@Rudolfh
- 2004
mooie en rustige camping. Nette indruk en leuk, wat klein, zwembad. Goede ontvangst en mooie plekken.
Aardige camping maar je moet geluk hebben met een goede plaats. Met een wat grotere camper is het allemaal wat lastig en voor ons een reden om niet terug te gaan. Mooi wandelen in de omgeving.
Leuke camping met verschillende schaduwrijke plaatsen. Eenvoudig maar goed verzorgd sanitair en zwembad. Wel opletten met de route naar de camping als je hoger bent dan 3 meter 20. Beter is dan via Carcassonne aan te rijden.
Leuke camping midden in de natuur. Fijn verblijf. Prima zwembad. Klein restaurant op de camping. Mooie wandelmogelijkheden in de omgeving.
prima camping op doorreis. in het stadje op loopafstand verschillende restaurants, winkels en supermarkt. Ligt aan een kanaal. De camping heeft een goed bereikbare verzorgingsplaats.
Geen camping voor ons. We kregen een plaats toegewezen tussen twee vaste stacaravans. Weinig eigen ruimte. Sanitair is redelijk en wordt goed schoongehouden. Water lozen en innemen is prima geregeld. De omgeving is vanuit historisch oogpunt natuurlijk interessant.
Prima camping met mooie plaatsen. Sanitair is prima en wordt goed schoongehouden. Plaatsje is leuk met diverse winkels. Ligt aan een ruim recreatiegebied.
Prima camping dicht bij de snelweg. Sanitair schoon. Eenvoudig snackbar. mooie standplaatsen. Als je reserveert staat je plek, als de receptie gesloten is, op een lijst bij de receptie. Aanrader.
Groot dat is de camping zeker. Veel vaste plaatsen. Maar zowel als passant of voor langer verblijf voldoende plek. Wandelen in de omgeving met af en toe zicht op de Rijn. Restaurants in de omgeving. Wij komen nog wel een keer terug.
Mooi gelegen camping. Faciliteiten zoals sanitair en water tanken en lozen zijn zeer goed verzorgd. Stadje is op fietsafstand met veel winkels en restaurants. Op de camping op bestelling pizza.
Prima camping. De Italianen zijn in de meerderheid en dat geeft wel een aparte sfeer. Wij vonden dat leuk. Sanitair wordt goed onderhouden. Op loopafstand van plaatsje en strand. Winkels en eetgelegenheden ruim voorhanden.
Echte een Franse camping dicht bij zee. De camping doet wat rommelig aan maar biedt voldoende plaatsen ook voor de wat grotere campers. Winkels, eetgelegenheden en zee op loopafstand. De paden op de camping zijn wel behoorlijk stijl. Voor de camper wel te doen maar met de fiets en lopend niet voor iedereen geschikt. Sanitair schoon maar zeer eenvoudig.
Prima camping. Goede ontvangst en mooie ruime plaatsen. Is een echte passanten camping met net sanitair, zwembad en eenvoudige maaltijden. Echt een aanrader.
Sitecode: 20189
Leuke camping in de buurt van Barolo. Gelegen in wijngaarden waar je ook kunt wandelen. Camping is niet groot. Mooi zwembad en redelijk sanitair. Restaurant om de hoek en Alba op 10 km. Leuke plaats. Zeker een aanrader.