@RudiJoling
- Alleengaand
- 2023

Sitecode: 82070
Leuke camping met mooi uitzicht. Goede vis mogelijkheden Sanitair weinig en zeer gedateerd maar schoon. Receptie bevind zich in het rode gebouw die ook gelijk een "museum" is, een bonte verzameling foto's, gebruiksartikelen en meubilair over het vissersverleden van de camping verspreid over 3 etages.

Prima camping, kom hier al vele jaren een paar dagen staan. Eenvoudig sanitair netjes schoon. Op loopafstand van het dorp
Prima kleine camping. De (grys)weg er naar toe vanaf de grote weg is eerst ff schrikken maar te doen.
Sitecode: 19766
Prima camping voor doorreis en om Luxemburg stad op de fiets te bezoeken. 18,50 euro per nacht (eind mei, 1 pers. + camper) prima sanitair klein restaurant aanwezig. ID kaart moet je kunnen tonen.
kleine camping prima om een nachtje te staan. 1 persoon + Camper 18 euro (contant betalen!) Sanitair zeer gedateerd maar schoon
Mooie nette camping op fietsafstand van Kalmar. De hier genoemde prijs klopt niet ik betaalde (1 persoon met camper) 64,64 euro per nacht Hoogseizoen) en voor douchen nog 6 SEK bij betalen.
prima eenvoudige camping voor een overnachting als je bijv. zoals wij vanafde ferry Puttgarden - Rødby komt ondeweg naar Zweden.
NOK 400 P/N 1persoon, Camper met elektra. prima sanitair, ruime plekken. Mooi uitgangspunt voor bezoek Rjukan en Gausta toppen
Staan hier nu 3 dagen mooie plek en uitzicht. sanitair te weinig, 's morgen in de file voor toilet en douche. Is echt camping voor 1 nacht. Als je om 14:00 aankomt voeldoende plek. Je kunt zelf plekje uitzoeken, 's avonds komen ze langs om af te rekenen.
Grote camping weinig maar wel prima sanitair voor zo'n grote camping. Toen wij dr kwamen ca. 14:00 uur was er nog plek, 's avonds nagenoeg vol
Als doortrek camping goed te doen. Ik heb er 5 nachten geweest tijdens de Alpe d'Huzes dagen. Op 4 dagen was er geen warm water onder in het hoofdgebouw/chateau en het houten sanitairgebouw in dit laatste gebouw spoelden enkele toileten ook slecht door. conclusie: sanitair mag wel beter
Als voorbereiding van mijn wandeling de Alpe d'Huzes op, op een camperplaats gestaan de dinsdag na pinksteren en er een mooie wandeling gemaakt over heuvelachtig terrein, bos en heidevelden. Als je van rust en ruimte houd is dit een prima camping / camperplaats. Mooie ruime plek, prima voorzieningen vriendelijke beheeder(ster). De omgeving is prachtig mooi om te wandelen en te fietsen. www.opgevenisgeen optie. m.vr.grt. Rudi Joling