@Rvanen
- 2018
- Adria Buscamper
- 2014
- Buscamper
Vriendelijk ontvangst. Wij stonden aan het strand. Mooi. Niet in het restaurant geweest. Wij betaalden ook 32 euro. 23 euro voor 2 personen, 5 euro voor elektra en 4 euro tax. Douches heel erg gedateerd, toiletten goed.
We kwamen zaterdagmiddag om 15.00 uur aan en er was niemand. we zijn naar het strand gegaan en toen we terug kwamen was er nog niemand. Aan de prullenbakken in de toiletten te zien dat er wel gasten geweest waren de afgelopen tijd. Toen we de volgende ochtend vertrokken hadden we geen eigenaar of andere gasten gezien. Naast op- en afrit en spoorweg.
Aardige ontvangst, aan zee, sanitair prima alleen de afvalbakken in de toiletten waren overvol. In de matjes in de douche was veel haar verzameld. Fijn dat het afval buiten de camping, op de parkeerplaats, werd verzameld. Het was een bende. Met de fiets naar centrum is goed te doen over fietspad.
Prima plek. Wij betaalden 25 euro voor 1 nacht. Ook voor het parkeren van enkele uren betaal je 25 euro. Sanitair netjes en schoon. Aardige beheerder, geen schaduwplaatsen. Om 17.00 was het vol.
Zeer vriendelijk ontvangen. De douches (heerlijk warm water)en afwasgelegenheden zijn basic. Toiletten prima en schoon. We hadden een lekke voorband en Gionovanni, de eigenaar, heeft deze ter plekke gerepareerd! Top!! Aardige bescheiden man. Pizzabakker uit het dorp kwam langs om pizza op bestelling te bezorgen. Wandelen langs zee naar hotel 800 meter verderop met heerlijk ijs en gebak.
Prima plek. Wij waren er op een zaterdagavond en het was heerlijk rustig. Klein maar leuk park om even doorheen te wandelen. Wij voelden ons veilig. Geen voorzieningen op een paar prullenbakken na.
Wat een gastvrije eigenaren en wat een heerlijke camping. Jammer dat het regende. Heerlijke dagschotel! Sanitair eenvoudig maar erg netjes. Mooie locatie. Niets op aan te merken. Wij betaalden 20,40 voor 2 personen met camper.
Prachtige locatie. Èèn duin over(met touwladders) en je bent op het strand. Super vriendelijke beheerster. Fietspad loopt achter de camping langs. Sanitair is schoon maar eenvoudig.
De plaatsen zijn te klein. Alles wordt vol gezet op de duinkant terwijl er voor op de camping genoeg ruime is. Nergens desinfectie en geen screen bij de incheck. En dat in Corinatijd. Onvriendelijk ontvangst. Prachtige locatie, vuurtoren en dorp op loopafstand.