@Ruigrokjes
- 2021
Hele mooie CP. Prima locatie om fietstochten te maken. De voorzieningen zijn super, alles wordt mooi schoon gehouden, grote plaatsen. We komen zeker terug.
Super mooie locatie, goed onderhouden camping met grote plaatsen. Sanitair prima in orde. Gezellig Nederlands echtpaar die wel in zijn voor een praatje. Heerlijk gegeten in het restaurant.
Bestaat nog wel maar is nu 4 april nog gesloten.
vandaag 4 april nog gesloten. Waarschijnlijk pas over 1 à 2 weken open.
Prachtige, goed verzorgde camperplaats met een vriendelijke ontvangst. Hele mooie fiets omgeving en op korte afstand van het grootste kasteel van Nederland, de Haar. Jos en Jaqueline jullie hebben het TOP voor elkaar. Zeker een plaats om nog eens terug te komen.
Net 5 dagen op camping de kleine stad (Małe Miasto) gestaan. Gezellige camping met Nederlandse eigenaren. We werden vriendelijk door Rob en Janneke ontvangen met een kopje koffie ☕️ en thee 🫖 daarna kregen wij een rondleiding en mochten zelf een plaats uitzoeken. Je kan ook ook even wat drinken en eten op het terras. Rob en Janneke bedankt voor het Gezellige verblijf.
Iris heeft daar een heel mooi plekkie met haar Franse paarden. zeer gastvrij en een mooie omgeving. we zouden 2 dagen blijven maar dat werden er 5, dat zegt al genoeg denk ik . Toilet en douches prima. Een echte aanrader om bij haar en haar ouders langs te gaan.
camping ivm overstroming gesloten.
ondanks dat ze tijdelijk gesloten zijn mochten we er toch staan. mooie omgeving en vreselijk aardige eigenaren. alles voor ons schoongemaakt. helemaal top geregeld. een aanrader om terug te komen.