@Runnie
Een beetje een armetierige camping. Wij zaten weliswaar op het vlakke veld. Op het veld bij de bomen is wellicht anders. Neemt niet weg dat sanitair niet meer kan. Veiligheid staat er onder druk met loszittende contactdozen en snoertjes met alleen een stukje tape er omheen. Veel vaste plaatsen. Dat zijn geen campingplaatsen meer, maar grijze bunkers. Prijs/kwaliteit staat zwaar ter discussie
Prima camping. Nette, ruime plaatsen met veel groen en mooie natuur om je heen. Van een outdoor camping merk je weinig. Je zou allerlei activiteiten verwachten, maar die hebben wij niet echt gezien. Sanitair is te weinig en sober. Met name dat de ruimtes afgesloten zijn, zorgt voor warmte en niet altijd frisse geur. Toen wij er waren, stonden er voornamelijk 50 +ers
Mooie camping, ruime plaatsen. Sanitair is netjes, alleen wordt niet altijd goed onderhouden (komt ook door de campinggasten). Voor een qua oppervlakte ruime camping, is één sanitairgebouw karig. De openingstijden van het winkeltje kan echt niet in het hoogseizoen.
Dit is echt een camping voor de heen- of terugreis naar het zuiden. Goede en ruime plekken, keurig sanitair. In de omgeving weinig te beleven of te zien. Tenzij je het mooi vindt om naar een kerncentrale te kijken.
Het camping-gedeelte is mooi. Mooie, ruime, met door bomen omgeven plekken. Sanitair is een spelbreker. Is verouderd en niet schoon. zelfs na de schoonmaak een verouderde lucht. Afwasdeel is klein en het (warm)water is per druk op de knop wel heel weinig (ça. 3 seconden). De tegels in en bij sanitairgebouwen zijn spiegelglad
Een doorgangscamping met alles wat je wil. Ondanks veel wisselingen schoon en goed sanitair. Zorg dat je rond 10:00 uur bij de receptie staat, dan is er 99 van de 100 keer plaats. De stad Luzern, op 5 minuten fietsen of met gratis OV, bijzonder aan het Vierwoudstedenmeer en mooie uitstraling. Het meer, de omgeving….. prachtig….. wij zijn fans
Relatief klein campinggedeelte, zonder veel bomen of ander soort afscheiding. Het meer is mooi, de omgeving is gemiddeld. “Caravandorp” om de camping heen vinden wij minder. Sanitair is keurig, goed onderhouden, prima douches en schoon
Op zich prima camping, maar faciliteiten staan een aantal jaren stil en dat zorgt dat alles een beetje vergane glorie is. Houd er rekening mee dat je contant moet betalen, bij een overigens Nederlands sprekende eigenaresse
Een fraaie, mooi aangelegde camping. Sanitairgebouw netjes. Je moet andere slippers aan dan buiten, dat zorgt er in ieder geval voor dat zand etc. buiten blijft.
Prachtige ligging en fantastisch nieuw sanitairgebouw. By far de mooiste waar we de afgelopen 10 jaar zijn geweest. Enige nadeel, daarom geen 10, om 9:30 uur “luide” muziek van animatie dat verstoord het geluid van alle vogeltjes en de kabbelende beek. Wel alleen maar Nederlandse campinggasten
Prima camping, ruim opgezet en veel ruime staplaatsen. De camperplaatsen zijn minder ruim en fraai dan de kampeerplaatsen. Er zijn drie sanitairgebouwen, waarvan twee nieuw. Opvallend is dat er voor zo’n grote camping, per nieuw gebouw, maar één herentoilet en twee urinoirs zijn. Daarnaast zijn er per nieuw sanitairgebouw slechts 3 douches. Dat is karig voor 4-sterren camping
Prachtige locatie aan meer, midden in de natuur. Sanitair met “kaart-systeem” eenvoudig maar goed te doen. Fietsverhuur aanwezig. In hoogseizoen wel drukke camping, dit valt echter niet op. Aanrader!