@RuigSwitters
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst. Als de receptie gesloten is mag je zelf een plekje uitzoeken en later inchecken. prachtige plekjes tussen de diverse soorten bomen. Heerlijk zwembad. Prima schoon toiletgebouw. Broodjes service. Echt een aanrader als je de drukte wilt ontvluchten
Betaalautomaat is duidelijk, zelfs in het Nederlands. bij uitrijden eerst door de poort en dan pas de camperkaart inleveren en met je betaalpas kun je de borg terugkrijgen. Vriendelijke behulpzame beheerder. Prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Vanochtend 1e paasdag werden we verrast met een leuke attentie voor de deur. Bedankt!
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Prachtige rustige plek aan strand. Geen voorzieningen maar om vrij te staan is dit ideaal. Klein zand strand en makkelijk in zee te komen. ‘s Avonds staan we helemaal alleen. Prachtige sterrenhemel.
Mooie camping en gastvrij ontvangen. Groot zwembad en het stadje Olympia is gezellig. Het Archeologisch centum is een aanrader om te bezoeken.
Vriendelijk ontvangst met heerlijke koffie en een koel glas water. We staan vlakbij zee. Heerlijk water en strand was netjes. ‘s Avonds super gegeten in het restaurant en genoten van de zonsondergang. Prachtig! Tot slot werden we getrakteerd op een glas bier en Raki. Wat een gastvrijheid! We zijn verbaasd dat dit een gratis camperplaats is!
Super gastvrij ontvangen. We zijn getrakteerd op verse vijgen en lekkere koude rosé. Toiletgebouw eenvoudig, maar schoon. Aanrader om te overnachten.
Goed locatie. Prachtige binnenstad op loopafstand. Mooi park, speelweide voor kinderen, sportcomplex en achterin open sportveld. Honden toiletzakjes in kastjes. Toiletgebouw bij het sportcomplex. Sleutelcode staat op de parkeerkaart. Het hek lijkt dicht, maar als je doorloopt langs de heg is een tweede ingang, deze is open. Al met al prima voor elkaar!