@Runggel006
- 2002
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Een topcamping met behulpzame en vriendelijke eigenaren. Een geweldig startpunt voor fietstochten en talloze wandelroutes aan beide kanten van de vallei. De dorpswinkel boven de camping biedt voldoende benodigdheden voor een langer verblijf. We kijken uit naar ons volgende bezoek. Bedankt!
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Een camping met prachtige, grasrijke staanplaatsen voor je tent, camper, enz. Grasvelden = pure natuur = licht glooiende staanplaatsen = dit is kamperen van topklasse! We komen hier zeker terug, want het personeel is uitstekend. 🇨🇭
Geweldige plek met grote bomen. Er is een nieuw toiletgebouw geplaatst. We genieten van de schaduw onder de bomen in deze hitte van 38 graden. 👍🥵🥵
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een zeer warm welkom en goede instructies op de camping. 40 meter onder de camping ligt een heerlijke zwemplek aan de Ammersee. Bij mooi weer zijn er Caribische zonsondergangen. We komen terug.
98 parkeerplaatsen beschikbaar vanaf Pasen 2025! Je kunt stoppen, je luifel opzetten, een tafel en stoelen neerzetten en zo lang blijven als je wilt. Snelle toegang tot het stadscentrum met de fiets of het openbaar vervoer. Alles is geweldig, daarom is het meestal rond het middaguur vol. 👍🇨🇭👍
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige plek midden in de natuur. En de bakker brengt heel lekker brood langs. Elektriciteit zou +1 ster zijn zodat de fietsaccu's opgeladen kunnen worden. Bedankt voor de leuke tijd bij jou thuis.