@Rufter
- 2018
- Chausson Flash 8
- 2009
De Camperplaats is inderdaad gelegen op een mooie locatie, maar dat is dan ook het enige positieve. Onvriendelijk ontvangst, en hoewel op de site vermeld staat dat de camperlengte onbeperkt is, wil de eigenaar een kleine camper van 6.70 met kleine aanhanger alleen toelaten als er 2 plaatsen worden betaald. Doorgereden naar zeer vriendelijke camperplaats in San Felice Circeo.
Geweldige plek, fantastisch uitzicht, vriendelijke eigenaar. Uitsluitend geschikt indien zelf voozienend. Wel water en elektra. Lozen ook mogelijk. Steile toegangsweg, maar goed te doen met onze camper met aanhanger. Echt een plek om terug te komen.
Deze locatie is het afgelopen jaar volledig vernieuwd. Er is een verzorgingstation gecreëerd. Water, stroom en lozen grijs water en lozen toilet is gratis. Er zijn 5 ruime plaatsen max 8 mtr, op asfalt, afgesloten met slagboom. Plaats is (nog) gratis, slagboom werkt met drukknop. Wellicht dat er in de toekomst een bijdrage gevraagd gaat worden, maar de plaats is echt top voor een overnachting. Zo n voorzien zou ieder gemeente moeten maken.