@Rouveen
mooie plek, prachtig uitzicht. we hebben de wandelroute ‘le roche noir’ gelopen. goed te doen, maar wel goed opletten qua aanwijzingen. Op zondag is tussen 11 tot 19 uur het terrasje in het dorp geopend. een lokaal glaasje wijn voor een euro. tegenover staat de pizzaboer, vanaf 17 uur zijn hier heerlijke pizza’s te verkrijgen.
mooie camping, sanitair erg netjes. kabelbaan op loopafstand. zeer gastvrije campingeigenaren.
Ruime plaatsen, heerlijk water. Een eindje verderop is een waterpunt, een bbq, en een container.
Prima plek om de nacht door te brengen. Voorzieningen niet getest. Geen last van het verkeer gehad.
Mooie camping, heerlijk voor kinderen! Mooie omgeving, en vanuit de camper kan je s avonds Reeën spotten.
Mooie ruime camperplaatsen incl stroom. Sanitair vanwege corona gesloten. Leuke laagdrempelige animatie. Plaatsen zijn aangrenzend aan de speeltuin.
Op elke plaats mag een kampvuur gemaakt worden. Prachtig uitzicht. Warme gratis douches. We kregen een sleutel van het toiletgebouw, omdat het buiten het seizoen is. Wasmachine aanwezig. Water bijvullen gratis.
Niet open in het najaar!
Slagboom stond open, alles was verlaten. Mooie omgeving. Hotel vlakbij
Camping is dicht in het najaar. Zeer onvriendelijke ontvangst. Alleen zomers open!
Goed onderhouden camping. Ze zijn druk aan het opknappen. Sanitair is idd met doucegordijn, maar wel schoon! Zeer behulpzame eigenaresse. Een van de weinige campings die in het najaar open zijn. Prachtige wandeltochten vanaf de camping
We staan op de achterste camping, vlakbij de rivier. Eigenlijk zijn ze dicht, maar omdat we zelfvoorzienend zijn mogen we blijven. Sanitair is nieuw, veel stroomaansluitingen. We mogen een kampvuur op onze plaats maken.
Geen voorzieningen, wel een grote ruime plaats direct aan de rivier. Onze kinderen vonden het een heerlijke plek om te spelen. Supermarkten vlakbij.
We staan op een prachtige plaats aan het water. Waterpunt naast de camper, en een netjes sanitairgebouw iets naar boven. Douches zijn lekker warm. Voor kinderen de ideale plek omdat het strand schuin afloopt. Mooie plek om te snorkelen. Wel waterschoenen aan ivm zeeegels, maar die zitten in Kroatië overal aan de kust. Eerlijk gezegd snappen we het slechte cijfer voor de camping niet goed.
Rustige camping met goed en goedkoop restaurant. Prachtig nieuw sanitairgebouw, er zit een zwembadje bij. Met camper 2 volwassenen en 2 kinderen nog geen 20 euro kwijt.
Mooie plekken direct aan zee. Met speeltuin voor de kinderen. Sanitair ziet er prima uit.
Megaresort, we staan pal aan zee, naast het zwembad. in het laagseizoen valt dit qua prijs wel mee. het is wel zien en gezien worden. Onze oude camper valt op tussen alle nieuwe campers met aanhanger voor de auto. De zee is heerlijk, maar iets verder in het water zijn veel zeeegels.
leuke plaats, ook voor kinderen. koeien, paarden en een geit, dus er is vanalles te aaien en te knuffelen. er is een heerlijk warme douche aanwezig. mooie omgeving. er is een broodjesservice.
mooie camping met veel vaste plekken. bij toegangsweg moet je een scherpe bocht maken. prachtige warme douches en leuk dorpje op loopafstand.
Sitecode: 52045
Mooie plek met prachtig uitzicht. Wandelroutes vanaf de plaats. Geen voorzieningen.