@RoosRoos
Prima camping, alles aanwezig en netjes. Snel toegang tot het strand maar niet echt een prettig gedeelte om te lopen. Erg druk en mensen waren luid aan het praten tot diep in de nacht. Ook erg duur. 50 euro betaald voor een nacht.
Nette, rustige plek en hele vriendelijke beheerder. Schoon toilet en douche aanwezig. Evenals water en stroom. Wij waren er maar 1 nacht dus niet echt de omgeving verkend maar er leek verder niet heel veel te zijn.
Geweldig mooie plek direct aan het strand. Nette toiletten aanwezig en een gezellig buitenrestaurant verderop. We hebben een fantastische overnachting gehad. Let wel op, camping gedrag is hier niet toegestaan.
Fijne rustige plek, mooi bos om te wandelen dichtbij. Toilet (beetje smoezelige ruimte maar te doen), stroom en water aanwezig. Beheerder niet gezien maar klonk prima aan de telefoon.
De reviews doen deze plek niet voldoende eer aan. Op het laatste moment hierheen gebeld omdat onze geplande plek vol stond en ondanks dat ze gesloten waren en de beheerder al vrij was mochten we er gaan staan. En hoe! Een mooi veld met direct uitzicht op zee. Je loopt zo het bos in of het rustige strand op. We zijn een nacht extra gebleven. Faciliteiten wat verouderd maar prima en schoon. Restaurant was helaas nog dicht maar zag er ook leuk uit.