@RosalyBodewes
Prachtige camping. Mooi en schoon sanitair. twee mooie zwembaden en vriendelijk personeel.
prima camping. mooi en schoon sanitair. niet veel plaatsen beschikbaar ivm bezetting van seizoensplekken
Prima camping wel prijzig, 40 euro voor Twee personen en een camper. 5 minuten lopen van het strand en 15 minuten van een leuk centrum. Toen wij er waren was het erg rustig, als alle pitches vol zouden staan zou er te weinig sanitair zijn. Het sanitair is verder wel netjes en schoon. Warme douche zonder drukknop. Pitches zelf zijn wel een beetje scheef maar ruim genoeg voor een busje en of tent maar niet voor een lange camper.
Locatie is goed, verder is het geen aanrader. Het terrein is slecht onderhouden en het sanitair is erg verouderd. Het voordeel is dat je met het ov naar Bilbao kan. eerst met de bus en dan de metro (1,5 uur) daarnaast is het ook dicht bij het strand.
Super camping. Prachtige sanitaire voorzieningen en mooi schoon. Het goed onderhouden zwembad bied een mooi uitzicht over de bergen. Goede verbinding met de bus naar het centrum van san Sebastian.
Prima voor een kort verblijf. Sanitair is verouderd maar de douches werken wel goed. Voor kinderen is het een leuk thema camping met een royaal en onderhouden zwembad. Wij hadden een plek bij het zwembad, de pomp maakt in de nacht lawaai en het ligt aan drukke wegen.