@Rovingspirit
- 2021
Heel rustige camping met veel schaduw. Na de vele regen was het terrein drassig. De beheerder hield er rekening mee en gaf ons een plaats op verharding. Sanitair oud maar schoon. Leuke bar. Brood service.
Toegang heel krap en ongeschikt voor campers vanaf 7 meter. De camping zag er verlaten uit. We konden met veel moeite keren vooral door overhangende takken.
camping gesloten tot eind mei ‘25
Mooi en rustig gelegen camping met veel plaatsen direct aan de rivier. Ook veel plaatsen met schaduw om hittegolven te overleven Fris en mooi sanitair. Klein zwembad. Bar en restaurant in juni-augustus.
Sitecode: 22005
Mooie camping. uitstekend schoon en verwarmd sanitair. minimum verblijfsduur 2 nachten. Geen pin betaling mogelijk. Alleen cash, hoewel de faktuur een iban nummer vermeldt. Toen ik naar de mogelijkheid van een onmiddellijke overboeking via mijn telefoon vroeg omdat ik onvoldoende contant bij me had zei de man achter de balie dat dit in België niet mogelijk of toegestaan zou zijn. Ik moest me als Nederlander aan de normen van dit land aanpassen.
Direct aan strand. Maar, zwemmen kan eigenlijk alleen goed een paar uur rond hoogwater. Daarna komt rots en keiengrond bloot die het moeilijk maken het water te bereiken. Dichtstbij gelegen zandstrand op 5 km afstand. Sanitair goed en schoon. Staanplaatsen klein.