@RundR
- 2015
Momenteel gesloten vanwege technische problemen.
Een hele mooie, nieuwe parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Aan- en afvoer evenals elektriciteit (6 A) bij de prijs inbegrepen, betaling aan de automaat met kaart, geen contant geld. Een bijzondere attractie is de mineraalwaterfontein van de gemeenschap direct naast de ingang, zowel bruisend als koolzuurvrij, evenals een verse melkautomaat die ook verschillende yoghurts aanbiedt. Een prima startpunt voor fietstochten naar Brescia en het Iseomeer.
In een jachthaven staan is in de meeste gevallen erg leuk, zo ook hier. Sanitair is niet bepaald dichtbij, maar het is bijzonder comfortabel en erg schoon. We hebben echt genoten van het verblijf, vooral het directe uitzicht op de Moezel vanaf onze plaats.
We zijn altijd blij om hier te zijn. Contante betaling met munten is het enige nadeel.
Mooi gelegen, alles aanwezig, zeer vriendelijke uitbaatster die ook prima wijn verkoopt, 's middags komt de ijscoman en 's ochtends de bakker. We waren helemaal blij.
Dit is onze tweede keer hier en we vinden het leuk. De elektriciteit is aan de linkerkant inbegrepen.De stad is de moeite waard, en er zijn ook goede restaurants.
Klein en fijn, alles is aanwezig, als je wilt fietsen ben je hier in goede handen. Supermarkt in de stad heeft alles.
Pas op, professionele dieven! Vannacht is er tijdens het slapen een fiets uit de bagagedrager gestolen. Die zat op slot en onder het regenzeil. Geen veilige plek!
Perfect ingerichte ruimte voor 16 stacaravans, ook een verwijderingsstation. Mooie stad met o.a. tuinshow gebied, museum een echte aanrader.
Prachtige ligging aan de Naab, 8 stroomplaatsen, nu 50 cent/kWh, drinkwater gratis
We zijn helemaal in onze nopjes, een heel mooi aangelegde parkeerplaats, fijne hapjes in de biergarten, zeer vriendelijke verhuurder, attent personeel en een bezienswaardige plek. Volop keuze uit mooie fietstochten.
Perfect ontworpen, nieuwe ruimte die meer doet denken aan een parkeerplaats dan aan een CP. Toch is alles aanwezig wat je nodig hebt. We hebben het hier erg naar ons zin gehad, ook vanwege de rust. In de omgeving zijn veel fietstochten mogelijk.
De plaats kost nu € 15. Goede wijnen van de naburige wijnmaker Potzinger. Grasplaatsen, douche, toilet, afvalverwerking, elektriciteit incl.
27 euro contant vinden we niet gepast. Wij reden verder.
Ongelooflijk! Wat een fijne plek! We hadden een uitstekende maaltijd en hadden een mooi veld voor de nacht. Onze speciale dank gaat uit naar Kristela, die ons liefdevol bediende en ons na de maaltijd een rondleiding door de productiefaciliteiten gaf. Kaasmakerij, rokerij, wijnkelder en productie van geconserveerd fruit. U moet reserveren omdat de vraag erg groot is.
We zijn helemaal weg van deze plek. Wijnproeven, eten en de parkeerplaats met het geweldige uitzicht, de service en de vriendelijke mensen zijn altijd de ietwat zware reis waard.
De stroomvoorziening komt niet overeen met de algemene norm voor campings. Sanitair schoon, de plaatsen wisselen goed. Volgende keer zouden we hier niet weer verblijven.
Alternatief wanneer de camping gesloten is. Geluid van de zee, anders kalm.
De plaats ziet er mooi uit, maar was vandaag nog steeds gesloten. We reden naar de nabijgelegen parkeerplaats.
Hier sta je heel mooi direct aan het water met uitzicht op de vesting.
Met onderstaande uitspraken kunnen wij het alleen maar eens zijn. Nu in het voorseizoen was de taverne nog gesloten, maar nog steeds 5 sterren.
Zeer mooie plek, alles wat je nodig hebt. Gisteren, op Paaszondag, een traditioneel groot lunchmenu met lamsspies voor alle gasten die erbij wilden zijn. Schitterende sfeer.
De Duitse operatorfamilie is uiterst vriendelijk en behulpzaam, heeft altijd tijd voor een leuk gesprek. Veel tips voor dingen om te doen in de stad. In deze dagen werden een douche en een toilet voltooid. De parkeerplaats is ongelooflijk mooi en meer dan vijf sterren waard, alles is geweldig.
Ontzettend mooie plek, midden in de natuur, maar de nadering is best avontuurlijk door de vele kuilen. We kijken uit naar een goed diner in het restaurant.
Is leuk, maar was vandaag gesloten, niet herkenbaar als hij open is. Jammer.
Zeer mooie plek, alles wat je hartje begeert. Juiste coördinaten: N40.55081, E17.87851 Wit stalen poort met SP 81. Reserveren ook mogelijk via Whatsapp.
Mooi gelegen, dichtbij Centro Storico, €14 per dag, €4 elektriciteit, €1 douchemunt voor 4 minuten. Grasklinkers op de staanplaatsen.
Nabijheid van Centro Storico is een voordeel. Zeker de moeite waard. Gedeeltelijke betaling 's avonds al, de rest de volgende ochtend, moeilijk te begrijpen. Personeel niet erg coöperatief.
De staanplaats kost nu € 5 in het laagseizoen en € 7 in het hoogseizoen, inclusief elektriciteit. Niet erg aantrekkelijk.
Hele fijne plek want het is gratis en zowel VE als elektra is aanwezig. Geen percelen gescheiden, alleen nummerborden, bijna vlak terrein. Op de weg naar de rivier de Metauro met aanbevolen Crostoleria/Bar.
Veel mooier dan de oude plek hier in de stad. Alles aanwezig in VE, stroom 6 A gratis. Niet ver naar het centrum te voet. We zijn opgewonden!
Helaas slechts twee plaatsen, maar de noodzakelijke dingen zijn erg mooi. Toilet, douche, afvalverwerking, water zijn inbegrepen voor 8 €. Elektra is aanwezig bij de pijler aan het water, ca. 35 m verderop, te boeken bij de havenmeester, nummers 25210 en 25211, € 0,70 per kWh. Plaatsen in de directe omgeving.
Leuke plek, prijs nu €11 en €4 stroom.
Camping ok tot nu toe, de douches zijn zeker alleen koud, daar te duur voor!
alles daar, alles goed
We waren helemaal enthousiast! Meer natuur en toch alle voorzieningen kan niet. De ecologische doelstellingen voor het gebied zijn op indrukwekkende wijze gerealiseerd, Tânja en Waldemar zijn zeer warme gastheren. We hebben echt genoten van de tijd daar.
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke operator met geweldige aanbevelingen voor fietstochten in de omgeving.
We zijn enthousiast over de plaats en de sympathieke uitbaters. Voor ons werd een boottocht met het schip "Mara" langs de kust georganiseerd, een echte aanrader en spectaculair. Alles perfect en schoon. 10 € met elektriciteit is absoluut prima, maar alleen beveiligd met 4 A.
Sitecode: 20074
Zeer mooie parkeerplaats in een rustige omgeving met goede V/E. Gratis drinkwater.
Mooie locatie, goed eten.
Schone parkeerplaats, onderdeel van de parkeerplaats van het stadhuis. Fietstochten langs de Fichtelnaab.
Plaats is nog steeds op slot.
Perfect aangelegde parkeerplaats, zeer schone en ruime douches, zelfs een wasmachine en droger. Mooi fietspad langs de Saale naar Hof.
Zeer mooie parkeerplaats, rustig, zeer aardige operator.
Zeer mooie parkeerplaats, nu 10 euro, helaas alleen met muntgeld.
Zeer mooie plek vlakbij de oude stad, allemaal asfalt. We komen graag terug.
We vonden het erg leuk, momenteel 7 euro per persoon, camper wordt niet in rekening gebracht.
Voor ons een van de mooiste plekjes van NL. Op zaterdagavond wordt er pizza gebakken op de boerderij, dat is de kers op de taart. We komen graag terug.
Leuke plek, snel in het stadscentrum (1 km).
Sitecode: 42050
Geweldige plek
Mooi gelegen plaats, grof grind onder de grond, zeer schone douches, wasmachine en droger.
Leuke plek aan de rand. Je staat op grind. Rustig en helder verlicht 's nachts.
Zeer mooie locatie, elektriciteit € 1 voor 8 uur. Onderdeel van een grote parkeergarage, vanaf 17.00 uur kan het zijn dat de camperplaatsen bezet worden door auto's vanwege een evenement in het nabijgelegen hotel.
Zeer handig bij het stadscentrum, mooie omgeving, wat grind, wat betonblokken, een beetje luidruchtig. We hielden echt van de plaats.
Zeer mooie en zorgzame wijnmaker, ruime plaatsen. Goed uitgangspunt voor de prachtige stad Landau. Wijn proeven is een must.
Geweldig. Gebied A is heel mooi aangelegd.
Niet verkaveld, dus nogal een puinhoop. Restaurant en camping behoorlijk gehorig. Te duur.
Sitecode: 19571
Klein maar fijn. Momenteel betaal je voor de badkamer tussen 18.30 uur en 19.00 uur.
De camping kost nu € 11,00 all inclusive, mits je de Campingcard hebt.
Leuke parkeerplaats met schaduw. Nadeel: glazen containers worden de hele dag door auto's benaderd, lawaaierige verwijdering. Levering LIDL behoorlijk luid.
Leuke plek, goed startpunt voor fietstochten naar Tiengen, Waldshut, Küssaburg. Betaling overdag in het gemeentehuis, 's avonds komt de tuinman. De muur om af te scheiden van de algemene parkeerplaats is mooi begroeid met rozen.
We zijn altijd blij om hier te zijn. Mooie, ruime percelen, voertuigen op grind, grasveld ernaast.
Zeer mooie, rustige plek om te verblijven. Geen aanbod, maar na 19.00 uur ben je alleen.
Heel mooie, rustige plek. De afvoer van grijs water en het legen van de cassette is gratis, elektriciteit kost 1 euro voor 2 kWh, drinkwater 1 euro voor 100 liter