@Ruurd-Abma
- 2019
Als laatste camper van het seizoen stonden we op een prachtige stille plek met regen, zon en harde wind. Slechts 45 minuten lopen, inclusief de pont, van Langweer, waar we heerlijk hebben gegeten. Redelijke prijs, ietwat outdated sanitair, maar wel heet water en we werden hartelijk ontvangen. De tassen winkel is zeer de moeite waard.
Sitecode: 19766
Werden keurig ontvangen door een aardige mevrouw. Helaas vol, maar de volgende dag konden we terugkomen. Dat deden we. We werden nu echter ontvangen door een jongeman, die onze paspoorten eiste. Omdat we in Europa geen paspoort nodig hebben, hadden we die niet bij ons. Rijbewijzen zijn erkende identiteitsbewijzen. Helaas was de jongeman niet te overtuigen. We konden gaan. Daar gingen onze 2 gereserveerde nachten in Luxemburg. Rare toestand!
Uitgestrekte camping met hard en gras pitches met en zonder elektriciteit. Schone faciliteiten. Mooi uitgangspunt voor wandelingen. In ongeveer 30 minuten wandel je naar West of East Runton, dichtbij het strand. Prijs per nacht was GBP 51, maar na het tonen van de ANWB camping key card, ging de prijs terug naar GBP 41 pn, incl elektriciteit.
De UK caravan club heeft deze site onlangs overgenomen en de naam is nu veranderd naar Nottingham club site. Open vanaf 3 juni 2024 heeft deze site prachtige en schone grote douches en andere faciliteiten. De bus brengt je in 25 minuten naar het centrum van Nottingham. Toen wij ons lidmaatschap van NKC lieten zien en onze leeftijd van over 65 jaar gingen de kosten per nacht terug van 38 naar 28 pond per nacht incl elektriciteit.
Goede schone faciliteiten en vele hard pitches met elektriciteit. Gelegen aan de A 5, zodat je niet over veel te smalle wegen hoeft te rijden om bij de camping te komen. Elk uur rijdt er een Arriva bus naar Shrewsbury, een stad, die de moeite van het bezoeken waard is. Er is ook een “Park and Ride”. Wij betaalden 35 pond per nacht, incl elektriciteit.
De camping bestaat nog steeds. Tom en BV Kev runnen het. De lokatie ligt tegen een sluizen complex aan. Een gezellige drukte met al die narrow boats die aan het schutten zijn. De vroegere jaagpaden zijn nu wandelpaden door een mooi Shropshire. Wij betaalden 20 pond per nacht incl elektriciteit.
Schoon sanitair. mogelijkheden om met of zonder stroom te staan. zeer vriendelijk ontvangen. caernarfon kasteel is zeker de moeite waard en ligt op ruim 20 minuten lopen. wij maakten ook een mooie stoomtrein tocht van 6,5 uur naar Porthmadog en terug door Snowdonia landschap.
In ontwikkeling met groot potentieel. Schone faciliteiten met prachtig uitzicht over de baai. Zeer vriendelijk ontvangen. Ook een keuken.
Rustige camping. Goed Pub eten met name Fish and Chips. wij stonden er op 9 mei voor 1 nacht en betaalden 37 pond, incl elektriciteit.
Uitzicht over de baai is geweldig. Leuke wandelingen langs de kust en golfbaan. Wel duur: eerst vroegen ze 61 pond voor de camper en 2 personen, incl elektriciteit. Na het tonen van de NKC kaart viel de prijs naar 48 pond. nog steeds heftig, maar wel goede faciliteiten.
De. campsite wordt gerund door vrijwilligers. Er is plaats voor 5 campers op verharde pitches en er is een groot grasveld voor tenten en kleine campers, waar ook diverse fietsers gebruik van maken. Er is een keuken om te koken, af te wassen en om te eten. Voorts 2 douches en 2 wc’s. Het is aanbevolen om van tevoren te reserveren. Naast de ingang is er een busverbinding met Lerwick en Sumburgh. Wij betaalden 20 pond per nacht inclusief elektr.
mooie rustige camping met veel ruimte en verharde plaats. Wij betaalden op 10 mei 27 pond plus gemeten elektrische kosten van 4 euro en 35 cent.
goede en schone toiletten en douches. plekken op beton. helaas geen plaatsen voor afwassen. chemisch toilet moet geleegd worden bij het grijs water. goed restaurant, waar we heerlijk gegeten hebben. het stadje is zeer de moeite waard.
vorige week opnieuw geopend en is nu in de pioneering fase. Nieuwe eigenaar is yelloh village met 11 miljoen investering. zeker de moeite waard
wij waren hier op 26 mei en was de dag tevoren geopend. grote grasvelden, vriendelijk personeel, verscheidene keukens met eettafels, maar het sanitair was gedateerd.
flink grote ruimten met zeer schone faciliteiten. wij betaalden euro 22,50 per nacht voor 2 personen en camper, incl elektriciteit en water aansluiting. zelfs grijs water kan op een aantal camperplaatsen ter plekke geloosd worden. komen zeker terug.
prima CP. aan de rand van Zwolle centrum. modern verwarmd sanitair. goed uitgangspunt voor fietstochten naar alle windstreken. wij komen hier graag. een echte aanrader!
wegens Ameland bezoek is dit een strategische lokatie. maar je krijgt 4 A stroom en je moet wc papier zelf meenemen en dat voor euro 20,50 per nacht!
prima lokatie voor euro 18 per nacht. schone faciliteiten. goed uitgangspunt voor mooie fietstochten. de 1e nacht stonden we bijna alleen met capaciteit van 36 campers.
Op 15 juli kwamen we aan op Camping Si-Es-An met privé sanitair. Er stonden 4 huisjes met elk 4 toilet units. Elke unit bestond uit wc, douche en wastafel. Keurig schoon en ideaal, vooral met kleinkinderen. Op 30 minuten afstand door bos en hei staat het Grote open Bosheuvel zwembad.
Slechte camping. Slecht onderhouden. Scherpe betonnen randen en hoeken en soms laag hangende takken maakt parkeren lastig. Weinig ruimte. Enige pluspunt is de ligging van de camping. Benicàssim is een leuk stadje en het is goed fietsen.
Wij staan hier op 24 januari 2020. Ondanks dat er op Campercontact stond dat die gesloten is, was deze camping wel open. Deze camping is het gehele jaar open. Ieder heeft zijn eigen WC en douche.
Ruime plekken. Met elektriciteit € 23 per nacht. Sanitair ok. Croissants en baguette te bestellen bij de receptie. Helaas is de toegang via de stad, hetgeen 30 tot 60 minuten kan duren, afhankelijk van het verkeer.
Een heerlijke nazomer plek. Ruime camper plaatsen met heggen. Wij stonden hier in mid september voor € 20 per nacht met ACSI kaart. Dichtbij het strand. Goede uitvalsplaats voor fietstochten. Schone faciliteiten. Met regen zou het modderig kunnen zijn. Restaurant was beneden de maat!
Ietwat chaotisch. Onze toegewezen plaats was al aan iemand anders gegeven. Overvol met een toiletten blok gesloten resulteerde in file voor de wc’s. Het was nu droog, maar tijdens regens wordt het allemaal modder. Prijs was € 17 per nacht (ACSI), maar wij hoeven niet meer terug te komen.
In begin September 2019 hebben we hier 4 nachten gestaan met prachtig uitzicht op Gien over de Loire. Schone faciliteiten en goede service. Zelfs mijn lekke fietsband werd hier tegen betaling gerepareerd.
Kinderrijke camping met gratis WiFi. Leuke wandelingen naar het oude stadje met George Street en de heuvelliften. Wel is de toegang tot het terrein uitermate smal met ook nog privé geparkeerde auto’s. Kosten waren £ 28 per nacht.
Ideaal om de avond voor de ferry hier te overnachten. Lidl supermarkt is dichtbij. Wij betaalden £ 22,50 voor camper met 2 personen voor een nacht bij tonen van onze NKC lidmaatschap. Wij stonden op gedeelte van aparte ferry pitches, dichtbij de uitgang.
Enige camperplaats met uitzicht op de sluis van het Shropshire-Union Canal. Eenvoudig en gezellig. We werden uitermate vriendelijk ontvangen door eigenaar Tom. Wij betaalden £ 14 voor een nacht, incl stroom.
Deze camping is niet voor niets de beste AA camping 2019 voor de UK. Schone toiletten en vloer verwarmde douches. Wees op tijd met bestellen van een avondmaal op de camping. Goede busverbindingen met Torquay en Todnes, de Engelse Riviera inclusief palmen.
Zeer vriendelijk ontvangst. Schone faciliteiten. Een uur stevig wandelen naar Mevagissey, hetgeen de moeite waard is. Pittoreske havenplaats. Wij stonden voor £ 21 per nacht.
Familie camping met veel kinderen, dichtbij het strand. Prachtige wandeling langs de ruige kust en baai. Faciliteiten waren redelijk. Wij betaalden £ 28 voor een nacht.
Vriendelijke beheerder. Wij kregen uitzicht op zee. Dit is de beste camping die wij in de UK tot nu toe hebben meegemaakt. Alleen de toegang is smal en er rijdt een bus! Moeilijk passeren. Deze camping is een aanrader!
Schone toiletten en vriendelijk ontvangst. Oorspronkelijke eigenaar is vorig jaar overleden en nabestaanden zoeken een weg om de camping voort te zetten.
Wij volgden de raad op van Moemisnoes bij Porlock caravan park om hier naar toe te gaan. Inderdaad een gezellige camping met hard standings voor campers. Leuke wandelingen en schone toiletblokken.
Vriendelijk ontvangen. Uitstekende WiFi. Wegens lidmaatschap van NKC en ouder zijnde dan 60 jaar, kregen we 12,50 pond korting en betaalden we 19,50 pond voor de nacht inclusief stroom. Schone toiletten en douches. Net buiten de camping is een half uur bus verbinding met Tunbridge wells. Mooi landschap.
Net nieuw, kaal en open voor storm en regens. Toiletblok is ook redelijk open. Slechte internet verbinding. Wel goede warme douches.