@Rudolff
Juli 2026
Een nieuwe locatie toegevoegd · 3 maanden geleden
Plage de la Cornée du DerEen nieuwe locatie toegevoegd · 3 maanden geleden
Plage de la Cornée du DerEen locatie beoordeeld · 3 maanden geleden
Vooral een goede serviceplaats. Je kunt grijs en zwart water kwijt en schoon water tanken. Dat tanken gaat wat langzaam maar alles is gratis. De staanplaatsen zijn dichtbij de weg en het militaire vliegveld. Mocht je schade hebben, het camperbedrijf zit er naast. Ook ideaal als de reparatie meer dagen zou duren. Voor stroom heb je Jetons nodig, een soort munt/token. Kun je bij het bedrijf kopen. Ook op zaterdag open.
Mei 2026
Een leuke camperplaats, alles goed voor elkaar en heel betaalbaar. er zijn een paar wat grotere plaatsen bij het zwembadje . campingedrag toegestaan. vriendelijke beheerder. we zijn er 3 nachten gebleven. 25 euro zonder stroom, 30 mét.
Sitecode: 195195
Een echte grote camping met ook grote prijzen. Heb je Acsi dan ben je beter af, maar omdat we daar al heel vaak onze neus mee gestoten hebben is die er niet meer. Wij betalen nu, goedkoopste tarief met 2 (senior) personen en een buscamper 45 euro per nacht. na 22 mei gaat dat omhoog.naar 55 euro. stroom en een kraan tussen de campers is inclusief. Het zwembad is nog leeg. de receptie was vriendelijk en professioneel, ja dat kan samen gaan.
We zijn er op de heenweg 4 nachten gebleven en op de terugweg nog een nacht. prima camping met max. 15 plaatsen goed en schoon sanitair, behulpzame eigenaar en de kosten 24 euro 2 personen en camper zonder stroom. Er ligt een leuk eiland tegenover waar je een leuke rondwandeling kunt maken. overtocht met het pontje. Er is ook een strandje kwartiertje lopen van de camping. supermarkt op 5 minuten lopen.
Gewoon de parkeerplaats van het restaurant wat op maandag gesloten is trouwens. Het mooie is dat je hier gratis staat, bijzonder in Kroatië. er is een wandeling via Komoot van 8 km die best leuk is. Wel veel verharde weg maar 2/3 van de route loop je rustig, het laatste stuk langs de provinciale weg. we staan hier vandaag alleen.
Een fijne mini-camping met beschutte plaatsen, zelfs bij harde wind kun je nog buiten zitten. Sanitair helemaal goed, Wifi uitstekend. Pluim voor de beheerders, ze hebben alle moeite gedaan toen onze telefoon was achtergebleven om hem terug te vinden.
dit is veel meer dan een camperplaats. dit zijn een aantal plekken in de natuur waar je ook nog kunt zwemmen, kanoën, wandelen en lekker buiten zitten. nee er zijn geen voorzieningen, maar voor wie off-grid kan is dit een mooie plek. rij door tot aan de brug dan zijn er zo’n 20 plaatsen te vinden. de meesten sta je alleen, soms met 3/4 bij elkaar. wij hebben er 3 nachten gestaan.
Om het camperterrein te vinden moet je de grote parkeerplaats voor de receptie voorbijrijden het bungalowpark op. melden bij de receptie is natuurlijk beter maar die is al om 16.00 uur dicht. Wil je stroom dan heb je de receptie wel nodig.