@RuudBlom
- 2024
- Ander
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
We werden helaas -gedwongen- om te vertrekken omdat een aantal hangjongeren 's avonds diverse kerenop de camper bonsden. Zij gingen tekeer ook toen wij vertrokken, zij wilden vechten.
De Kolke camperplaats is in iedergeval nog geopend tot eind februari 2026 heb ik van de eigenaar vernomen. Heerlijk stil plekje met rust en ruimte. Je kunt er je toilet cassette legen en spoelen. Er is drinkwater. Aansluitingen voor stroom op alle plaatsen! Grijs water put. En een leuke boerderij winkel. Helemaal top en echt NIET duur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Geen camperplaats!!! bordjes met privé terrein. verboden kamperen. NKC verwijderen deze site. 65km nutteloze km. voor ons.
24uur kost 260kr. per uur tarief zou ik niet goedkoper uit zijn voor de vroege ferry. Het dagtarief is het voordeligst. Er is een vers water kraan. Sanistation en grijs water put. Vuilcontainers in overvloed. En.. gratis goede wifi van de gemeente Kristiansand. Ruime plaatsen met tussenruimte. Helemaal prima.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

De vijf sterren helemaal waard. elke camperplaats voorzien van eigen stroom. eigen water kraan. ruime plaatsen met gras om te vertoeven voor je camper. super schoon sanitair en heerlijke ruime douches met extra wastafel in de cabine. Alles bij de prijs inbegrepen. Dicht bij een kanaal en en vishoek in de rivier. Wijds uitzicht naar achterzijde terrein. Wij lemen zeker nog eens terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden