@Rosens
- 2019
water allen met card.
Prima c.p. op camping. Toilet en douche schoon. Bar, terras en broodjesservice. Engelstalig, ook handig.
Prima camping met goed en net sanitair. Keuken aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Op de fiets naar Sigulda geweest wat prima te doen is.
gesloten
Camping geen opmerkingen over. Nette en ruime plaatsen. prijs klopt alleen niet met wat er vermeld wordt. 1 x camper €23.00 en dan €10.00 per persoon. Waren dus €43.00 kwijt voor 1 nacht.
Prachtige camping. Overnacht na de overtocht naar Klaipeda. Vriendelijk en netjes.
Prima c.p.. Stortplaats en ledigen chemische toilet aanwezig. €18,00 Voor 1 overnachting. 15 Minuten lopen naar gezellig centrum.
Perfecte c.p. om te overnachten. Let wel op met langere campers.
Prima plaats, bakker en spar op loopafstand. Rustige nacht gehad. Geen electra maar de rest aanwezig.
Helaas, gesloten. Dus eigenlijk 0 sterren.
Nette c.p.. Op de fiets naar Cordoba, prima te doen. Wel over de rijbaan eerste gedeelte. Beheerder top.
Prima c.p. Met de fiets naar Granada, prima te doen.
Perfecte c.p. Goed verzorgd. Voorzieningen goed.
Prima plaats, sanitair verouderd. Perfecte c.p. om Barcelona te bezoeken per trein.
2 Nachten gestaan. Prima plek. Geen voorzieningen. Op de fiets naar Museum Dali geweest. Prima te doen.