@Rutger-Jan
Na bij 2 campings doorgereden te zijn wegens stampvol en niet rustig, en een 3e toch maar niet gedaan te hebben omdat het er simpelweg niet uitzag, zijn we tot ons geluk op deze camping geland. Wat een verademing. Mooie, ruime plaatsen, super rustig en sanitair dik in orde. We betaalden 12,40 Euro voor onze camper met 2 personen zonder stroom.
We zijn blij dat deze camping aan de database is toegevoegd. Super voor mensen die van rust en ruimte houden. Grijs water kan eenvoudig geloosd worden. Chemisch toilet idem. Prachtige grasvelden en mooie grote bomen. Voor de rest sluit ik me bij de eerdere reviews aan.
Alles is al gezegd. We kwamen met het plan 3 dagen te blijven. Het werden er 8. 👍
Als je van rust en natuur houdt, is dit een geweldige camping. De campeervelden liggen over een grote afstand verspreid in de bossen van het landgoed. Prachtige omgeving. Het sanitair hebben we niet gebruikt, dus daarover geen oordeel. Een aanrader als je zelfvoorzienend bent, want dan kan je kiezen uit veel mooie plekken.
De camperplaats stond grotendeels onder water. In de enorme plassen stonden wat verloren een aantal verzopen campers. Kennelijk had het flink geregend toen we 's avonds aankwamen. Gelukkig kon in het verlengde van de officiële camperplaats wel droog geparkeerd worden. Misschien lag het aan het sombere weer, maar van deze plek werden we niet heel erg enthousiast. Wel een rustige nacht gehad.
Sanitair is ok, maar te weinig voor een volle camping. Veel vaste plaatsen, beperkt aantal plaatsen voor campers/caravans. Wij kwamen buiten het hoogseizoen, maar tijdens de drukke maanden lukt het waarschijnlijk maar moeilijk om zonder te reservering terecht te kunnen.
Prima, eenvoudige camping. 3 Nachten naar volle tevredenheid gestaan. De omgeving is fantastisch. Je kunt hier geen afvalwater lozen. Vers water inslaan evenmin. Maar los daarvan een goede plek. 2 douches en 3 toiletten (waarvan 1 bij de douches onder het woonhuis). Dus als het druk is misschien wat weinig. Maar nu, begin september, geen probleem.
Geen betaalinstructies, -mogelijkheid gevonden. Net naast de camperplaats is een groot platgebrand gebied. We hoorden dat de camperplaats en een nabijgelegen dorp dankzij Duitse blusvliegtuigen zijn gered. Op weg hierheen zagen we meer platgebrand bos. De mooie blik over het meer is gespaard gebleven. Er zouden hier beren zitten. Dus hard praten als je alleen bessen gaat plukken. En niet fluiten!!
1 douche is te weinig. Afgezien daarvan aardige locatie.
Mooie plek. Wel vlak bij de weg. 's Nachts geen last gehad van verkeersgeluiden.
Drukke, ongezellige parkeerplaats met plaatsen voor campers en caravans. Van hieruit kunnen lange wandelingen en een pelgrimstocht de bergen in gemaakt worden. Men parkeert hier daarom voor meerdere dagen. Wij zijn zo'n 3 km voor deze plek op een ruime parkeerplaats gaan staan. Geen probleem als je zelfvoorzienend bent. Daar staan alleen vuilnisbakken. En hou rekening met bloeddorstige muggen.
Niks aan eerdere beoordelingen toe te voegen. Gewoon perfect voor elkaar.
Mooie rustige plek. De parkeerplaats stond helemaal vol met auto's van wandelaars. Niet verwonderlijk want de wandeling naar het super blauwe Blåisvatnet meer is zeer de moeite waard. Achter de parkeerplaats is volop plaats om te camperen. Het opgegeven aantal van 20 campers is erg optimistisch. Is de capaciteit vd parkeerplaats. Wij stonden als enige camper tussen tentjes, ver van elkaar af.
Prima camping dicht bij centrum. Sanitair is ok. Wat ontbreekt is de mogelijkheid om vuil water te lozen.
Prima. Vorige beoordelingen zeggen alles al.
Aan de andere kant van de weg wordt aan een tunnel gewerkt. Geen hinder van aangezien ze om 20 uur stoppen. We zagen 's avonds meerdere keren de rugvinnen van vermoedelijk bruinvissen boven het wateroppervlak komen.
Geen voorzieningen. Toiletgebouwtje was dicht. Maar wat een heerlijke plek. Super stil.
Pracht plek. Geweldig uitzicht. Naast openlucht zwembad. Is nu, in mei, gesloten. Maar in de zomer bij mooi weer zal het hier overdag vast heel druk zijn. Nu super rustig. We deelden de parkeerplaats met een paar andere campers en af en toe een personenauto met mensen die even van het uitzicht kwamen genieten.
Eind september hier 2 nachten gestaan. Heerlijk rustige plek. We stonden gratis.
Prachtige locatie in sensationeel berglandschap
Zoek je gericht naar een camping, dan zul je deze locatie niet vinden, want hij staat niet in de app. Heb geprobeerd deze toe te voegen maar dat is vreemd genoeg afgewezen. Wij stonden hoe dan ook, net als vele andere camperaars, naar volle tevredenheid op de uitermate luxe, maar prijzige camping. Geweldig sanitair. Ruime plaatsen met water, afvoerputje en stroom. Ivm hoge prijs een 9 ipv een 10.
Goed bevallen. Lekker rustig.
Prima locatie. Binnen door slagboom met pasje. 14 Euro + 5 Euro borg. Om de wc en douche te gebruiken moet je aanvullend geld op het pasje laden. 50 cent per keer dat je het gebouw binnen gaat. Sanitair is zo te zien nieuw en uitstekend. (absoluut geen spinnenwebben gezien, zoals vorig jaar gemeld werd). Als het 's avonds stil is hoor je heel in de verte de snelweg. Niet hinderlijk.
Prima camping. Mooiste plekken zijn direct aan het water. Wij kwamen laat aan en konden daar niet meer bij. Stonden hoger, maar ook prima. 1 douche voor alle gasten is wel weinig. (1 voor mannen, 1 voor vrouwen). Hier worden ook hutten en appartementen verhuurd. Ondanks veel gasten toch heel rustig.
Werden best vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Sanitair in hoofdgebouw is uitstekend. Andere gebouw niet bekeken. Voor het aantal bezoekers in deze weken is het aantal wc's en douches misschien wat te weinig. Uitzicht over het fjord is prachtig. Als je van zonsondergangen houdt zit je hier goed. Moet alleen het weer meespelen.
Niet verder vertellen 😉, maar dit is een adembenemende cp. Een paar minuten na aankomst zagen we vlakbij bruinvissen boven water komen. Ongelooflijk! De vissers die aan het hengelen waren, leken ook blij verrast. Fenomenaal uitzicht. En totale rust, op een heel enkele auto na, en het geruis van water in de verte. Geen voorzieningen, ook geen afvalbak (zoals eerder wel gemeld).
Geen voorzieningen maar wel een fantastisch uitzicht! Het hobbelweggetje is maar heel kort, dus geen echt probleem. Nauwelijks wind in ons geval. En een paar muggen, maar niet hinderlijk. 's Avonds heerlijk voor de camper gezeten, en het landschap in ons opgenomen. Veel beter krijg je het niet.
Prima plek voor een tussenstop op doorreis.
Mooie plek. Helaas was de "zeelucht" een niet te missen rottingslucht. Zal wellicht aan het langdurig, mooie weer liggen. Het is bij vlagen niet grappig. Wij stonden iets hoger, maar vlak langs het water is het niet te harden.
Heerlijk rustig. Als je aan de rand van het veld staat heb je een mooi ruim uizicht. Sanitair is ok.
Werkelijk super nette cp. Het stond al aardig vol toen we laat aankwamen na een dagje Schiermonnikoog. Bleek het superstrakke grasveldje voor het gebouw ook bedoeld voor campers. Dat we daar überhaupt overheen mochten rijden! Heerlijke douches.
Mooie locatie met uitzicht over de Waddenzee als je even de dijk op loopt. Wel veel last gehad van kleine bloeddorstige muggen. Doe hier 's avonds op tijd de horren ervoor!' s Morgens ruw gewekt door een luidruchtige tractor die kwam grasmaaien. Soms zit het mee, soms zit het tegen. :-)
Dik voor elkaar. Lekker rustig.
Rustige camping. Leuke plekken aan het water. We hadden voldoende keuze voor een mooie plek in het 1e weekend van juni. Fantastische omgeving voor motorritten. Sanitair is wat oud, maar netjes schoon. Overdag wat geluid van de weg.
Rustige cp. Prima bevallen.
Erg leuke camping. Rustig! (begin mei). We stonden op het veldje direct naar de ligplaatsen. Mooi zicht op alle boten. Alles is prima verzorgd.
Sitecode: 41977
Een idyllische camping. Zeker nu het voorjaar is losgebarsten (april) en er nog weinig gasten zijn. Vriendelijke ontvangst. Prima sanitair. Mooie plekken. En rust! Met 15 Euro per nacht voor 2 personen ook nog eens gunstig geprijsd.
Mooie plaatsen met prachtig uitzicht. Drinkwaterkraan heeft geen tuinslangaansluiting. Moet je kennelijk zelf meebrengen. (we leren bij). Verder prima in orde.
Prima plek. Uiterst hartelijke ontvangst. De geluidswal kan het snelweggeluid naar ons idee niet voldoende wegnemen. 's Nachst is er weinig verkeer dus geen last. Zonder snelweg zou dit een 10 waard zijn.
Heel vriendelijk ontvangen. Keurige, ruime plaatsen. Als de douches (waren nog niet klaar) net zo mooi worden als de toiletten dan benadert het nieuwe sanitair de perfectie.
Wij gebruikten deze camperplaats als tussenstop naar Oostenrijk. Zowel op de heen- als terugreis. De bakker op de hoek is geweldig. Heerlijk ontbeten. Mooi stadje. Leuk om even doorheen te wandelen. Het schoolplein met spelende kinderen is geen enkel probleem. Juist leuk om te zien hoe ze zich vermaken. Voorzieningen zijn aanwezig maar hebben we niet gebruikt.
Paar dagen hier gestaan om te skiën. Prima sanitair. De stortplaats voor het chemisch toilet was niet bepaald fris. De rest wel! Piste ligt paar passen achter de camping. Ideaal. Uitstekend restaurant!
Prima voor een overnachting. Uitstekend sanitair. Was begin oktober vrijwel niemand op de camping. We kwamen laat aan. Contact met beheerder via intercom verliep probleemloos. Ligt langs prachtige en rustige weg. Beetje prijzig maar goed!
Eerste week oktober hier 3 nachten gestaan. Bar gesloten dus geen WC. Lozen vuilwatertank was, maar hadden we niet nodig. 12 Euro vonden een beetje prijzig voor het gebodene. Verkeerslawaai viel ons erg mee.
Camping blijkt na 1 oktober toch open te zijn. Douches variëren per gebouw, van heel krap en eenvoudig tot verbazingwekkend luxueus. Iedereen gaat naar eigen inzicht ergens staan. Zo hier en daar staat een in folie gewikkelde caravan klaar om te gaan overwinteren. Schoonwatertank vullen gebeurt met dezelfde slang waarmee chemische toiletten gereinigd worden. (Nee dank u) . Prachtige omgeving!
Heerlijke plek. Alles is hier prima voor elkaar. Rustig! Goed sanitair.
Geen schaduw. (Bij 33 graden toch wel relevant). Op het veld stond een grote groep luidruchtige jeugd. Het andere deel met plaatsen naast een grindpad is tamelijk ver van het sanitairgebouw. Doucheruimte is niet geventileerd en spekglad. Douches zelf zijn ok. Vers waterslang om tank te vullen was oud, verteerd en plakkerig. Kon gelukkig eigen slang aansluiten.
Kleine, rustige camping. Staanplaatsen op veld onder bomen of op open veld. 's Morgens om 8:30 kondigt de bakker met vrolijk getoeter zijn komst. Goede douches. Mooi uitzicht.
Mooie familiecamping met prachtig zicht op de bergen, mits je daarvoor op de goede plek staat. Wij stonden op de camperplaatsen. Ook niks mis mee. Goed en zeer schoon sanitair. Zwembad voor de liefhebbers. 's Morgens vers brood op bestelling. De weg omhoog is inderdaad een pittige. Bij onze camper liep de koelwatertemperatuur erg hoog op. Trekkracht was niet het probleem.
Mooie plek. Prachtig uitzicht. Maar vergeet het sanitair. Oud, vies en een gevaarlijk verrotte trap ernaartoe. (trap staat op een van de foto's). Als je eigen sanitair hebt, is dit een prima plek.
Prima camping. We stonden prachtig en royaal aan het beekje, niet op een van de veel krappere camperplaatsen.
Gezellige familiecamping. Zeer vriendelijke beheerders. Eenvoudig maar schoon sanitair. Schaduwrijke plaatsen. Niet duur. Tijdens ons verblijf behoorlijk vol en toch opvallend rustig.