drogen met 20 pence muntjes. Kleine camper zonder stroom £20. Een aanrader.
Rustige gratis parkeerplaats, geen voorzieningen ook geen afvalbak wel blokken nodig en veel midgets. Stonden hier alleen maar geen raar volk gezien.
Parkeren op een eenvoudig gravelveld achter het hotel naast de treinbaan zonder voorzieningen £10 voor twee personen en camper. Toilet in het hotel permanent bereikbaar. Gezellig hotel met goed eenvoudig eten en pub voor een drankje. Aardige mensen die je welkom heten en alles uitleggen.

parkeerplaats zonder voorzieningen £12 voor een overnachting aan de automaat betalen. Kasteel te bezichtigen van 10-17

Klein kampeerterrein wat snel vol staat. Wij kwamen op de bonnefooi maar konden gelukkig onze kleine camper kwijt op een naastgelegen terreintje dus reserveren is wel een pré. Douche 1 pond munt die wij helaas niet hadden maar de eigenaar kwam direct wisselen. Warm afwas water gratis. Toilet was wat vies toen we aankwamen, veel kinderen op het terrein, maar was al snel weer schoongemaakt. Prijzen £15 zonder stroom £25 met stroom.
De beschrijving foto’s en coördinaten kloppen niet Als je de coördinatie volgt kom je bij een winkel en plaats van sommige foto’s dit lijkt mij een gratis plek zonder voorzieningen als je de weg naar rechts neemt is daar de Mountain logde die aan de beschrijving voldoet maar niet aan de coördinaten.

prima plek met mooi uitzicht, openbare toiletten redelijk schoon Rustig aan het water in villawijk
Beetje kaal op gravel. plek 145 SEK zonder elektra geen afstortplek ontdekt voor grijs water Wel watertap punt Eten restaurant prima redelijke prijzen. Zeer vriendelijk personeel.

Erf van de familie Nowak plaats voor twee medium campers dus de onze van krap 5 mtr paste makkelijk. Na een telefoontje met Nowak senior hier een plekje gevonden. We waren eerst bij de haven maar vonden dat ongezellig onduidelijk en duur WiFi werkte niet konden niet het sanitair in kortom we gingen verder en konden hier terecht. Senior en junior waren niet aanwezig maar de voorzieningen zijn toegankelijk stroom €2 water €2 plek en wifi gratis TOP