@RoonleeperJR
Vuilwater en toilet lozen is mogelijk.

Fijne rustige plek op de parking van Movie Park. Toiletgebouw aan de ingang Prijs 9€ per dag/nacht
Rustig plekje met verharde parkeerplaatsen, wel niet waterpas. Mooie wandeling in het naastgelegen bos en park. Langs een verbindingsweg die doordeweeks wel verkeerspieken heeft. Gratis en zonder voorzieningen.

Superfijne plek om te staan! Zeker een aanrader voor kinderen. mooi meer om te zwemmen, speeltuin en veel wandel en fiets gelegenheden. Ook een binnenzwembad voor 6,5 euro en gratis voor kinderen tot 4j. Plaatsen zijn wel niet genivelleerd, dus keggen zijn wel vereist. Stroom, water en lozen zit in de prijs.
Mooie CP met alle voorzieningen. Enkel de eerste elektriciteitskast bij het binnenrijden is momenteel defect. Als je rechts parkeert is een lange kabel voor het aansluiten dus een must.
Plek ligt langs een druk bereden weg. Na 20u weinig tot geen verkeer. Op wandelafstand van het centrum, let wel een steile berg te moeten beklimmen bij terugkeer. Plaatsen zijn niet 100% vlak dus nivelleren is wel aangewezen. Momenteel is de helft van de parkeerplaats in gebruik als opslagplaats door een wegenbouwer.