@RudiGruizinga
- 2017
Met Pinksteren gestaan ik vond het erg druk en alles stond redelijk dichtbij elkaar totaal 27 campers. Gezien de prijs en wat je krijgt kan men niet klagen , nette douches en toiletten maar eigenlijk net te krap. Ook maar 1 klein wasbakje . prima WiFi en prachtige omgeving . al met al prima camperplek. Maar niet voor ons wij houden toch van iets meer rust en ruimte .
nette camping , net sanitair mooie omgeving om te fietsen . Verder weinig bijzonders. restaurant vonden wij behoorlijk tegenvallen snitzel gebakken in de frituur. was niet echt lekker te hard en te lang gebakken en te dik erg smaakloos. Salade stelde ook niets voor en de patat zat in een mandje en door de champignons die over de snitzels zat waren de onderste patat sompig. En dit voor €20,50. Wij wilden hier eigenlijk 2 avonden eten dit dus niet
wij hadden geboekt voor september 2023. Helaas was mijn man eind juli gevallen en zijn spier gescheurd moest dus voor vele maanden revalideren . Dus direct camping afgebeld .Er was geen enkele compassie . eerste wat men zei betalen .wij konden ook het ook niet verplaatsen naar 2024. Later zag ik dat in weekend wanneer wij geboekt hadden alles volgeboekt was ivm het mooie weer. Dus lekker cashen zo.
Nette camping naast de duinen. Mooi sanitair. wordt goed schoon gehouden. Goed wifi ontvangst. Helaas krappe plekken dicht op elkaar totaal geen privacy. Maar voor een paar dagen prima en wij hadden prachtig zonnig weer.

leuke camping. nette plekken . Sanitair prima voor elkaar. aardige beheerders die hun best doen. enig minpuntje de visstekken, wat meer aandacht aan schenken. je hebt te veel last van het riet .
Matige camperplek , voor een nacht prima maar wel duur .Krappe plekken . Hoorde van mensen naast ons dat er regelmatig fietsen worden gestolen. Dus houd hier rekening mee.
Wij hebben ons hier goed vermaakt , gezellig vooral het borreluurtje en je kan hier mooi fietsen Mooi sanitair alleen jammer dat er slecht wordt schoongemaakt. Wij kwamen zondag en er is t/m woensdag niets schoongemaakt. En helaas zijn er kampeerders die het toilet niet netjes achterlaten.
het is eerder een vakantiepark dan camping ,Je staat tussen de chalets niets mis mee ruime plekken , schoon sanitair en heerlijk rustig. Fietspad naar de somme achter de camping .
toevallig hier gekomen alles aan de kust bij duinkerken was vol. Heerlijk rustig plekje , supermarkt oa lidl en bakker op fiets afstand. Er loopt een fietsroute langs van ongeveer 42 km en op fietsafstand naar de kust. alleraardigst eigenares die een beetje engels kan. Verder schoon sanitair en heerlijke douche. Geen wifi en toiletpapier.
Nette camperplaats en schoon sanitair. goed ontvangst van de wifi. minpunt vaste gasten die verder op de camping verblijven rijden veel te hard savonds bijna aangereden door een auto . Leuk om hier te staan voor 1 of 2 nachten . Wij komen in iedergeval niet weer.
Met pasen 3 nachten gestaan Wat een mooie camping .Gastvrij en schoon sanitair. Aan alles wordt gedacht. prachtige omgeving om te fietsen vooral de Linge bloesem route. We komen in de toekomst zeker weer een keer langs. 👌
Afgelopen week 3 nachten hier gestaan, fijne camping en heel rustig gelegen. Net sanitair. Gastvrije eigenaars. Rondom veel te zien van de 1e W.O. nabij Ieper een mooie stad .

simpele camping, net sanitair . aardige eigenaar je kan brood bestellen. ligt vlakbij de fietsroute Voie verte des Hautes- Vosges .
net als mijn voorganger zegt. Jammer dat je drie werkdagen moet wachten op antwoord of je kunt reserveren. We waren op doorreis . Kregen we antwoord je kan niet reserveren , er zijn nog wel vrije plekken maar die kan je niet reserveren. Dus andere camping geboekt bij Düsseldorf. Binnen 2 uur antwoord en gereserveerd.
Sitecode: 19187
nette camping we stonden tegenover vaste gasten die er gelukkig door de weeks niet waren. ruim en net sanitair.
nette rustige camping. mooie omgeving om te fietsen (maashorst) supermarkt in de buurt. vriendelijke eigenaars
mooie camperplaatsen sommigen zijn behoorlijk ruim . rustige camping en net sanitair. supermarkt op 2 km afstand , lekker tapas eten in de buurt.
al met al viel de camperplaats tegen. enige pluspunt is het sanitair. Je moet hier niet voor de rust komen . brasserie zit dichtbij en tot s,avonds laat erg rumoerig, ook de auto's rijden af en aan ook snachts . camperplaatsen zijn erg verschillend. het is een mooie omgeving om te fietsen.
Omdat met Pinksteren onze andere camping geannuleerd was hebben we een oproep gedaan en om Facebook. Erik reageerde en dus met de camper naar Vortum-Mullem gereden. wat een hartelijk ontvangst , smorgens broodjes bij de camper afgeleverd, schoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen zoals de maasheggen, maasduinen, naar Overloon en met de pontjes over de Maas. we hebben genoten van de rust en ruimte .
nette schone camping, beetje norse eigenaar. Erg betuttelend overal briefjes wat wel of niet mag. ondanks dat het een vrij grote camping geen broodjesservice terwijl de supermarkten op ongeveer vijf km zitten. Wel 10 ampère stroom maar je mag geen kacheltje gebruiken dit hebben we nog nooit meegemaakt en slechte WiFi. .
gezellige camping , vriendelijke eigenaars. met Pasen heerlijke brunch gehad . Mooi sanitair . leuk voor een paar dagen maar ook niet langer qua omgeving. Vlak,veelal water en geen bos.
gastvrij ontvangst , eigenaren doen er alles aan om gasten het naar hun zin te maken .ze staan altijd voor je klaar, net sanitair ondanks dat het gedateerd is. De kaart voor diner is niet zo groot maar goed. mooie omgeving om te fietsen zoals langs de Weser.

mooie nette camping,schoon sanitair. ondanks dat het een wat grotere camping is heerlijk rustig. je kan broodjes bestellen en iets op het terras drinken. Aan te raden om wel te reserveren.
nette boerencamping.Schoon sanitair. s,nachts doodstil. mooie omgeving om rond de meren te fietsen. Geen bos in de buurt het is vlak en veel water.
nette camping met ruime plaatsen ,als je een rustige plek wilt dan op veld M staan.Net sanitair wel , supermarkten op fiets afstand. mooie omgeving om te fietsen.
kleine camping, 1 nacht gestaan prachtig uitzicht. Net sanitair .
kleine camping je moet aanbellen wordt gerund door vader en zoon , er wordt alleen frans gesproken. nette camping dicht bij de Middellandse zee .
nette camping ,aardige camping eigenares beetje krappe plek waar wij stonden en niet vlak. sanitair aan de krappe kant (douche) viswater stelde weinig voor.
aantal dagen op kampeerplaats gestaan met super mooi privé sanitair heel ruim met vaatwasser ook ruime sta plek. nette camping . supermarkt dicht bij.
1 dag op een camperplaats gestaan , grond niet egaal en veel zand weinig gras. verder sanitair is nieuw en goed voor elkaar. hierna enkele dagen op een kampeerplaats gestaan met prive sanitair wel netjes maar beetje krap . veld waar we stonden weer veel zand gras is dood . verder mooie 9mgeving om te fietsen .
mooie rustige camping.uitvalbasis naar de Biesbosch . dicht bij winkelcentrum. inderdaad niet voor gezinnen met kinderen staat ook op de site.

Zijn hier in 2018 in september geweest. Was heerlijk rustig. Nette camping en langs de Rhône gefietst.
jaren geleden hier ook geweest werd toen gerund door een Nederlands stel. nu zit er iemand anders . we zijn hier maar 1 nachtje geweest. camping is er niet op vooruit gegaan helaas. overigens wel mooi gebied om te bezoeken en te wandelen
schone en nette camping mooie omgeving om te fietsen . Lochem op fiets afstand
rustige camping perfect voor de visser verder weinig te doen verder alles netjes. we zijn hier 1nacht geweest om door te trekken
nette camping . vriendelijk ontvangst. mooie omgeving om te fietsen zoals naar de Maas duinen . zeer ruime plaatsen .
Mooie rustige plek. Aardige eigenaar, in de buurt is genoeg te zien. We hebben gegeten bij de Veldhoeve ongeveer 650 meter lopen.
nette camping ,meer een doortrek camping niet gezellig .wel rumoerig en veel verkeer en mensen die heen en weer lopen op de camping. sanitair is redelijk . douchen zonder munt . groot winkelcentrum in de buurt met grote supermarkt en op fietsafstand Flensburg leuke stad om te bezoeken
prachtige camping . in hoog seizoen vooral bezocht door gezinnen. enthousiaste eigenaars niets is te veel.leuke winkel met lokale producten . in de buurt een mooie fietsroute den skaeve bane een oude trambaan(vlakke weg) minpuntje: krap sanitair bij volle bezetting .
SVR camping . nette camping . je kan naar het fjord lopen via de " hollandische weg" een trekker museum in de buurt .
prima camping ,net sanitair . mooie omgeving om te fietsen Panorama route 414 en 415 .
nette camping ,ruime plekken . net sanitair . douchen met 2 kronen muntjes voor 1 1/2 minuut . lastig koud water stroomt wel door .douchekaart zou handiger zijn. centrum en winkels op fietsafstand . je kan hier mooi fietsen pa Panorama route 409 . is 44 km .
mooie rustige camping . net schoon sanitair . vanaf de camping kan je route 407 fietsen mooie route van 42 km . verder met slecht weer weinig vertier niet echt leuke plekjes in de buurt . welke leuke haven aan het water .
prima camperplaats . net sanitair . Ribe is op loopafstand te bezoeken . ruime plekken
kleine rustige camping ,net sanitair. bij aankomst krijg je van de eigenaar uitgebreide uitleg wat er zoal te doen is en krijg je allerlei brochures . omgeving vonden wij niet bijzonder ook niet om te fietsen zijn maar even gebleven .
eenvoudige camping, schoon en net sanitair. verder niets te doen . omgeving mooi om te fietsen langs de sure en Moezel . diverse supermarkten op fietsafstand . Bakker komt rond 9 uur langs .
Sitecode: 20601
nette camping we stonden met de camper aan het eind van het veld en konden mooi over de bollen kijken .sanitair is goed . enigste nadeel is dat er geen warm water bij de wastafels zijn . ook beperkt inchecken . verder mooie buurt om te fietsen en dichtbij de kust
Camping is net opgestart, mooie locatie. Heerlijk rustig, plekken rondom een mooie vijver of in de boomgaard, net sanitair. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Mooie omgeving om te fietsen. bv Gelders eiland
doorreis camping, net sanitair. je staat tussen vaste gasten. niet echt een gezellige camping. wel vriendelijk ontvangst. we zijn hier maar 1 nacht geweest.
nette camping, ruime plaatsen. schoon sanitair. vlak langs mosel-radweg. in brauneberg op fietsafstand een prima supermarkt .Wel veel vaste gasten maar erg vriendelijk ook de eigenaars.
3/4/5 aug geweest heerlijk genoten. ik lees een reactie en dat klopte inderdaad maar wij hadden last van drie andere camperaars die ook avonds redelijk luidruchtig waren. maar desondanks hebben we het prima naar onze zin gehad. gezellige bbq .voor herhaling vatbaar .
Sitecode: 22002
prima doorreiscamping, lekker biefstuk kan je hier eten (wel contant betalen)
mooie rustige camping schoon sanitair, je kan hier in de buurt heerlijk wandelen . ook veel te zien in de buurt
Sitecode: 19816
we zij hier mwt hemelvaart geweest , nette camping met schoon sanitair ruime plaatsen .heerlijk gefietst hier. broodjes worden bij je plek gebracht. vriendelijke eigenaars.
met de Pinksteren hier geweest . volle camping maar wel gezellig. vriendelijk personeel. schoon sanitair. wij stonden achterop de camping maar gelukkig toiletten dicht bij. ze organiseren leuke trips zoals wijn probe was leuk om te doen. ook mooi fietsen langs de moezel
Nette camping , ruime plaatsen, nieuw sanitair en heerlijke douches. Als je op bepaalde plekken staat is sanitair wel ver weg.. je hebt broodjes service. mocht je willen eten wel op tijd daar heen, het is vrij druk en alle plaatsen zijn constant bezet. mooie camping om langs de Moezel te fietsen. Veel nationaliteiten op de camping. ‘s Nachts heb je geen last van de trein die er langs loopt.
1 nacht gestaan ongezellige camping veel vaste gasten (chalets) geen mooie plek we stonden bij de ingang dus veel in en uitgaand verkeer. sanitair wel goed en schoon.
nette camping , schoon sanitair. er is geen toiletpapier aanwezig. restaurant reserveren als je wil eten . prima uitvalbasis om langs de rhone te fietsen. bakker is er s,morgens rond 8:15. supermarkt op ongeveer 15 minuten fietsen.
Mooie nette camping er was voldoende plaats. Vanuit hier voie verte gefietst, tussen Cluny en Macon pittige klimmetjes, maar de moeite waard. Vooral door de tunnel fietsen is een aparte belevenis. Camper voorzieningen om water in te nemen en af te voeren.
2 nachten geweest. We wilden hier langs de Maas fietsen maar dat viel tegen, veel langs de weg bij Verdun, wel een fietspad langs Canal de Meuse. Camping ligt op een prachtige plek, ruime plekken. Sanitair is wel schoon maar aan vernieuwing toe. Alles zit in 1 blok, zowel mannen als vrouwen.
we zijn hier drie nachten geweest, nette camping , sanitair prima voor elkaar . beetje betuttelend vond ik het muntje voor het afwaswater en de notitie bij de wasbakken " verboden om warm water te pakken" verder kan je vanuit deze camping mooi fietsen langs het water.