@Rory_vd_Berg
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2018
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Bij aankomst helemaal niemand te bekennen, het hek zat op slot en niemand reageert als je belt. Zijn uiteindelijk maar doorgereden.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een verlaten parkeerplaats met een paar auto’s net buiten het centrum bij een stadion. Wij reden met de familie met 2 kinderen. Ik vond het risico te groot en ben doorgereden. Vertrouwde het niet. Er stonden verder ook geen campers
2023
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Een rustige camperplek met voldoende ruimte ook in het hoogseizoen. Hele aardige eigenaar ( spreekt alleen Frans ) die komt afrekenen en meteen vragen of je de volgende ochtend brood en croissantjes wil. die liggen dan de volgende morgen vroeg netjes op de tafel te wachten. stroom aanwezig tegen betaling. bevindt zich tussen de wijn velden. Wij hebben er 1 nacht gestaan op doorreis, maar er waren ook mensen die langer bleven. Een echte aanrader!
2022
4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

helemaal top! aardige familie, mooi uitzicht en alle ruimte. Wij waren op doorreis in het hoogseizoen en kwamen laat aan maar konden nog prima staan. In de ochtend nog verse melk en yoghurt gekocht bij de eigenaar. Kinderen mochten nog even bij de kalfjes kijken. echte aanrader!. wel eigen toilet aan boord, er is geen toiletgebouw.