@Ruijne
Juni 2026
mooie camperplaats. Prijs klopt niet, is nu € 18 . inschrijven met automaat. betaling met creditkaart.
plaats kost nu € 20,00.
Hier 4 heerlijke dagen gestaan. Wat een rust. Alles wat een camperaar nodig heeft is er. Grijs water, en cemisch toilet legen, 250 m verder bij het woonhuis, was voor ons geen probleem. Mooie fiets omgeving.
2023
Mooie rustige plaats, staan op gras was niet toegestaan, door de vele regen. Staanplaats incl. stroom is nu 250 kr.
Hier twee dagen gestaan, wij kwamen aan, en dachten waar komen we nu terecht. Ingang nodigt niet uit om hier te overnachten. Maar schijn bedriegt, een oase van groen ontdekten wij. Mooie kleinschalige camperplaats, ( 5) op grind, met veel gras voor de camper. Alles aanwezig. Ook mooie fietsomgeving, rondom Graftschap Bentheim. Eigenaar zeer behulpzaam bij het ontdekken van de omgeving, en gaf nuttige tips.
2 nachten gestaan. zeer smalle plaatsen, met stroom. S'avonds veel hangjeugd in auto's te scheuren. Ook verkeerslawaai. Maar mooi uitzicht op de IJsel. Voor de fietsliefhebbers: mooie fietstochten langs de IJsel.
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Hier 2 nachten gestaan, super plek, volgens campercontact alles incl wifi. Wij hebben geen wifi gevonden. Maar verder top plek. We hebben nog rondje gefietst, 25 km, door de Südeifel, links van de Our. Wel steil, maar met E-bike wel te doen.
Sitecode: 91994
Heel gastvrije ontvangst, van de gastvrouw. Super plek, wij stonden op nr. 12, mooi veel schaduw met die warmte. Geen sataliet ontvangst. We hebben hier 3 dagen gestaan. Mooie fiets omgeving. Veel fietspaden, knooppunten vlak naast camperplaats, nr 75.
Super camper plaats, hartelijke ontvangst, alles is al gezegd, en daar sluiten wij ons graag bij aan.