@Ruud-van-de-Hel
- 2006
Super mooie plek, gelegen in het fraaie Limburgse heuvellandschap. De eigenaresse Bianca, ontvangt je hartelijk met een rondleiding over terrein en faciliteiten en een kop koffie of thee. Fantastische voorzieningen, ruime super lekkere douches en bovendien een aangepaste douche/badkamer voor invaliden. Libeek is een mooi uitgangspunt voor verschillende fiets- en wandeltochten, ca 6 km van Eijsden waar diverse supermarkten en winkels zijn. Maastricht is bereikbaar met fraaie fietsroutes, afstand ca. 15 km. Wij komen hier graag nog eens terug.
Wij waren hier in mei 2019. Als je van luxe en een strak ingerichte camperplaats houdt, moet je deze camperplaats absoluut voorbij rijden. Maar houdt je van een warm onthaal, een kleine, ietwat rommelige plek op een rustige locatie ca. 900 meter van het strand en op 4.5 km van het stadje Burg, dan moet je hier beslist heen. Het geheel doet een beetje aan Pipi Langkous denken. Een chalet, een paar caravans voor de verhuur, een kleine manege en een groepshuis, maken dit tot een charmant geheel. De badkamer met wastafel, toilet en zeer lekkere warme douche complementeren het geheel. Het is en blijft natuurlijk niet ieders ding, maar wij hebben daar met veel plezier 4 dagen doorgebracht
Direct bij het centrum gelegen camperplaats aan de oever van de Weser. Gereserveerd deel van een mix-parking. Het vriendelijke plaatsje Beverungen heeft veel mooie vakwerkhuizen en winkels, bakker is op 3 min. Wij waren hier op 2e paasdag. Een overnachtingsplaats die wij zeer kunnen aanbevelen en een zeer goed alternatief voor de verderop gelegen camping in Lauenförde.
Ik was hier half september 2016, prachtige plek midden in de ruige natuur. Echt een plekje voor liefhebbers, geen voorzieningen. Stonden uiteindelijk met 7 campers daar. Echt een aanrader voor rustzoekers die houden van steile rotskusten. Voor gezinnen met kinderen minder geschikt vanwege de gevaarlijke kust.
Super camperplaats, erg schoon en goede voorzieningen tegen een betaalbare prijs. Goed en schoon sanitair en een goede wi-fi verbinding dat alles is gratis. Waar vindt je dat nog. Kessel is ook een bezoekje waard met gezellige terrasjes direct aan de Maas en verschillende bezienswaardigheden. De ontvangst door de eigenaresse was allerhartelijkst, deze CP staat vanaf nu bij mijn favorieten.