@Roosmarie
Zoals eerder aangegeven; het park is momenteel een bouwplaats. Veel stof, beperkte voorzieningen. Krappe camperplaatsen volledig van gravel, geen beschutting tegen felle zon en wind. Putlucht in het wc-gebouw, maar verder wel schoon en een fijne douche. We gingen hierheen ivm het zwembad; daar hebben de kinderen van genoten. Het park is deels openbaar. 's Avonds overlast van jeugd op fatbikes en scooters, zowel naast als óp de kampeerstrook.

Netjes gemaaide veldjes, wij stonden prettig op het voorste veld met wat beschutting. Leuk zicht op passerende toeristen. De camping is gedateerd en niet 'luxe', maar alles is in overvloed aanwezig. Zelfs een tent met koelkast, waterkoker, magnetron etc. Én afwasmiddel en kwasten bij de afwashoek. De kinderen waren dolblij met de skelters, trampoline en oude boerenschuur met pingpong, tafelvoetbal, oude piano, dartbord en meer. Ouderwets gezellig

Heerlijke plek in de natuur, tussen de bomen en aan het meertje. Vriendelijke boswachter doet de ontvangst. Vrij nieuw sanitair gebouw met 6 wc's, 5 douches (waarvan 1 familiedouche), 5 afwasplekken. Wordt 2x per dag netjes schoongemaakt. Mogelijkheid tot bootje varen, vuurtje stoken, eventueel zwemmen, fijne wandelingen. Ook een leuk kabouterpad en blotevoetenpad op het terrein. Gemoedelijke sfeer. Mooie ruime plekken. Wij hebben genoten!
Wat een ontzettend nette, goed onderhouden camperplaats! Op de bonnefooi heengereden, wat waren we blij op zo'n verzorgde plek terecht te komen. De eigenaren houden duidelijk van saamhorigheid en gezelligheid. De kinderen zijn blij met het aanwezige speelmateriaal, we kunnen ze met een gerust hart in het centrale veldje laten spelen. Ook aan de hond is gedacht met een uitlaatstrook, zakjes en prullenbak. En ook nog kasteel en natuurgebied nabij!