@Round-the-World
kleine camping, centraal gelegen. Alles wat je nodig hebt. Sanitair ok winkelmogelijkheden in de buurt. Ideaal voor stedentrips of fietstochten op de Donau. We waren hier een paar jaar geleden. Deze keer nauwelijks campers, misschien is het Corona .....
Ruimte direct aan het water. Toiletten beschikbaar, kiosk en kleine biertuinen in de buurt. Het was 's nachts erg stil, misschien omdat er geen badweer was. Ideaal voor stadsfietstochten. Je kunt hier gratis staan!
De plaats is gesloten !!!!!!!!! We hebben ook geen indicatie gevonden of dit ooit zal openen.
Zeer mooie camping direct aan zee. Sanitair is geweldig. Op het plein is ook een goed restaurant. Vliegtuiggeluid is een beetje vervelend.
rustige plek direct aan het strand. Er zijn andere kampeerders daar, je bent niet helemaal alleen ... er zijn vuilnisbakken beschikbaar, verder niets. Je kunt hier ook meerdere dagen staan. De plaats is ook erg schoon, geen afvalvervuiling.
Zeer mooie plaats met schoon sanitair. Personeel erg vriendelijk. Winkels in de buurt. Ook geschikt voor een verblijf van meerdere dagen. WIFI bij ingang zeer goed, voor een vergoeding van 1,50 EUR per dag. We bevelen u graag CP aan.
We kunnen ook deelnemen aan de beschrijving. Zeer mooie parkeerplaats ....
mooie parkeerplaats direct bij het restaurant. Het eten was goed en goedkoop. Personeel erg aardig, ook onze camper gewassen. Oorspronkelijke sfeer.
Sitecode: 19368
De locatie is geweldig, dicht bij de medina. Gedeeltelijk terrasvormig. Ruimte ook beschikbaar voor grote campers. Sanitaire voorzieningen enigszins "Arabisch". Maar kan worden gebruikt. Warme douche alleen voor bijbetaling. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. WIFI bij de ingang is ok
Sitecode: 19317
zeer schone plaats, warme douches, afgezien van ons 6 campers. Helaas waren we maar één nacht. U kunt de plaats met plezier aanbevelen.
kleine camping, helaas erg druk. De voertuigen zijn erg strak. We hebben net de laatste plaats. De locatie is erg mooi (veel palmbomen!). Sanitaire voorzieningen zijn ok. Douches zijn warm. WIFI werkt perfect.
kleine rustige camping, zeer mooie sanitaire voorzieningen, wasmachine beschikbaar, WIFI ook geweldig. Het personeel is erg behulpzaam. Het tegenoverliggende restaurant brengt op verzoek de gerechten naar de camper.
kleine camping in de buurt van de zee. Toiletten ... helaas slechts 1 zittoilet in bedrijf. Douches warm ... WIFI alleen bij de receptie. Verwerk water een beetje zout. Wij waren er 2 nachten ...
Zeer mooie rustige plek, behalve wij waren er slechts 2 dames. Sanitaire voorzieningen ok generator defect .. geen elektriciteit .... geen voeding in de directe omgeving. Alleen zout water uit de kraan. WIFI was ook niet beschikbaar. Nog steeds een prachtige plek midden in de natuur.
Sitecode: 20976
Heel mooi uitzicht, als je geluk hebt staan er niet teveel campers. 'S Avonds arriveert een "official" en ontvangt een vergoeding van 25 dirhams. We hielden van de plaats.
CAMPING direct aan zee. Geen bomen, geen schaduw. Sanitaire voorzieningen zijn goed. Niet ver van het centrum zijn winkels en restaurants beschikbaar. WIFI is ook ok. Ingang. Strand net achter de muur.
Sitecode: 20963
Heel rustig in de bergen. Benader meer dan 2 km onverharde weg. Sommige plaatsen liggen onder de bomen. Er zijn ook parkeerplaatsen voor grote appartementen. Sanitaire voorzieningen erg "Arabisch", maar warme douches. WIFI was "buiten gebruik" tijdens ons verblijf. De thermale baden in het dorp kunnen niet worden gebruikt omdat ze vervallen en gesloten zijn.
Sitecode: 20981
Gratis parkeerplaats tussen de palmbomen. Naast de camping LES TROIS PALMIERS. 10 minuten lopen naar het stadscentrum.
Sitecode: 19500
Sanitaire voorzieningen schoon. Mooie rustige plek met prachtig uitzicht. WIFI alleen in het restaurant of bij de ingang.
Sitecode: 19509
Leuke plek, sanitaire voorzieningen schoon. Restaurant helaas gesloten. WIFI alleen bij de ingang. Kleine winkels en snackbars in de buurt.
Sitecode: 19388
Leuke plek op terrassen. Sanitaire voorzieningen ok douches met zonne-energie. Als je pech hebt, is het water lauw. WIFI alleen in het restaurant. Heerlijk eten in het restaurant, je kunt het ook meenemen naar de camper. Toegang tot de watervallen in de buurt.
Fantastische locatie direct aan het meer. Personeel erg vriendelijk. Klein café met een fornuis. Geen elektriciteit, geen douche. Vanwege de kou wat sanitair bevroren. Keuken is die dag ook gesloten. Nog steeds betaald EUR 10 voor de nacht. Het geweldige uitzicht was waarschijnlijk zo duur ...
Heel kalm en eenzaam, behalve wij er waren er geen. U kunt het meer bereiken via een onverharde weg, ongeveer 2 km van de kruising van de weg. Het hotel wordt momenteel gerenoveerd. Ga staan waar je wilt. Een topplek voor sterrenfotografie. Echter, erg koud .. (januari !!)
Mooie locatie, midden in de olijfgaard, op 16 km van Meknes. Geen warm water bij de gootsteen en ijdelheid. Douche werkt goed, warm water !!! Wifi-ontvangst op het terrein goed. Helaas zijn de sanitaire voorzieningen in slechte staat. Het personeel was erg vriendelijk.
zeer mooie omgeving, met zwembad (niet verwarmd). Sanitaire voorzieningen schoon, zoet water bijna overal. De ruimtes zijn ook geschikt voor grote voertuigen.
Sitecode: 20768
Klein plein centraal gelegen, 33 km naar Casablanca, taxi is geregeld 40 EUR heen en terug. Bestuurder wacht op de site. Sanitaire voorzieningen schoon, een kleine winkel voor het plein, je krijgt hier het meest noodzakelijke. Er is momenteel een bouwplaats naast de deur, veel lawaai gedurende de dag, maar rustig in de avond.
schone plaats, niet ver van de zee, incidentele problemen met de wifi, sanitaire voorzieningen schoon. De locatie is prachtig.
Sitecode: 20584
Zeer mooie plek, in het midden van de plaats. de plaats zeer goed onderhouden, met gazon. Sanitaire voorzieningen zijn ook in orde wasmachine beschikbaar.
Sitecode: 19992
Leuke plek, sanitaire voorzieningen zijn ok, wasmachine is aanwezig. Het is 15 minuten lopen naar het centrum.
Sitecode: 19773
De plaats ligt direct aan de duinen. Leuk klein kamp, je hebt alles wat je nodig hebt.
Bewaakte parkeerplaats bij de haven. De politie patrouilleert regelmatig.
Sitecode: 20816
Zeer mooie camping met schoon sanitair. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Sitecode: 20934
Geweldig uitzicht, rustige plek dit keer geen stenenwerpers, de sanitaire voorzieningen zijn erg vervallen. De douches zijn soms alleen warm, ongeacht het tijdstip van de dag ...