@RooieMiep
Boven, bij de waterval, was ooit een camping maar die is vervallen. Het toiletgebouw staat er nog en is overdag geopend voor de watervalbezoekers. Om zeven uur gaat het dicht. Er is een parkeerplaats bij. Daar kun je, denken wij, gewoon staan. Ook ‘s nachts. Ongeveer 800 meter verderop is een camping. Die is open voor kampeerders en kost 380 kronen. Stroom en douchen komt daar nog bij.
Dit is geen camperplaats meer. Je mag er maximaal nog vier uur parkeren. Vandaar maar één ster. Echter als parkeerplaats vijf sterren want het is een mooi plekje, prachtig uitzicht en wc. WC kun je hier niet lozen.
Bij de 15,00 komt nog 6,60 voor twee personen. Maar is inclusief een busretourtje Lindau. Heerlijk plekje.
Prima plek voor een overnachting op loopafstand van een prachtig stadje. Vijf grote camperplaatsen. Afvalwater en toilet lozen is gratis. Stroom kost €1,- voor 1,5 kWh. Overnachting kost €2,-. Enige nadeel misschien, camperplaats ligt aan drukke weg.
Prima plek, geen last gehad van verkeer. Loopafstand centrum, helemaal fijn. Prachtige stad. Vriendelijke mensen camping. Niks te klagen hoor.
We waren er helemaal alleen. Geen idee waar of bij wie je moest betalen. Ook ‘s avonds kwam er niemand. Eén wc/poepdoos in het bos. Voldoende hout voor een lekker fikkie. Worstje erboven, biertje erbij. Gezwommen in het meer en later nog een schitterende zonsondergang. Wat wil een mens nog meer.
Mooi weer en druk, families met kinderen, barbecueën enzovoorts. Maar ‘s nachts heerlijk rustig. Er stonden ook tentjes. Lekker gezwommen. Openbaar toilet.
Niet doen. Grote samenkomsten van jongeren tot diep in de nacht, racewedstrijden op de parkeerplaats, kortom een ongelooflijke herrie. Voelde niet veilig.
Wij vonden het een prima plek. WC’s waren schoon. Riga lekker dichtbij.
Sitecode: 72018
Geen voorzieningen maar prima plekje. Heel rustig en het mooie stadje dichtbij.
Hele mooie plek. Heerlijk gezwommen. Geen last gehad van verkeer of jongeren. ‘s Ochtends werd de Dixi geleegd en schoongemaakt. Fijn begin van de dag.
De weg er naar toe is misschien voor hele grote campers wat lastig; smal en steil. Maar voor busjes prima te doen. Plekje is echt prachtig en de moeite waard. Wij hadden alleen de pech dat er schijnbaar een groot feest was in de stad en eentje bij onze achterburen.
Nog steeds perfect plekje. Geen voorzieningen maar mooi weitje voor de campers, lekker zwemmen, geen kosten.
Prima voor een nachtje als je geen probleem hebt met auto-, trein- en vliegverkeersgeluiden. Ontvangst prima, wel stuk duurder geworden, namelijk 80 zloty’s.