@RuudvanRein
- 2022
Heerlijke schone en rustig gelegen camperplaats direct naast het bos. Het terrein zelf is open en heeft zeer royale plaatsen heerlijk in het zonnetje gelegen.
echt een fantastisch mooie Camperplaats waar absoluut niks negatiefs over ge-revieuwd kan worden.
Heerlijke Camperplaats op ca 2 km van de afslag van de autovia A15 De 15 Camperplekken zijn uitgelijnd op een betonplaat van 30 bij 60m. Lozen grijs en zwart water en innemen drinkwater alsmede overnachten is gratis. leuke wandel mogelijkheden direct vanaf de Camperplaats. s’nachts uitstekend verlicht door 5 LED lantaarnpalen
heerlijk rustige Camperplaats met beperkte voorzieningen. alleen toillet legen en grijs water lozen, prijs van€28 is veel te hoog. Brug over en je zit in een klein Zwitsers dorp wandelend 5 min
Zeer mooie en rustig gelegen CP waarbij toegang, stroom en water elektronisch via een welkom zuil is geregeld. Je hebt hier (tenzij je tussentijds wil verplaatsen) geen contact met de eigenaar. Enige nadeel is de slechte onverharde toegangsweg, maar eenmaal ter plaatse sta je echt fantastisch op een verharde plek met eigen stukje grasveld voor de deur.