@Roy-Pesik
- 2020
- Citroen Jumper Jumper
- 2008
- Buscamper
Wij verbleven hier een week in mei. inderdaad leuke hippie vibe met een grote community van vaste gasten ( in sta caravans met eigen sanitair) Het openbare sanitair wordt 3x per dag schoongemaakt en was in onze ogen niet slecht. Nette wc’s met toiletbril en warme douches. Sanitair was ook ruim voldoende in het voorseizoen, 5 toiletten en 6 wel erg kleine douches. Wij vonden de vibe leuk.
Heerlijke plek in een prachtige omgeving. Echt een plekje om even helemaal tot rust te komen. Het uitzicht is geweldig. Leuke hosts en keurig schoon sanitair met een hele fijne douche. Wij konden helaas maar 1 nachtje blijven, maar komen graag nog eens terug!
Aankomst 8 mei, camping is gewoon open. Aanmelden in het restaurant. Buiten openingstijden kun je gewoon een plekje zoeken en je aanmelden als het restaurant open is. Schoon en heel ruime doucheruimte en toiletten. Prima uitvalsbasis voor een dagje Cudillero.
Absoluut unieke en prachtige locatie. We lieten ons bijna afschrikken door een recensie die sprak over hurk toiletten, maar gelukkig ook 3 reguliere toiletten. Eenvoudig maar door de fantastische locatie 5 sterren!
Deze camperplaats is ook in het najaar een heerlijke plek om te staan! Heerlijk ontspannen “vibe”, inspirerende wandeltuin en verwarmd en schoon sanitair. Op fietsafstand van het leuke Wijchen en Grave. Een weekend is veel te kort, hadden graag nog wat langer gebleven! Roy en Margot