@Rutger-Jan
Augustus 2026
Mooie, ruime plek. Prettiger dan bij de nabij gelegen groeve, en bovendien een mooi uitzicht. Alleen wc en afval.
Fijne plek om alles te legen en vers water te vullen. Er hangt alleen een luchtje, maar daar heb je maar heel even last van.
Prima plek om alles te lozen en vers drinkwater te tanken. Zo zouden er meer moeten zijn.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Klein veld bij historische huisjes. Idyllisch gelegen aan een meertje waarin heerlijk gezwommen kan worden. Vriendelijke ontvangst. Alleen vers water en 1 wc.
Mei 2026
Ruim, mooi terrein. Beetje scheef, dus blokken nodig, niet problematisch. Weinig stroomaansluiting, 4 stuks bij 1 paal. Terrein is afgesloten met een poort. Even bellen bij aankomst om erin te kunnen. Bij eruit rijden gaat de poort automatisch open. Stroom 6 uur voor 2 euro. 100 liter water ook 2 euro, dus zorg voor muntstukken. We kregen een afstandsbediening voor de poort mee, toen we op de motor de prachtige omgeving gingen bewonderen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Prachtige plek! We twijfelden om het het terrein op te rijden, want het leek een golfterrein. Is het ook, maar er is ook een veld voor campers. Als je het oprijlaantje inrijdt dan 1e veld rechts, tegenover een kleine parkeerplaats links van het weggetje. Vriendelijke ontvangst. Onze stroomkabel bleek net te kort, maar de beheerder kwam meteen met een verlengkabel.
Na bij 2 campings doorgereden te zijn wegens stampvol en niet rustig, en een 3e toch maar niet gedaan te hebben omdat het er simpelweg niet uitzag, zijn we tot ons geluk op deze camping geland. Wat een verademing. Mooie, ruime plaatsen, super rustig en sanitair dik in orde. We betaalden 12,40 Euro voor onze camper met 2 personen zonder stroom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden