@RoyDuf
- 1993
- Alkoof
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Kwam vandaag (zondag) om 17.00 uur, voldoende plek voor onze camper. Het is wel een mix-parking, dus het kan vol staan met auto’s. In de avond enkele auto’s voor het tegenover gelegen restaurant. Zeer stil in de nacht, faciliteiten zien er oud en gebruikt uit, maar werken. Let op: er is geen mobiel bereik, maar wel gratis wifi, code hangt op het bord + bijgaandd foto
Het is een mixparking, naast het centrum, met 6 officiële camperplaatsen, maar in de avond kan je ook in de autovakken staan. Er zijn faciliteiten en vlakbij zijn er (michelin) restaurants. Geschikt voor doorreis één nacht.
Als je aankomt rijden, zie een zelfgemaakt bordje met P+Campersymbool. Ziet er wat onverzorgd uit, maar je staat er heerlijk rustig. Maximaal 2 campers en er zijn geen faciliteiten, geschikt voor doorreis en grote campers.
Het is een gewone (kleine) parkeerplaats, geen speciale camperplekken, er zijn geen faciliteiten. Uitzicht is mooi en voor de allerkleinste is er een speeltuintje. Aanrijden vanuit Barr is moeilijk voor lange campers, toegang tot parkeerplaats is voor alle campers te doen. Goed voor één nacht.
Hele rustige plaatsen, in sportpark, achter restaurant Weld, geen voorzieningen, maar ideaal voor doorreis
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten, rustige mix-parking met afgescheiden service-station.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden