@Round-the-World
2020
kleine camping, centraal gelegen. Alles wat je nodig hebt. Sanitair ok winkelmogelijkheden in de buurt. Ideaal voor stedentrips of fietstochten op de Donau. We waren hier een paar jaar geleden. Deze keer nauwelijks campers, misschien is het Corona .....
Ruimte direct aan het water. Toiletten beschikbaar, kiosk en kleine biertuinen in de buurt. Het was 's nachts erg stil, misschien omdat er geen badweer was. Ideaal voor stadsfietstochten. Je kunt hier gratis staan!
De plaats is gesloten !!!!!!!!! We hebben ook geen indicatie gevonden of dit ooit zal openen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Zeer mooie camping direct aan zee. Sanitair is geweldig. Op het plein is ook een goed restaurant. Vliegtuiggeluid is een beetje vervelend.
rustige plek direct aan het strand. Er zijn andere kampeerders daar, je bent niet helemaal alleen ... er zijn vuilnisbakken beschikbaar, verder niets. Je kunt hier ook meerdere dagen staan. De plaats is ook erg schoon, geen afvalvervuiling.
Zeer mooie plaats met schoon sanitair. Personeel erg vriendelijk. Winkels in de buurt. Ook geschikt voor een verblijf van meerdere dagen. WIFI bij ingang zeer goed, voor een vergoeding van 1,50 EUR per dag. We bevelen u graag CP aan.
We kunnen ook deelnemen aan de beschrijving. Zeer mooie parkeerplaats ....
mooie parkeerplaats direct bij het restaurant. Het eten was goed en goedkoop. Personeel erg aardig, ook onze camper gewassen. Oorspronkelijke sfeer.
Sitecode: 19368
De locatie is geweldig, dicht bij de medina. Gedeeltelijk terrasvormig. Ruimte ook beschikbaar voor grote campers. Sanitaire voorzieningen enigszins "Arabisch". Maar kan worden gebruikt. Warme douche alleen voor bijbetaling. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. WIFI bij de ingang is ok