@Roodie
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Wat een fijne, rustige, door bomen omgeven en mooi gelegen camping. Je kunt rond het veld gaan staan met in het midden een klein bosje. Auto’s op het parkeerplaatsje. Keurig en schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren.
Juli 2026
Grote, open camping met hier en daar wel wat schaduw. Wifi in de buurt van de bar/receptie, verder geen 4G/5G ontvangst. Er vinden bouwactiviteiten plaats (niet toen wij er waren) en daarom een beetje een rommeltje. Beperkt aantal elektrapunten. Mooie omgeving om te wandelen. Sanitair in orde.
Mooi gelegen, open en relaxte camping onder de pijnbomen. Is allemaal (gelukkig) niet zo precies georganiseerd, gewoon ergens je plekje zoeken, maakt niet zoveel uit hoe je gaat staan. Sanitair is redelijk te doen, waterinname en lozen grijswater op erg onhandige plek achter toiletgebouw dus dat doe je beter ergens anders. l
Juni 2026
Sitecode: 81961
Mooi gelegen camping grotendeels onder de pijnbomen. Sanitair ok, afwas met warm water, chemisch toilet legen in een hokje bij de heren. Zwembad open vanaf 1/7. Taxi naar centrum ~14€. Moet nog op zoek naar camper service plek voor (grijs) water.
Wat een fijne, open camping met superschoon sanitair en zeer vriendelijke receptie. Gelukkig geen afgebakende percelen, iedereen zoekt z’n plekje. En gewoon voor aankomst op de camping even eten inslaan bij de vele supermercados in Ponferrada.
Heerlijk rustig hier met voldoende ruimte en schaduw. Gelegen op 875m hoogte. Sanitair (alleen boven) in orde.
Camperplekken op aparte delen waar geen vaste, beetje triest uitziende, staanplaatsen zijn. Hier en daar wat schaduw. Sanitair in orde. Af en toe wat vliegtuigen te horen maar niet storend voor ons. Met Uber voor 3€ naar metrostation. Dan zone4 kaartje naar Trinidade (Porto) voor €2.60 pp.
Dit is ook een camping voor tenten maar die plaatsen zlijn alleen bereikbaar via trapjes. Uitstekend voor een nachtje. Wel even puffen bij 39gr.
Mooi gelegen camping met uitstekende sanitaire voorzieningen en leuk zwembad. Beneden op de camping ook wat plaatsen voor grotere campers. De meeste plaatsen bovenin zijn niet vlak dus je bent wel even bezig met je “levelers” voordat je camper een beetje goed staat. Overigens mag je van receptie maar op één manier naar boven rijden wat tot gevolg heeft dat je camper opening niet naar het dal wijst. Dat wordt achteruit rijden of ongehoorzaam zijn
Schaduwrijke camping, prachtig zwembad met gras en bomen. Sanitair zeer verzorgd!