@Ruud---Ine
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 195367
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Juli 2026
De plekken zijn prima, maar erg veel verkeerslawaai. Ook nog een paar camperaars met radio (dansend voor hun camper) of tv. Als je dan net terug komt van een heerlijke rustige Scandinavië reis, dan weet je weer dat je naar het zuiden rijdend ergens zo’n grens over gaat
Beetje verlaten camping, zonder ontvangst (online aanmelden en betalen). Volle afvalbakken sanitair. Pluspunten: mooie ligging en niet duur (200 SEK + 50 SEK voor stroom).
Mooie CP. Is onderdeel van plaatselijk sportpark met tennis, voetbal, atletiekbaan en (gesloten?) zwembad. Alles zeer verzorgd. Geen water en geen toilet. Toilet toegankelijk via ingang zwembad. Vier stroomaansluitingen (maar minstens plek voor 10 campers). 130 kronen per nacht, te betalen via Swish. Wij hadden problemen met installeren van de app en betaalden contant bij de receptie van het bad.
Juni 2026
Ik vind €15 (€20 met stroom) duur voor een plek waar je je chemisch toilet niet kunt legen.
Prima plek met lokaal verenigingsleven en waterplas(je) met strandje en bootjes. Strandbad open boven de 20 graden en droog weer. Prijs intussen € 12,- en € 3,- voor stroom. De autoweg is nauwelijks te horen.
Je staat hier dicht op elkaar. Kunt je buren in dichte camper gewoon verstaan (wij stonden op het middenstuk). Camping met veel prullaria en loslopende honden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden