@Runningpara
- 2019
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een geweldige omgeving. Camperplaats is super en de beheerders vriendelijk en gastvrij. Sanitair prima.
Sitecode: 20937
Prima camperplaats. Zeer landelijk maar het mooie Barneveld is dichtbij. Geweldige fietsomgeving.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camperplaats, mooie plaatsen en goed sanitair, mooi fietsen naar Medemblik of Enkhuizen.
Juli 2026
Prima, rustige en gemoedelijke camperplaats. Sanitair is ok.
Top camping met goede voorzieningen, nieuw sanitair eigen zwem-en vismeer. En zandstrand Kregen een mooie plaats voor onze buscamper. De fietsomgeving is geweldig.
Mooie camping met keuze uit camperplaatsen de luxe of zonder voorzieningen. Absoluut geen verkeerslawaai. Top brasserie. Mooie fietsomgeving.
Prima gelegen camperplaats met schitterend sanitair, jammer dat er geen afwasmogelijkheid is, nu zie je camperaars omzichtig warm water halen.
Prima camperplaats, alles klopt. Zijn 5 dagen gebleven. Mooie uitvalsplek voor wandelen en fietsen met een top horeca en middenstand in Nunspeet.
Bedankt Carlos en Alba voor het prettige en gastvrij verblijf, alles klopte. wij komen zeker volgend jaar terug.
Sluit mij aan bij de vorige review. wij stonden beneden op het campeerplein, overzichtelijk en gezellig.