@Rudolff
- 2021
Een fijne mini-camping met beschutte plaatsen, zelfs bij harde wind kun je nog buiten zitten. Sanitair helemaal goed, Wifi uitstekend. Pluim voor de beheerders, ze hebben alle moeite gedaan toen onze telefoon was achtergebleven om hem terug te vinden.
dit is veel meer dan een camperplaats. dit zijn een aantal plekken in de natuur waar je ook nog kunt zwemmen, kanoën, wandelen en lekker buiten zitten. nee er zijn geen voorzieningen, maar voor wie off-grid kan is dit een mooie plek. rij door tot aan de brug dan zijn er zo’n 20 plaatsen te vinden. de meesten sta je alleen, soms met 3/4 bij elkaar. wij hebben er 3 nachten gestaan.
Om het camperterrein te vinden moet je de grote parkeerplaats voor de receptie voorbijrijden het bungalowpark op. melden bij de receptie is natuurlijk beter maar die is al om 16.00 uur dicht. Wil je stroom dan heb je de receptie wel nodig.
DENK AAN JE BLAUWE KAART MET AANKOMSTTIJD! Anders ruim 100 euro boete.
Je kunt er heen! de overstromingen zijn geen belemmering en deze camperplaats is de dans ontsprongen. Bijzonder aanbevolen omdat het Nederlandse stel wat het runt weet wat gastvrijheid is. Je kunt er wijnproeven en heerlijke tapas eten. Zo lekker hebben wij het nog niet gehad! Verder een prima plek met goede voorzieningen. Meld je vooraf even aan, dat scheelt hun een extra ritje naar het dorp voor de tapas. Van harte aanbevolen!
Een prima plaats om mooie wandelingen in de omgeving te maken. de CP is simpel, een grasveld met paden met ruimte voor wel 30 campers en die staan dan ruim. Kampeergedrag officieel niet toegestaan, maar bijna overal staan de stoeltjes buiten en hier en daar ook een luifel uit. Toezicht hebben we in 4 dagen nog niet gezien. Je betaalt 10 euro per nacht via een simpel doe het zelf systeem. let op! contant geld!
Het is best een mooie plek, gisteravond hebben we met onze stoeltjes aan de Moezel gezeten en daar gegeten. Dat is alleen de weg over, je zit nog dicht bij de camper. Maar dan de nacht. Het was warm, dus alle ramen open. De vrachtwagens; ze remmen af op de motor en denderen op 10 meter afstand voorbij. Goederentreinen, een keer of 5 vannacht. Alsof ze dóór de camper rijden. Met oordopjes of alles dicht. Anders zoek een rustiger plek.
Hele mooie plek op de parkeerplaats naast een picknickplaats en kampplaats(?) We hebben er 2 nachten gestaan, komen in het weekend wat daggasten maar niet heel veel. Lag wat rommel en geen vuilnisbak, mogelijk in het seizoen beter. Politie kwam 1x langs en zwaaide vriendelijk naar ons zittend op stoeltjes voor de camper. Je kunt er mooi wandelen.
- geen CP - wel mooie plaatsen in de natuur mogelijk. - geen voorzieningen - geen bereik, dus download je kaarten - haardspeldweg onverhard naar beneden, bij droog weer goed begaanbaar voor onze buscamper. - restaurantje aanwezig -mooie bijna vlakke wandeling naar een picknickplaats langs het riviertje stroomafwaarts.
De situatie is nogal anders dan in de kop wordt aangegeven. Er wordt gebouwd, de Lidl is weg, het is een parkeerplaats tussen de flats. we zijn de enige camper op dit moment. van hieruit ben je wel zo in de stad, maar we zoeken voor de nacht wat anders.
raadzaam om vooraf te bellen. het was vol toen we onverwacht aankwamen, maar Dennis heeft moeite gedaan ons naar een parkeerplaats verderop te verwijzen. Daar hebben we goed kunnen staan. ik zal die plaats ook toevoegen aan het bestand van Campercontact.
Er is een hondenuitlaatweide die goed bezocht wordt. De hele omgeving is goed verlicht wat wel een veilig gevoel geeft. Op de weide met picnictafels kwam wat jeugd bij elkaar die tot laat muziek aanhadden. maar dat heeft ons niet echt gestoord, ze vermaakten zich gewoon.
prima en rustige plek zonder voorzieningen. in het bezoekerscentrum van het aanliggende natuurgebied kun je overdag gebruik maken van de wc. strand en centrum zijn dichtbij. het terrein is wel scheef dus blokken heb je wel nodig.
Prima plek dichtbij de oude stadskern. let op, de prijs is nu 8 euro per 24 uur.
In eerste instantie denk je; is dit alles? maar het valt erg mee! Alles is aanwezig: stroom 1 euro, standplaats 5 euro en water 5 euro, kun je met een slang helemaal voltanken. Putje toilet zit voor het gebouw aan de straat. Zwart deksel optillen bij een bordje. Telefoonnummer als iets niet werkt, ze komen meteen. Het is heel rustig, op 5 minuten lopen sta je in de landerijen en spot je zo allerlei dieren, 5 reëen gezien. Afdakje om te chillen