@Rudie-H
- 2014
Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam beheerdersechtpaar. Wij waren hier begin mei 2026. Prachtige uitvalsbasis voor bezoek aan Cambridge; bushalte op 5 min. lopen van de camping. Camping goed onderhouden en zeer schoon en mooie ruime plekken.
Eenvoudige stadscamping met mooi uitzicht. Was hier 25 oktober met auto + caravan. Konden zo terrein oprijden; receptie gesloten maar volgende ochtend kwam om 9:00 uur iemand afrekenen met officieel bonnenboekje. We betaalden €8,60 (cash), incl. stroom. Toiletgebouwen gedateerd, maar brandschoon. Warme douche en warm afwaswater. Prima.
Stonden hier 1 nacht met 2 pp voor €18,50. Prachtige ruime plaatsen en schoon sanitair. Ligt op 20 minuten rijden (per camper) van Reims.
Was hier van 6 tot 10 juli 2024. Toiletgebouw werd in elk geval elke ochtend schoongemaakt. Zeer persoonlijke ontvangst. Ik reisde alleen en werd op een veldje gezet met andere Solo’s, die mij onmiddellijk verwelkomden. Sam en Marieke organiseren veel voor hun gasten en zijn zeer service gericht. Ik betaalde als alleengaande €13,00 per nacht.
Heerlijk gegeten en vriendelijke eigenaren. Prima plek om te overnachten; ruimte genoeg.
Prima camping; 2 km lopen naar centrum. Heerlijk gegeten bij De Kajuit. Ze bieden seniorenporties en ook diverse vegetarische gerechten.
Prachtig, goed onderhouden terrein met ruime plekken. Overal fruitbomen (appel en pruim) op de veldjes, waar je letterlijk de vruchten van mag plukken en opeten. Zeer vriendelijke beheerder. Lauwersoog, Zoutkamp, museum/borg Verhildersum, Theemuseum, etc. allemaal op fietsafstand.
Net als vorig jaar, toen ik voor het eerst kwam, werd ik verwelkomd met een appeltje en een eitje; zo’n leuk gebaar. Niks toe te voegen aan lovende woorden van voorgaande recensenten.

Bij aankomst bleek de receptie gesloten van 12:30 tot 14:00 uur. Geldt dagelijks. Terrein oprijden en aanmelden dus pas na 14:00 uur. Mooie grote plaatsen en net sanitair. Je kunt hier ook leuke tenten huren en zelfs een boot. De bibliotheek in ondergebracht in een halve, rechtopstaande boot.
Prima camping voor bezoek aan Bourges. Prachtige schaduwrijke plekken aan de buitenrand van de camping (met gras) en minder schaduw op plekken met hele fijne grindjes in het middenveld. Uiterst behulpzame jonge dame in de receptie.

Ik sluit mij graag aan bij de vorige review-schrijver. Prachtige, goed onderhouden, sfeervolle camping, mooi en schoon sanitair, uitgebreide bibliotheek met info over de omgeving, tijdschriften en boeken.en uiterst vriendelijke ontvangst.

Sitecode: 101912
Prachtige plek, geen verkeerslawaai, splinternieuw mooi sanitairgebouw, mooi aangelegde plekken; helemaal super.

prachtige ruime plekken, vriendelijke ontvangst, supermarkt op 20 min. lopen. In de zomer muziekfestival met concerten in Cordes en omliggende plaatsen.
Mooie grote plaatsen aan begin van de camping; rest stacaravans. Vriendelijke ontvangst. Toiletgebouwen OK. St Valery-sur-Somme op fietsafstand; mooi middeleeuws centrum.

We waren hier op 21 april 2017 en betaalden voor camper met 2 personen €27,50. Vanaf de meeste kampeerplekken uitzicht op de Rijn en op Wiesbaden aan de overkant. Campingeigenaar heeft voor z'n gasten een brochure - ein kleiner Stadtführer - met bezienswaardigheden in Wiesbaden; 10 min. fietsen. Internet defect; sanitair eenvoudig maar schoon. Men kan alleen cash betalen; niet met pinpas of creditcard.
Wij stonden hier 1 nachtje op doorreis. Zeer vriendelijke ontvangst door Nederlandse exploitante. Speciale plekken (gras met een raster er onder) voor campers. Uitstekende gratis wifi; een verademing na alle slechte wifi op allerlei campings in de Franse Elzas.
Sitecode: 20151
Koos en Rudie, we stonden op vrijdag 21 oktober 2016 's middags voor gesloten poort en camping zag er volstrekt verlaten uit. Ook restaurant was gesloten.
Prachtige ligging met rondom water; eigen zandstrandje. Halfverharde plekken, dus prima geschikt voor campers. In zomerseizoen betaalden we voor ruime 'comfort'-plaats met uitzicht op het water €35,-. Camping ligt aan knooppuntenroute. Fietspontje vanaf het terrein verbindt de nrs. 92 en 93. Roermond vlakbij. Vriendelijke ontvangst bij receptie.
12-5-2016 De Camping Municipal, die naast de camperplaats ligt, vraagt € 10,79 (voor 2 pp) per nacht met gratis douche en gratis warm water voor de afwas. Prima verharde plaatsen. 's Nachts heerlijk rustig. Wél vlak bij kerncentrale, maar daar merk je verder niks van.
De eigenaren exploiteren 's zomers een maisdoolhof (zodra het mais hoog genoeg gegroeid is), waar je vanaf de camping zo naar toe loopt. Er zijn kegel- en jeu-de-boules banen.
Mooie natuurcamping op 1200 hoogte aan de voet van de Piña de Francia (1730 m). Goed restaurant; Wifi bij de receptie of in restaurant; valt weg als teveel gasten tegelijk willen internetten. Lauwe douches en afwaswater. Mooie omgeving met wandelmogelijkheden; o.a. naar top van de berg. Lengte wandeling 5 km over steil stenig pad; duurt ong. 2,5 uur en is goed bewegwijzerd.
Dochter en schoonzoon hebben het beheer van de oudere generatie overgenomen. Er is geïnvesteerd in nieuw sanitair, internetontvangst op gehele camping, kinderspeelplaats, e.d. Eris minimarket met verse broodjes; geen verse levensmiddelen. Prima restaurant. Met jonge haagjes afgebakende plaatsen.
Ligging prima tov Burgos (kwartiertje fietsen), maar door regen veel te drassig. Geen verharde plaatsen (bijv. tegels waar gras doorheen kan groeien), terwijl de meeste gasten met campers reizen. We moesten met voorwielen op het pad blijven staan. Wifi alleen tegen betaling voor 1 apparaat. Je kon niet 'tablet afsluiten en dan de code voor telefoon gebruiken.
Wij stonden hier 13 aug. 2015. Omheinde plaats bij jachthaven; veilig, maar saai want geen uitzicht op boten. Vriendelijke havenmeesters en alle voorzieningen. Hoorn op loopafstand. WiFi-netwerk defect.
Puik plekje tussen de boten! Vriendelijke beheerder. Alle voorzieningen; ook gratis WiFi met wachtwoord. Prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten.
En er zit een prima bar/restaurant naast, dat vanaf de camping direct bereikbaar is. Mét gratis WiFi!
Schitterende ligging aan een baai met uitzicht over zandstrandje en rotsen. Restaurant en Spar naast de camping. Sanitair basic.