@RonvG
- 2012
Vandaag
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 uur geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 4 uur geleden
Rustige plaats waar we heerlijk geslapen hebben maar het is een parkeerplaats die niet ingericht is voor campers. Mijn advies: hier uit de app en overlaten aan Park4Night.
Prima georganiseerde camperplaats. in de winterperiode geen sanitair beschikbaar maar er kan geloosd worden.
Mooie camperplaats. Twee nachten gestaan, heerlijk rustig. Winkels moet je max 3 km voor rijden. Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Het dorp heeft de nodige eetgelegenheden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Ruime, rustige parkeerplaats ingeklemd tussen zoo en stadion en vlakbij het station van de zweefbaan. Geen aparte camperplaatsen maar aan de zijkant is plaats genoeg. In de nacht was het heel stil. Bij het stadion zijn openbare toiletten die schoon zijn. het enige nadeel is dat het hele terrein tegen een helling ligt. Je hebt stevige blokken nodig als je volledig recht wilt staan.
Prima plek in mooi wandelgebied. Heerlijk rustige nacht gehad hier. Stil en donker.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plaats! Het is drassig maar door de tegelpaden waar je op staat is dat geen probleem. Heerlijk rustig met af en toe een trein op de achtergrond maar door de vogeltjes en een ezel valt de trein amper op.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Helaas niet het type camping die wij zoeken. Het is niet meer dan een bos naast een meer waar iedereen een tent, caravan of camper wegzet waar het hem uitkomt. Bij de helft van de plaatsen zit men hout te stoken dus het stinkt behoorlijk. Stroom is duur. Je betaald ca. €8 plus nog voor gebruik. Camper met 2 personen is ca. €30 per nacht. Douche kost €2 voor 2,5 minuten.