@RundR
- Carado T337
- 2014
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Zeer aardige eigenaren, voor ons was de gemengde visschotel het beste eten dat we in Albanië hebben gehad.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
De beste plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Berat. Schone sanitaire voorzieningen, vriendelijk personeel en prachtige staanplaatsen tussen citrusbomen.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
We werden zeer hartelijk ontvangen en voelden ons meteen op ons gemak. Een goed startpunt voor een bezoek aan de Osum-kloof. Je moet absoluut de rode wijn (Merlot) proberen; die is erg goed gemaakt en een koopje voor de prijs.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 198141
Een erg leuke, kleine camping met schone sanitaire voorzieningen, een wasmachine en een droger, die elk voor €2 te gebruiken zijn. Een uitgebreid diner is op aanvraag beschikbaar. De eigenaren zijn erg vriendelijk en spreken Engels. Het is ongeveer 40 minuten lopen naar de kathedraal in het stadscentrum. De stad biedt een aantal bezienswaardigheden.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
We verbleven hier twee dagen en hebben het erg naar onze zin gehad. Alles wat een kampeerder nodig heeft is aanwezig, de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De pizza was ook een aanrader. De thermale baden liggen op tien minuten lopen; het is het beste om er zo vroeg mogelijk naartoe te gaan.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Zeer vriendelijke ontvangst, zeer schone sanitaire voorzieningen en de jonge kat zorgde voor vermaak. Kampeerplaats €15, wasmachine €3. De archeologische vindplaats Apollonia ligt op loopafstand en is een echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Er zijn geen vaste parkeerplaatsen; je parkeert willekeurig, maar het personeel is erg behulpzaam en helpt iedereen bij het vinden van een plekje. Met ACSI kost het €25. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en het eten in het restaurant is een aanrader.
Sitecode: 197821
De staanplaats kost €10, met €5 extra voor elektriciteit, water en afvalverwerking. De staanplaats ligt pal naast de snelweg SH 99 en is niet bepaald rustig. De staanplaats heeft een betonnen ondergrond; al met al is het aan de prijzige kant.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
We brachten twee dagen door op de prachtige camping en verkenden te voet de bazaar, het kasteel en het stadscentrum. Er zijn goede bakkerijen en tal van restaurants in de stad. Je hoeft je geen zorgen te maken over de toegangsweg naar de camping; als je langzaam en voorzichtig rijdt, is er geen probleem. Onze Carado is 2,30 meter breed en 7,00 meter lang, en we hebben het prima gered.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Een paradijs! Het kan niet beter. Iedereen is aardig en vriendelijk en doet meer dan je zou verwachten. De staanplaatsen zijn schoon en de sanitaire voorzieningen zijn beter dan op Duitse campings. We zijn dolenthousiast!