@RuthNagel
- 2004
Wij hebben op 17 oktober 2025 hier 1 nacht gestaan. maar dit mag de naam camperplaats niet hebben. voor 38.50 euro wordt je weggestopt 100 meter van de hoofdgebouwen af in een hoek onder een paar bomen zonder uitzicht.

Wat een prachtige en rustige plek! Super vriendelijk ontvangst en ook de mogelijkheid om hier te eten. Prachtige uitvalsbasis voor een bezoek aan het Nationale Park. Er zijn hier ook diverse activiteiten te boeken, waaronder offroad rijden. De parochie van het Kerkje op het terrein heeft diverse projecten opgestart voor hulp aan de allerarmsten en de ouderen in dit gebied. Je kunt hierover lezen in de informatiemap. Warm aanbevolen!!

Wat een prachtige plek! Mooie plekken met veel privacy, leuke aankleding, zwemvijver en zwembadje, relaxte verblijfsruimte met speeltoestellen. bij deze Nederlanders kunt u ook evt. mee-eten :-) Zeker een aanrader!!

prachtige plek om te verblijven, goed restaurant. heerlijk rustig.
ik herken me totaal niet in het kwetsende vorige review. Chantal is een super aardige vrouw die zich ten volle inzet voor haar Camperplaats en haar gasten. Dikke pluim Chantal!! Wat jammer van het pas ingezaaide stuk gras waar deze camperaar zonder navraag is gaan staan. Er stond geen nummer bij dus logisch dat het geen officiële plek is! Uiteraard is de eigenaar van slag geweest van deze vernielende actie wát flauw om nog na te trappen met een 1

prachtige locatie aan een meer,goede voorzieningen. Hele jaar open

Sitecode: 19179
Wát een super camping! Vriendelijke mensen, veel schaduw, alles netjes en schoon, rijdt vanaf hier een busje naar Delphi, leuk winkeltje, heerlijk eten, prachtig zwembad.....en dan dat overweldigende uitzicht!!! Je zou er toch nooit meer weg gaan ;-)

Sitecode: 19369
Wat een superplek! Mooi uitzicht over een dierenweidje en een heerlijke wandeling gemaakt door het sterrenrestaurant en langs het water. Als afsluiting in het zonnetje nagenieten op het terras van het strandpaviljoen tegenover de Camperplaats. Absolute aanrader :-)

wat een super mooie en rustige plek! Tot laat nog buiten kunnen zitten in het zonnetje achter de camper met de zang van allerlei vogeltjes... We vallen met de neus in de boter met een open boerderijdag van Campina op 2e Pinksterdag. Wat ziet alles er prachtig uit en wat werken deze mensen hard, ze verdienen zeker de grootste complimenten en 5 dikke sterren! Absolute aanrader deze heerlijke camperplaats!!
Geweldige plek,zijn erg gastvrij..maken zelf heerlijke wijnen.

geweldige camping, alles goed verzorgd. super leuke eigenaren, jong stel die er alles aan doet om het naar je zin te maken :-) Wij waren hier in de winter en ze regelen voor onze groep dat we konden leren ijsvissen en langlaufen, kampvuurtje erbij, super ! mooie omgeving maar ook veel te doen op het park in de zomer, zag te minste speeltoestellen en een duikplank. Bij de receptie zijn ook locale producten te koop supermarkt is op loopafstand.
Prima plek om te lossen, staat niet aangegeven, maar te vinden door de aangegeven route op App te volgen :-)

rustige plek, vrij uitzicht naar alle kanten over het meer.
voor tussen stop richting Noorwegen prima plek
We stonden hier op 30 juni 3 nachten; rustige familie camping, zeker met kinderen een aanrader. Verder alles netjes en verzorgd.
Mooie ruime plaatsen en prachtige landelijke omgeving, Sinds kort zijn de vakantiehuisjes ernaast ook te huur (erg mooi!), zou leuke combinatie kunnen zijn om met vrienden zonder camper samen de omgeving te ontdekken. Heerlijk gefietst en gewandeld, leuke routes in de inforuimte die je gewoon kunt meenemen en weer terugleggen, ideaal!
Goed verzorgde camperplaats, we werden gastvrij te woord gestaan door de gastvrouw, zij gaf ons veel informatie. Dichtbij de boot naar Ameland. Zijn we een dag geweest, goed te combineren met deze camperplaats. Tip:Misschien in de toekomst nog sanitair dan is deze camperplaats een 10 waard.
We waren hier 16 juli, mooie plek tussen de wijngaarden, en dat in Nederland!!!Is de prijs zeker waard. Komen nog een keer terug om het restaurant te proberen,vanuit het restaurant zo je camper in bij een wijnboer,dat is echt genieten.
Wát een heerlijke plek! De ooievaars in het weidelandschap liepen zelfs tot dichtbij de camper. Eindelijk een camperplaats in het prachtige Vecht en Plassengebied en nog wel gelegen langs de Vechtdijk! In het informatiehoekje veel ideeën gezien voor fiets- en wandeltochten en bezienswaardigheden in de omgeving. Toilet zag er keurig schoon en fris uit. We komen zeker terug!