@Rupie
geweldige locatie met pracht uitzicht. water is ook wel warm genoeg om in te zwemmen. aardige mensen die ‘s avonds nog even een ronde doen om te horen of alles oké is en vragen vriendelijk of ze nog iets voor je kunnen betekenen. omrijden wel waard! tot de volgende keer.
Echt een goede camping voor een bezoek aan Stavanger. We kwamen hier overnachten op een regenachtige dag om Stavanger te bezoeken. De camping is erg schoon. Grote slaapkamers en toiletten. 5 sterren voor deze schone camping.
Zeer mooie stop. Zeer schone en nieuwe plek!
prijs is minimaal 40 euro voor 1 nacht. voor mij iets te veel voor wat je krijgt. mooi uitzicht maar de weg naar boven is erg zwaar. het gaat tot 16 procent.
geen douche en wc aanwezig. alleen wanneer je een sleutel hebt. elektriciteit ook erg beperkt, circa 5 tot 10 stekkers. plek is verder prima, voordeel was dat er 15 euro verschil zat tussen contant en pin. vandaar de tweede ster. dus zorg voor contant geld en je staat er goedkoper.
1 keer en niet weer, kwamen daar aan en zat er een kind achter de receptie van 8 jaar die geen engels kon. volgende dag pas contact kunnen hebben met de eigenaar. camping is een mooie locatie, maar de service is daar totaal niet vriendelijk en niet goed.
Top locatie met een top uitzicht.