@Roy1974
- 2022
Op aanraden van vrienden plek 69 geboekt op de camping, super plek, veel ruimte voor je. Langs de Our ben je zo in het centrum met leuke restaurantjes. Op de camping hoor je het naastgelegen tankstation wel, maar dat went. De camping heeft ook een CP, ook mooi en daar heb je minder last van het geluid. sanitair wat gedateerd maar wel schoon.
Super CP direct naast de camping. Camping van alle gemakken voorzien. Sanitair is goed schoon en mooi. Met 33 graden is het zwembad ook erg lekker! Enige puntje van kritiek, er zouden wel wat watertap punten geplaatst mogen worden op de CP, nu moet je dat halen bij het sanitair gebouw of bij het chemisch toilet bij de in/uitgang van de CP.
al het derde jaar dat wij hier in het hoogseizoen komen, maar dat komt door de autosport activiteiten die hier in de omgeving plaatsvinden waar wij elk jaar heen gaan. Prima camping, aardig aan de prijs en het dorp is een behoorlijk stukje lopen, maar zeker de moeite waard. Alle voorziening aanwezig en schoon. Eventuele bezoekers die willen overnachten kunnen dat in een camping fass maar dat is echt heel duur voor wat je krijgt.
Even lekker een weekendje van de rust genoten. En rust dat krijg je hier, je hoort hier bijna niets op de natuurlijke geluiden na. Mooi uitzicht over de weilanden. Sanitair is helemaal super!
Sitecode: 51983
Leuke camping, goed sanitair. Door de drukte was het niet altijd helemaal schoon maar meer dan prima. Per nacht betaalden wij £53 voor 3 volw. 2 honden en een bijzettentje incl. stroom. Warm water, douches etc. allemaal gratis. Wij zijn nog een extra nachtje gebleven.