@RuAl
- 2012
Camping en camperplaatsen prima! Maar een camping, ook een municipale, zou zich toch aan de hygiëne moeten houden. Het sanitair is verouderd, op zich geen probleem, maar de douches zijn walgelijk, gele en bruine vuile aanslag op de wanden. Gelukkig hadden wij in onze camper onze eigen douche. Wij komen hier nooit meer!
Sitecode: 72023
Wat kan ik hier nog aan toevoegen na 5 sterren te geven. Alle positieve zaken, vermeld in voorgaande recenties kloppen voor 100% Een camping die je niet mag mislopen, alles perfect zoals je kan verwachten! Bedankt aan de vriendelijke medewerkers!
Verzorgde camping, proper sanitair, ruime plaatsen maar vrij druk bezocht, zelfs half juni. Heel vriendelijk personeel, broodjes service, lekkere pizza... Doorlopend toegankelijk, je kan een vrije plaats kiezen en je nadien aanmelden maar hou er rekening mee dat er veel gereserveerde plekken gaan zijn, dus best vooraf reserveren.
Prima camping voor 1 of max.2 nachten. Heel goed gelegen om de mooie stad Dijon te bezoeken. Prima sanitair maar plaatsen minder, reeds volzet begin juni !
Prachtige, verzorgde en rustige camperplek. Perfect als stop voor 1 nacht. Spijtig dat de sanizuil nog steeds buiten gebruik is en er dus geen water voorziening is, geen drinkwater maar ook niet om het toilet te spoelen. Wel een goede bakker en supermarkt op 100 meter!
Alles aanwezig, ligging voor rustzoekers, vriendelijk personeel, proper sanitair, lekkere gerechten in het restaurant en vers brood verkrijgbaar. 2 minpuntjes, de broodservice pas vanaf 9u30 is wel laat en in de meeste douches geen haakjes om je handdoek en kleding op te hangen .
Een camping zoals het hoort te zijn. Vrije plaatskeuze en grote plaatsen. Vriendelijke medewerkers, sanitair ok, vers brood en lekker restaurant aan scherpe prijzen. Het stadje is ons niet bevallen, verwaarloosd.
Nog nooit zo een onvriendelijke ontvangst gehad. De jongen in de receptie deed dit werk duidelijk tegen zijn zin. We hebben getwijfeld om verder te rijden, zo erg was het, ongelooflijk onvriendelijk. Maar gelukkig hebben we toch geboekt voor 1 nacht en hebben in de bar en restaurant héél vriendelijke medewerkers getroffen. Lekkere diner voor €18 en zelfs ontbijtbuffetje voor €5. Sanitair ook proper en zoals het hoort te zijn.
Weliswaar veel stalling van caravans en campers maar vriendelijke ontvangst, rustige plekken en gedateerde maar proper en goed werkende douches. stadje niet bezocht.
Prima camping om Lissabon te ontdekken via bus en trein zonder in de drukke stad te vertoeven. Vriendelijke medewerkers, prima sanitair. Fietsen naar Cascais is de moeite waard.
Héél vriendelijke ontvangst, vrije plaatskeuze, sanitair ok. Héél rustig en lekker eten in Café Central.
Prima doorreis camping maar daar stopt het. Sanitair vertoont vele gebreken zoals deuren die niet op slot kunnen, zelfs bij een toilet, douchekop ontbreekt, geen toiletbril.
Ideale uitvalbasis om de stad te ontdekken met de fiets. Vriendelijke medewerkers, goedkoop, vrije plaatskeuze en sanitair in orde.
Ideale camping om Burgos met de fiets te ontdekken. Alle faciliteiten aanwezig, vriendelijke medewerkers. sanitair heel erg verouderd maar proper en functionele douche.
Heel vriendelijke ontvangst, vrije plaatskeuze, lekker en goedkoop eten, heel vriendelijke medewerkers! Ideale uitvalsbasis om de stad per fiets te ontdekken. Negatief: de rampzalige douches qua werking.